Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir. Sevgilinizin kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz.

Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir. İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor.

Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz. Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze geleceksiniz, bu sizi endişelendirecek.

Sabırlı olmalısınız. Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktaki sevdiklerinize karşı özlemle dolusunuz. Önümüzdeki günlerde hasret gidereceksiniz. Sıcakkanlı bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla çoktandır görüşmüyordunuz. Birlikte geleceğinize dair bazı planlar yapacaksınız. Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Terazi burcunda ilerliyor. Aile içinde ve duygusal anlamda üzerinde hassasiyetle durduğunuz en önemli olgu uzlaşmak. Hani derler ya, kol kırılır yen içinde kalır diye. Bir problem olsa dahi, bunun kavgayla halledilmesinden yana değilsiniz. Özellikle yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır. Saat 04:57 Ay-Venüs kavuşumu yaşamın zevkli ve güzel yanlarını hissetmenizde yardımcıdır. Ev içinde, ailenizle alakalı konularda huzur ve estetik duygularının kolayca akışını sağlar. Saat 11:54 Merkür-Jüpiter kavuşumu, psikolojik veya bedensel sıkıntıların, çevremizle ilişkimizin ve değer verdiğimiz her şeyin derinlemesine gözden geçirildiği zamanı işaret ediyor. Kendimizi koruma, çıkarlarımızı kollama vaktimiz. Hiçbir şey bizi üzsün, sevdiklerimizden ayrı düşürsün ve yorsun istemeyiz. Yüzeyde olanı değil, derinlerde olan biteni bilmek isteriz. Gün boyunca güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

18 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işlerin pek de beklediğin gibi gitmeyebilir. Sözleştiğin arkadaşın, planı iptal edebilir.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerini belli etme, Başkalarının senin hakkında düşündüklerini umursama.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizdeki yaşlı kişilerden yardım alabilirsiniz. Ev hayatınızdaki konular önem kazanabilir. Değişim içinde olacağınız koşullar oluşabilir. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda beklemeler meydana gelebilir. İşlerinizde kısmetli olabilirsiniz. Yine de sıkışıklıklar olabilir.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür ve Jüpiter beraber hareket ederken sizi aniden bir ev sahibi yapabilir. Aynı andan birden çok konuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gerekgerekse ev hayatınızda aktif bir tempoda koşturmak zorunda kalabilirsiniz. Her şeye rağmen kendinizi iyi hissettiğiniz bir gündesiniz.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkta heyecanlarınızı, tutkularınızı ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Sevgilinizi konuşmalarınızla ve sözlerinizle etkileyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı iletişiminize aktarabileceğiniz bir gün.

18 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız yüksek olabilir. Bir yandan da sanatsal işlerinizde kendinizi göstereceksiniz. Bu alanlarda önemli fırsatlar karşınıza gelebilir.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparak ev ortamınızda ilişkilerin ahenkli ve dengeli olmasını sağlayacak. Aile bireyleri arasında ortak kararlar almak için harika bir gün. Evde davet verebilir ya da dekorasyonu değiştirebilirsiniz. Estetik ve güzellik ön planda olacak. aile

18 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

18 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 37' 42" R
Ay
Koç
26° 49' 10" R
Merkür
Koç
20° 42' 06"
Venüs
Boğa
08° 52' 43"
Mars
Koç
04° 38' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 19"
Satürn
Balık
17° 06' 59"
Uranüs
Boğa
22° 42' 54"
Neptün
Balık
29° 05' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 50"
Lilith
Başak
24° 02' 49"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>