Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşlarınızın sevgilinize daha yakın davranmanız için yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmemelisiniz. Daha ilgili olmanızı, nelerin engellediğini keşfetmeniz gerekiyor.

Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli.

Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız. Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olabilir.

Ara sıra kendinizi yoklayıp sınadığınız konuyla ilgili, objektif bir sonuca varmanız biraz zor görünüyor. Siz bu konuda duygusallık içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, ani uyuşmazlıklar veya sürtüşmeler söz konusu olabilir. Ancak, sonuçta her şey tatlıya bağlanacak ve herkes birbirine gülümseyerek işleri ya da diyalogları sonuçlandıracaktır. Esnek olmanız faydalı olur.

13 Kasım 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Yay burcunda ilerleyen Ay etkisinde güne adım atarken, hayatımızdan memnun muyuz diye düşüneceğiz.  İstediğimiz bir hayat yaşıyor muyuz, ne kadar özgürüz. Bizi zorlayan şartlar altında mı çalışıyoruz, gereğinden fazla mı sorumluluk altındayız. Bunlara bir bakacağız. Saat 03:47 Ay-Satürn kavuşumuyoğunluğu ve ciddiyetini yükselticidir. Hiçbir şeyi hafife alamayız, görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Bizden kıdemce veya yaşça büyük kişilerin baskısıyla karşılaşabiliriz. Bizi yönetmeye kalkışmaları, neyi nasıl yapacağımızı söylemeleri duygusal anlamda yorucu gelebilir. Daha sakin ve ılımlı düşünmeye çalışalım. Saat 06:48 Ay, Neptün ile zorlu görünüm yaptığında, yüreğinizin sesi her türlü olumsuzluğu geride bırakarak isteklerinizin peşinden gidebileceğinizi söylüyor. Yanlış olsa dahi, içinizdeki sesi dinlemeye hazırsınız. Ancak o sese kulak verirken, önümüze ardımıza iyi bakalım. Saat 19:12 Venüs-Satürn görünümü, gerek aileniz gerekse çalışma hayatınızla ilgili konularda huzur arayışınızın gayet açık ve net olduğunu işaret etmekte. Koşullar bazen sizi öylesine zorluyor ki, ancak yine de elinizden geleni yapıyor, idare ediyorsunuz. Hafta sonlarını öyle iple çekiyorsunuz ki, özellikle Cuma günü oldu mu, yarınyok, yarın en azından dinleneceğim, hoşuma giden bir şeyler yapabilirim  diye içinizden geçirmektesiniz. Sorunlar bitti mi belki hayır ancak bugün dayanma gücünüz daha yüksek. Saat 20:18 Merkür-Jüpiter görünümü, size iyi gelir. Hem sevdiklerinizle bir arada olmanızı, hem bazı işlerinizi gayet kolay düzenlemenizi, kendinizi iyi hissedecek haberler almanızı sağlar.  

13 Kasım 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Eleştirici ve mükemmel davranışlarınızın altında, kendi gücünüzün ispatı yatıyor. Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir. Yatırımcı yönlerinizi arka plandaki işlerinizle, başarılı bir şekilde koordine edeceksiniz.

13 Kasım 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani uyuşmazlıklara veya sürtüşmelere açık günlerdesiniz, ama sonuç herkesin birbirine gülümsediği ve kucaklaştığı şekilde biçimleniyor olacak. Esnek olmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Uyumlu ilişkiler kurmak, anlaşmalar imzalamak, evlilikler veya ortaklıklar yapmak için ideal günlerdeyiz. Bugünlerde vereceğimiz sözler ekstra kalıcı olabilir, hem mental hem de ruhsal olarak gelişmemize katkı sağlayabilir ya da her türlü huzurlu hissetmemize olanak tanıyabilir. Fikir alışverişlerine, öneri, yorum ve tavsiyelere açık bir gün. Öğreneceğimiz şeylerden fayda sağlayabiliriz. Beklenmedik sürtüşmeler veya gerilimler aniden ortaya çıkabilir, ama önemli değil. Sonuçta, herkes uzlaşmaya varacak, sonu tatlıya bağlanacak ve birbirine gülümseyerek günü kapatacak nasılsa. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Kasım 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Hizmet gerektiren konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızı planlama ihtiyacı doğabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Denge arayışı içinde olabilirsiniz.

13 Kasım 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınıza kendinizi fazla kaptırmayın. Özellikle biriyle yeni tanışan Yengeçler söz konusu adayın her istediğini yerine getirmemelisiniz.

13 Kasım 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Kasım 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konulardaki şansınızı en çok aşk hayatınızda veya çocuk ilişkilerinizde kullanabilirsiniz. Yakın çevrenizden bir insandan aşk teklifi alabilir, sanatsal işlerinizde güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Kasım 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem sizleri eve kapatmak, bağlamak zor olacak, oldukça aktif, hareketli bir süreç başlıyor sizler için. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek için çok daha fazla zaman harcamanız ve çaba sarf etmeniz gerekebilecek ama amaçlarınıza ulaşabileceksiniz. Yalnız aile içinde tansiyonlar yükselmeye başlıyor, veya ev sahibinizle! Bu tarz ilişkilere hafiften dikkat etmenizde yarar var

13 Kasım 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

13 Kasım 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 55" R
Ay
Başak
16° 27' 13"
Merkür
Boğa
02° 00' 21"
Venüs
Boğa
21° 55' 19"
Mars
Koç
12° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 12"
Satürn
Balık
17° 54' 16"
Uranüs
Boğa
23° 19' 48"
Neptün
Balık
29° 22' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 19"
Lilith
Başak
25° 13' 20"
True Node
Koç
14° 54' 05"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>