Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Basınç hızla düşüyor. Tornado hızla yaklaşıyor. Hazırlıklı olun. Belki de hayatınızın aşkını yaşayacaksınız. Müthiş bir tempoda, duyguların ayrı arı uçlara savrulup, savrulup döndüğü, bir çok insanın göze alamayacağı kadar sert, yüreğinizin içine masaj yapabilecek kadar yumuşak. Ama bir Tornado işte, büyük ihtimalle geldiği gibi gidici. Böyle bir afete hazır değilseniz bu akşamki arkadaş toplantısına gitmeyin.

Azimlisiniz. Hayatı bir müsabaka ringi gibi görüyorsunuz. Azimkar yanınız bu hayat tanımlamasına biçilmiş bir kaftan gibi oturuyor. Biriyle sıkı çelişkileriniz var. Ama o sizin değil, siz onun ayağı altında dolanıyorsunuz. Onun kulaçladığı sular sizin için biraz derin gibi görünüyor. Hırs yapmayıp geri durmanız akıllıca olacak.

Herkesin endişeleri ve herkesin bu dönem yenilediği, kısmen de ertelediği beklentileri içindesiniz. Yine de kenara köşeye koyma alışkanlığınız sıkıntılarınızı bayağı azaltıyor. Bu durumda bile yeni bir hamle peşindesiniz. Ona ne kadar ve nasıl ayıracağınızı iyice düşünmeniz gerekir.

Çok sevdiğiniz biri ile onunyaşamı gereği olarak uzun bir zaman ayrı kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dostlarınıza öneriler götürebilirsiniz. Bu önerilerin değerlendirilmesi, bazı kırgınlıkların unutulduğu anlamına gelecek. Sosyal hayatınızı biraz hareketlendirebilirsiniz. Moral durumunuz özel uğraşlarla düzelebilir. Bu günlerde sorumluluklarınızda bazı dengeleri oturtmanız gerekecek. Bu, kafanızı kurcalayan ayrıntılara yeni çözümler getirecek.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün başında Başak burcunda ilerliyor. Jüpiter ve Venüs ile kurduğu etkileşimler sebebiyle eğitim hayatınızda zorlu bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlarla aynı fikir üzerinde de anlaşmakta zorlanabilirsiniz. 09:00-14:21 arası Ay boşlukta ilerleyecek. 14:21 itibariyle de Terazi burcuna geçiyor olan Ay, Kiron ve devamında Merkür karşıtlıkları sebebiyle aile içerisinde stresli zamanlara neden olabilir. Bugünün diğer bir olayı ise Merkür'ün Koç burcuna geçiyor olması. 15 Mayıs'a kadar kariyerinizi ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Geleceğinize dair planlarınızı şekillendirmeye başlayabilirsiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkatli davranıyorsun!İletişimi ve zekâyı yöneten Merkür, bugünden itibaren ateş burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugün çalıştığın ortamda bulunan insanlara karşı daha dikkatli davranman gerektiğini anlayacaksın. Bazı kişiler tahmin ettiğinden daha da hassas ve alıngan olabilirler. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin bazı alışkanlıklarını sorgulayabilirsin. Özellikle sürekli telefon oyunları, sosyal medya kullanımı aranızda sorun haline gelebilir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, katılacağın davette tanışacağın kişiyle, yeniden görüşmek için bir tarih belirleyebilirsiniz. Bugün aynı zamanda görüşmeyi ertelediğin dostlarınla buluşacak ve ertelediğin işlerini toparlamak adına kalıcı çözümler yaratacaksın.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içi iletişimlerinizde süregelen sorunlu durumları bugün çözüme kavuşturabilirsiniz. Hayatınızla ilgili bir konuda ise aile büyüklerinizden destek görmek isteyebilirsiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündesiniz. Gününüzü planlamak isteyebilirsiniz. Yazışmaların organizasyonunu yapmak size hız kazandıracaktır. Yakın çevrenizdeki kişilerin problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kulağınıza gelen dedikodulara fazla kulak asmayın. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili üstlerinizden destek alabilirsiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hızlı ve çevik davranmak yerine ağır ve düşünceli olmanızda fayda var. Evren sizlere olumlu yönde çok fazla seçenek sunacak.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; kariyerinle ilgili konulara odaklanacağın ve üstlerinle olan iletişiminin artacağı bir döneme giriyorsun. İşin ve ailevi konularda ani kararlar almaya açık olabileceğinden mantıklı ve planlı davranmaya çalışmalısın. Öğlene kadar yapacağın girişimlerin askıda kalması ya da aksaması mümkün. İşlerine günün ikinci yarısında hız verebilirsin.

17 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde kırılgan ve hassas olabilirsiniz. İçe dönüp sizi olduğu gibi yansıtan yeni ifade şekilleri, eylem biçimi tasarlamanızda fayda var. Önerilere açık olun, yakınlarınızla ilgili gelişmeler olası.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür, 6 Mayıs?a kadar Koç burcuna geçiş yapıyor. Kariyeriniz vehayatınızda hızlı değişimlere, yeniliklere hazır olun. Planlananakışında sürpriz değişimler meydana gelebilir. Yöneticilerin parlak fikirlerine yetişmekte zorlanırsınız. Herkesin ayağının yere sağlam basması için size yine görev düşer. Hızlı tempoyu yönetmek için sağlığınıza özen gösterin.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 52' 21" R
Ay
Balık
00° 22' 51"
Merkür
Koç
18° 04' 15"
Venüs
Boğa
04° 06' 21"
Mars
Koç
01° 40' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 47"
Satürn
Balık
16° 47' 39"
Uranüs
Boğa
22° 29' 30"
Neptün
Balık
28° 58' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 01"
Lilith
Başak
23° 37' 03"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>