Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkiniz tekdüzeliğini sürdürüyor. Bunu artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış gibi bir haliniz var. Bugünlerde aşkla alakalı tartışmalara bile ilgisiz kalıyor, o tanıdık aşk yorumlarını yapmıyorsunuz.

İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyor ve bu ilişkiler yüzünden işinize karşı bir küskünlük yaşıyorsunuz. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir.

Ailenizin bir işinde yaptığınız harcama sizi oldukça zora soktu. Bunu onlara belli etmeme çabanız, sizden bir miktar daha yardım istenmesine neden olabilir.

Elinizden uzun zamandır bırakamadığınız aşk romanı sizi çok etkiliyor. Ama kendi aşk hayatınızdaki bazı çözümsüzlüklere roman kahramanın gözüyle bakarken hata ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pazartesi günlerinden hoşlanmıyorsunuz. Akşama yakın öğreneceğiniz bir şey hoşnutsuzluğunuzu iyice arttıracak. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Sık, sık vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline geliyor. Önümüzdeki birkaç gün, temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:23 Ay-Koç burcu geçişiyle Cumartesi gününe uyanıyoruz. Ne durumda olursak olalım güven duygumuzu ayakta tutmalıyız. Hayatın bizden alıp götürdüklerini düşünmek yerine, bize kazandıracaklarını düşünmek tabii ki faydalıdır. Sorumluluklarla başa çıkmak için, insanın önce kendisine inanması şarttır. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü,hayatı ve kariyer yaşamınızı ilgilendiren konularda çabucak karar verilmesini sağlayan itekleyici bir enerji. Ancak verilen kararın doğru ve yanlış olabilecek sonuçlarını iyi tartmak lazım. Mars Yay burcunda ilerlediği için yenilikleri uygulamaya dökme veya gelişmeleri çocukça bir telaşlılıkla değerlendirme yönünde bir hayli etkilidir. Uranüs ise Koç burcunda, sabırsız davranmaya yol açabilir. Her iki gezegen arasındaki görünüm hoş gibi dursa da, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Ben aceleyle alınabilecek kararların, söylenecek sözlerin, verilen vaatlerin üzerinde düşünülmesi taraftarıyım. Saat 10:07 Ay-Jüpiter karşıtlığı, işimizle alakalı sorunlar nedeniyle huzuru, uzlaşıyı, paylaşımı evde ararız. İsteriz ki, dışarıda zaten yoruluyorum, bunalıyorum, bari evimde mutlu olayım. Eğer evde de problem varsa, hemen tepkide bulunuruz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek, ve kendinizi farklı bir pota da göreceksiniz. Kişiliğinizin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili yenilenme söz konusu olacaktır. Kendinize güvenmelisiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için en iyisini isteyen kişiler tarafından kişisel değişiklikler yapmanız yönünde baskı görebilirsiniz. Planlarınızı dikkatli yapmanız durumunda belli fikirlerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Farklı şeyler denemekten korkmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın kendinizi oldukça meşgul bulabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda göstereceğiniz de dikkat çekebilir.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça hassas olduğunuz konularla ilgili üzerinizde baskı yapmak isteyenler var. İş yerinizde ortaya çıkan ani kutuplaşma sizi biraz gerebilir. Sakin kalmalısınız.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızdaki girişimleriniz, kariyerinizi hızlandırabilir. Fikirsel olarak bazı şeyleri kafanızda oturtamıyorsunuz. Bunları etrafınızdakilerle konuşup çözüm bulmaya ihtiyacınız var.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel, hukuksal ve entelektüel alanda bir duygusal farkındalık geliştirebileceksiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili noksan gördüğünüz bir alanla ilgili geliştirmeniz gereken taraflarınız olduğunu fark edebilirsiniz.Diğer taraftan hukuki bir konuyla ilgili sizin menfaatinize gelişmeyebilecek bir neticelenme kaydedebilirsiniz. Son aşamaya kadar sizin lehinize gelişen bir mevzuda değişkenlik meydana gelebilir ve durum beklediğinizin aksine cereyan edebilir. Bu durumda duygusal bir yaralanma hissetmeniz olasıdır.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

17 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 26" R
Ay
Aslan
22° 03' 46" R
Merkür
Koç
29° 24' 51"
Venüs
Boğa
19° 24' 06"
Mars
Koç
11° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 12"
Satürn
Balık
17° 45' 48"
Uranüs
Boğa
23° 12' 40"
Neptün
Balık
29° 19' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 03"
Lilith
Başak
24° 59' 43"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>