Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı tartışmalar ve fikir ayrılıkları oluşabilir. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Duygusal konularda ani kararlar almaktan ve sabırsız yaklaşımlardan kaçınmalısınız. Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve çalışmalarınıza ara vermeden devam edeceksiniz. Bazı küçük sorunlarınızı çözebilir yada sorunlarınızdan bir süre içinde olsa uzaklaşma imkanı bulabilirsiniz. Zihninizi çok iyi kullanmanıza rağmen bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İletişimsel anlamda bağlarınız güçlenirken yeni planlar yapma eğilimindesiniz. Ancak bu konuda oldukça temkinli olmalısınız ve ani girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Maddi konularda iki farklı eğilim içine gireceksiniz ve bütçenizi dengelemeye çalışacaksınız. Ancak bugün hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz ve bu harcamalar uzun sürede sizi zorlayabilir.

Karşınıza bazı fırsatlar çıkmakla birlikte bunları değerlendirmeniz çok zor olabilir. Detayları gözden kaçırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk hayatınız, sevdikleriniz ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Keyif aldığınız, ilgi duyduğunuz aktivite ve uğraşlarınıza, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe gününe Ay-Akrep burcu etkisi altında giriyoruz. Saat 09:40 itibariyle, bazı konularda taviz veremeyeceğinizi kendinize göre doğrularınız ve yanlışlarınız olduğunu, eğer bir şey doğru ve sağlıklı şekilde gitmiyorsa, buna müdahalede bulunmak ve düzeltmek gerektiğini düşünürsünüz. Özel yaşamınızla ilgili mevzularda da durum böyledir. En zayıf noktanızdan sizi vurmaya çalışan kim ve ne varsa onunla mücadele ederek tedavi etmek isteyebilirsiniz. Saat 21:15 Merkür-Venüs görünümü, bütçemiz vehayatımızla ilgili konuları farklı bir açıdan ve çözüme odaklı şekilde gözden geçirmemizde etkilidir. Hesabımızı bilerek, çıkarlarımızı da göz önüne alarak düşünürsek doğru bir karar verebilmemiz mümkün olacaktır. Bugünkü işlerinizde, paylaşımlarınızda her şey gönlünüzce olsun. Güzel niyetlerinizin karşılık bulması dileğimle,

16 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşini daha geniş çevreye ulaştırabilir ve yeni başlatmış olduğun projelerinin karşılığını almaya başlayabilirsin.

16 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüksek öğrenim, seyahatler ve yurt dışı projeleriniz varsa bugünün önemli ve olumlu yanlarından yararlanın. Bazı seyahat fırsatlarını ve davetlerini de kaçırmamalısınız. Ailenizle olan ilişkilerinizi olumlu tutmaya çalışın.

16 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkiniz gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde sakin kalmanızda fayda var. Yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmeye çalışırken, konuşmanın tartışmaya dönmemesine dikkat edin. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça hassas olduğunuz konularla ilgili üzerinizde baskı yapmak isteyenler var. İş yerinizde ortaya çıkan ani kutuplaşma sizi biraz gerebilir. Sakin kalmalısınız.

16 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün şansınız davranışlarınızda gizli olacak, bu yüzden kendinizi birkaç kere kontrol ederek harekete geçin. Maddi konularda istediğiniz gelişmeler karşınıza gelebilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizemli konulara merakınız artacaktır. Bilhassa özel hayatınızda, çocuklarınız ve eşinizle ilgili sır tutmanız gereken bir mesele karşınıza çıkabilir. Spekülatif işlere yatkınlığınız artabilir.Kumar, borsa ve benzeri konularda hamleleriniz olabilir. Su sporlarına ilginiz artabilir. Kapalı bir yüzme salonuna kayıt yaptırabilirsiniz. Dalış kulübüne üye olabilirsiniz. Esrarengiz yayınlara ilginiz artar. Polisiye, korku, gizem türü filmler ilgi alanınıza daha fazla girebilir. Cinselliğin yoğun yaşanabileceği Ay Dönümünü deneyimliyor olacaksınız.

16 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tamamen duygularınız tarafından yönetileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bu durum sizi, çevre etkenlerine de oldukça duyarlı hale getirecektir. Çatışmalardan ve kavgalardan kaçınıp sakin, huzurlu ortamlarda bulunmaya dikkat edin.

16 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 33' 44" R
Ay
Aslan
17° 56' 43" R
Merkür
Koç
29° 00' 04"
Venüs
Boğa
18° 58' 59"
Mars
Koç
10° 55' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 23"
Satürn
Balık
17° 44' 22"
Uranüs
Boğa
23° 11' 29"
Neptün
Balık
29° 18' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 27' 00"
Lilith
Başak
24° 57' 27"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>