Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük oyunlarınız var. Zararsız olduklarını düşünüyorsunuz. Evet, beraberliğin bir aşamasından sonra insanlar küçük oyunları sineye çeker gibi görünüyorlar belki, ama yine de zararsız oldukları söylenemez. Beraber olduğunuz insanı da bu tür zararsız oyunların içinde görmeye tahammül edebileceksiniz, meydan sizin.

İşinizle ilgili yaşadığınız sorunları tek başınıza yaşıyorsunuz. Problemsiz, işleri yolunda imajınız başlardaki kadar hoş gelmiyor. Sıkıntılar üst üste bindikçe paylaşıp dağıtmak ihtiyacı hissediyorsunuz. Birlikte yaşadığınız kişi böyle bir paylaşıma kapalı değil. Belki o zaman küçük oyunlar da çekiciliğini kaybedecektir.

İşlerde sorun varsa, para durumunda da sorun var demektir. Neyse ki sıkıntılı günlere her zaman hazırlıklı birisiniz. Vadesini uzatmaya çalıştığınız bir ödeme canınızı sıkıyor. Bu konuda fazla şansınız yok gibi görünüyor. Sıkıntının fazla sürmeyeceği inancınızda haklısınız.

Hiç olmazsa küçük oyunlarınızı çevrenizden biraz uzakta oynayın. En azından eşin dostun camını kırmamış olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü iyimserliğiniz çevrenizdekilere de pozitif enerji verecek. Sabah saatlerinde başlayan hareketli bir gün, gece geç saatlere kadar sürebilir. Birlikte olacağınız bir kişi sizinle ilgili olumlu duygularını belli edecek. Bugün şansın fazla ön planda olduğu teklifler alacak, ama sıcak bakmayacaksınız. Verdiğiniz kararlarda şansınızdan çok aklınıza ve mantığınıza güvendiğinizi düşünüyorsunuz.

16 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:15 Ay-Jüpiter görünümü, rahatlama arzumuzun işaretçisidir. Bu saat sonrası isteğimiz biraz huzur bulmak, anlaşılmak ve desteklenmek olacaktır. Saat 15:24 Mars-Chiron olumlu görünümü olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Saat 19:45 Güneş-Ay arasındaki olumlu görünüm, her türlü konuyu derinlemesine ele almanın, hizmet verdiğimiz alanda bilgiyi önemsemenin gerekli olduğunu söylüyor. Evdeki hesap kimi zaman çarşıya uymasa da, gerektiğinde sakin kalmayı bilmeliyiz. Saat 19:53 Ay-Venüs mücadeleci görünümü,hayatımızın gündelik temposu içinde dağılmadan işlerimizi yoluna koymak gerektiğini gösteriyor. Duygusal içtenliğe, etrafımızdaki insanların tevazu içinde hareket etmesine fazlasıyla ihtiyaç duyuyoruz. Biz nasıl, iyi niyetimizle çevremize yardımcı oluyorsak onların da böyle davranmasını bekliyoruz. Ayrıca kendi fikirlerimize, planlarımıza, mücadelemize inanmak durumundayız. Bilgi kirliliğinden uzak durmamız, gelişimimiz açısından gerçekten gerekli olana yönelmemiz mutlaka gerekiyor. Bazen içinde bulunduğumuz şartlar öyle dağınıktır ki, hangi alanda kendimizi ifade etmemiz gerektiğine karar veremeyiz. Oysaki yapılması gereken, ideallerimize uygun seçimlerde bulunmak. Karşımıza çıkan engelleri dünyanın sonu olarak görmemek lazım. Saat 21:26-17 Nisan saat 02:04 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzuru içinizde duyabilmeniz için, baskılardan uzak, dengeli bir paylaşıma olan ihtiyacınız büyüktür. Hani sorunlar olsa dahi, tatlılıkla bir şekilde çözüm bulunmaya çalışılmalı diye düşünebilirsiniz. Sizin isteğiniz diğer insanlardan farklı yönlerinizin en azından değer bulması ve buna göre de, ufak meselelerin büyütülmemesidir. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz şekilde geçirmemiz dileğimle,

16 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinde kendini daha cesur hissedebilirsin. Her şeyin açıkça konuşulduğu bir buluşma gerçekleşebilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel başarılarla çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. Her zamanki fedakar tavrınızı bugün siz hak ediyorsunuz.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yoğun bir uğraş ya da meşguliyet içinde bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde düzeninizi ilgilendiren değişiklikler gündeme gelebilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli Yengeçler eşinizin ailesinden gelecek hastalık haberleri biraz canınızı sıkabilir ama endişelenmeyin. İşle ilgili planlarınız istediğiniz gibi gidiyor.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel başarılarla çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. Her zamanki fedakar tavrınızı bugün siz hak ediyorsunuz.

16 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerinizi düzene koymadığınız zamanlarda aklınız hep tamamlayamadığınız işlerinizde kalıyor. Yalnızsanız bu konuların üzerine eğilebilirsiniz. Eğer yalnız değilseniz, gün içinde sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

16 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda ve özellikle hizmet sektöründeyseniz yepyeni bir fikri deneyimlemek için proje geliştirmeye yatkın olabilirsiniz. İş ortamınızdaki kişilere karşı daha kollayıcı ve kabullenici bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Zinde kalabilmeniz için vücut egzersizlerine yönelebilir, beden sağlığınızı spor sayesinde dinamik bir konumda tutabilirsiniz. Ortaklığınız ve partnerliğinizle ilgili diyaloglarda ilham verici ilerlemelere sağlayabilirsiniz. Bilhassa ortak fikirlerde uzlaşma, uzlaşma ve sınırsız ihtimaller üzerinde düşünebilme yeteneği geliştirilebilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

16 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 45' 30" R
Ay
Aslan
07° 44' 19" R
Merkür
Koç
28° 00' 40"
Venüs
Boğa
17° 57' 28"
Mars
Koç
10° 17' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 35"
Satürn
Balık
17° 40' 48"
Uranüs
Boğa
23° 08' 34"
Neptün
Balık
29° 17' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 25"
Lilith
Başak
24° 51' 54"
True Node
Koç
14° 53' 55"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>