Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı gelişmeler duygusal olarak kendinizi güçlü hissetmenize neden olabilecektir. Duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz ve sevdiğiniz insanla iletişimlerinizde bazı kopukluklar meydana gelebilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanmayacaksınız ve tepkilerinizde ölçülü davranacaksınız. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar alabilirsiniz ve kararlarınızda mantığınızla duygularınız dengeli olarak etkili olacaktır. Duygusal konularda yeni kararlar almak için doğru bir günde olmayacaksınız.

İş yaşamınızda yeni istekler içine girebileceğiniz ve bu anlamda kararlı olacağınız bir gündesiniz. Her zamankinden çok çalışabilirsiniz ve gizli bazı planlar yapma eğilimine girebilirsiniz. Çevrenizde değişikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz ancak bugün herhangi bir yeni karar almamalı ve yeni bir girişimde bulunmamalısınız. Tepkilerinizi net olarak ortaya koyuyorsunuz ve oldukça açık konuşacaksınız. Ancak bu çevrenizdeki kişilerle sorunlar yaşamanıza yol açabilir.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Finansal konudaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz ve bazı yeni kararlar alabileceksiniz.

Hayatınızda aksak giden bir şeylerin olduğunu düşünebilirsiniz. Enerjiksiniz ancak enerjinizi doğru kullanamama ihtimaliniz var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için içsel gelişmelerin önem kazanacağı bir gün olacaktır. Beklentilerinizi ve duygularınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. Düşünce ve planlarınızda gizli olmayı tercih edeceksiniz. Düşünceleriniz ve duygularınız çok yoğun olarak hedeflerinize yönelecektir. Planlarınızda yavaş da olsa bir gelişme var ve hedefinize kararlı olarak yürüyorsunuz. Bazı içsel kaygılar duyabilirsiniz ancak bunları çevrenizdeki insanlara belli etmemeye çalışacaksınız. Enerjinizi sizin için öncelikli alanlara kanalize etmelisiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 16 Temmuz 2014 saat 12:30-11 Ağustos 2015 saat 14:11 tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek. Bu süreci ben sizler açısından finansal kazanç anlamında özgüven duygunuzun yükselişi olarak tanımlıyorum. Öncelikle bu açıdan baktığımızda, paranın insan hayatındaki önemini kuşkusuz hepimiz biliyoruz. Ancak parayı araç mı yoksa amaç mı olarak görüyoruz. Araç olarak görüyorsak, hesabımızı bilerek, kazancımızı doğru yönlendirerek, geleceğimizi garanti altına alacak şekilde riskten uzak değerlendiririz. Amaç olarak görüyorsak, hayatın ortasına parayı koyarız, başka da bir şeyin önemi kalmaz bizim için. Peki bu doğru mudur? Hayır. Bu geçişte nitelik olarak biraz abartı, kibir, kendini beğenme halleri olabilir. Bundan sakınmak lazım. Ben derim ki, hesabınızı iyi bilin, harcamalarınıza yine dikkat edin, geleni de uygun şekilde kullanın. Bu süreç çalışma hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Kişi değerlerine sahip çıkar. İş ortamındaki ilişkilerinde veyayaptığınız insanlarla her türlü alışverişinde mütevazı davranmayı bilir. Aynı şekilde insanların da, kendisine karşı saygılı olmasını talep eder. Bu süreçte, sağlığımız için harcamalarımız olabilir. Güzelleşmek, kendimize dikkat etmek veya problemlerimiz varsa bunları iyileştirmek adına olabilir. Yolculuklar, iletişim, haberleşme, organize işler, kendinizi hangi alanda yetenekli görüyorsanız onunla ilgili yükseliş ve gelir sahibi olunabilir. Satürn etkisini aman unutmayalım. İlişkimiz, aşk hayatımız, çocuklarımızla ilgili konularda dikkatli olmayı bilelim.   Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze edin. Ya da; yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin veya kısa süreli olarak faaliyet konunuzu ona devredin. Siz ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli düşünme ve olayların geleceğini ön görmeye çalışma zamanı. Bazı hobileriniz yeni şeyler deneme arzunuzu arttırabilir. Bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz veya vereceğiniz servisi doğru sunmanız ekstra kazançlara neden olabilir. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün ve yarın, önemli bir değişimin ortasında olanlarımız olayları harekete geçirecek veya geçirmiş olmanın mantığı konusunda soru işaretlerine sahip olabilirler. Endişelenmek yerine asıl büyük hedefi hatırlamak ve odaklanmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYALLERİNİZİN gerçekleşmesine az kalmışken pes eder gibisiniz. Bunca zaman beklediniz, amacınıza ulaşmak üzeresiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 31' 44" R
Ay
Aslan
17° 31' 25" R
Merkür
Koç
28° 57' 34"
Venüs
Boğa
18° 56' 25"
Mars
Koç
10° 54' 20"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 53"
Satürn
Balık
17° 44' 13"
Uranüs
Boğa
23° 11' 22"
Neptün
Balık
29° 18' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 54"
Lilith
Başak
24° 57' 13"
True Node
Koç
14° 52' 41"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>