Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygusal olarak bazı şüphelere kapılabileceğiniz bir gündesiniz ve aşk yaşamınızda bir durgunluk olabilir. Aşk hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişimlerinizde aksamlar meydana gelebilir.

Sizin ilkelerinizle bağdaşmayacak bir durumda kalabileceğiniz bir gündesiniz. Ufak tefek sorunlar ve tatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.Beklediğiniz bir haberde yada gelişmede gecikmeler oluyor ancak beklentilerinizi net bir şekilde planlayabiliyorsunuz.Alacağınız kararlar konusunda çok dikkatli olmalısınız,mantık hataları yapabilirsiniz. Dikkatinizi işinize yönlendireceksiniz. İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz.

Maddi konularda temkinli davranacağınız ve gereksiz harcamalardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Daha çok gelirlerinizi arttırmaya yönelik bazı düşünceler içine girebilirisiniz.

Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Sizden başka kimsenin kolay yapamayacağı bir işle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanacağınız bir gündesiniz ve sizde çevrenizde olan bazı gelişmeleri anlamakta zorlanacaksınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar gününe, saat 00:24 Ay- Chiron ılımlı  görünümüyle adım atıyoruz. Bu enerji, hem kendinize hem de başka insanlarla huzur dolu etkileşimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Hayata dair olumlu dileklerde bulunabilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeye özen göstereceğiniz bugün, sizin arzunuz herkesin yararına olacak şekilde düşünmesi ve hareket edilmesidir. Tabii ki maddi ve manevi değerleriniz son derece önemli olduğundan risk altına girmek istememeniz doğaldır. Paylaşım olgunuz güçlüdür fakat bu tümüyle kendinizden ve ilkelerinizden vazgeçmeniz anlamına gelmez. Kendinize güvenerek yol alabilirsiniz. Saat 01:56 Ay-Satürn mücadeleci görünümü elimizden geldiğince uyumlu davranmaya çalışmamızı  ve güzel olan her şeyi, tutkuyla arzulamamıza vesile olacak. Hem hayatımızda manevi değerlerin önemi var hem de maddi yönden rahatlamak niyetindeyiz. Bu görünüm, eğer bir amacımız varsa,  bazı kişilere tahammül etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Hani derler ya, köprüyü geçene kadar diye. En azından bugün böyle davranmakta yarar var. Saat 15:25- 18 Ağustos saat 01:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Normal zamanlarda halledilebilecek bir meselenin, bu zaman dilimi  içinde garip bir şekilde çıkmaza girdiği çok görülmüştür. Mevzu ne olursa olsun, sakin ve kontrollü olmak, olgun yaklaşımlarla çözmeye çalışmak faydalıdır. Rutin programınızı uygulamanız, beklemede kalmanız yararlıdır. Bu zaman dilimi içinde insanlar hakkında kesin bir yargıya varmak yerine onlara zaman tanımak ve yakından gözlemlemek faydalıdır. Pazar günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,

17 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle ortak yapacağınız çalışmaların sonucunda manevi bir haz duyacaksınız. Yaşam kalitenizi yavaş, yavaş artırıyorsunuz. Sadece harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Maddi sıkıntı yaşayabilirsiniz. Sağlığınız konusunda, her şeyi bir kenara bırakarak hafta sonunu kendinize ayırın. Temel anlamda dinlenmeye ihtiyacınız var.

17 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, bazı kişilerin davetlerini gerçek olamayacak kadar cazip bulabilirsiniz. Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

17 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ARTIK aynı kişilerden aynı şeyleri duymamak istemenizde son derece haklısınız. Ya çevrenizi değiştirin yada bu ortamdan bir süre uzak kalın.

17 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

17 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 51' 18" R
Ay
Başak
28° 35' 09"
Merkür
Boğa
03° 22' 20"
Venüs
Boğa
23° 11' 10"
Mars
Koç
13° 32' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 58' 23"
Uranüs
Boğa
23° 23' 23"
Neptün
Balık
29° 23' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 25"
Lilith
Başak
25° 20' 10"
True Node
Koç
14° 55' 40"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>