Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin ilişkinize yönelik iyi niyetini görebilmelisiniz. Bugünlerde kendinizi huzurlu hissetmeniz için çok nedeniniz var. Zamana ertelediğiniz problemler peşinizi bırakmayabilir. Fazla iyi niyet içindesiniz.

Bu sıralar sorumluluklarınız artabilir. Organizasyon becerinizi kullanarak birçok sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Söz konusu edileceğiniz görüşmelerle ilgili karamsarlığa kapılmanız gerekmiyor.

Çok özel kişilerle, oldukça kapsamlı ilişkiler içine gireceksiniz. Günübirlik sıkıntıların doğurduğu moral yorgunluğunu bugünlerde atacaksınız, güzel haberleriniz var.

Dost çevrenizde üzüntülü ziyaretleriniz olabilir. Bu ilişkilerdeki duyarlılığınızın bugünlerde sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık duygularının egemen ve belirleyici olduğu günler içindesiniz. Yeni tanışmalar, varolanlara yönelik sorgulamalar bir birliktelik içinde sık sık gündeminize gelebilir. Birtakım kişilere ve olaylara yaklaşımınızdaki uyumsuzluk, bugünlerde karşılaşacağınız bir olayla bir yumuşama gösterebilir. Bu yeni tarz, sizi bilmediğiniz yanlarınızla tanıştıracak.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:34  Ay-Satürn görünümü,  sağlıklı, verimli bir yaşam sürmek, stresten, baskıdan, anlaşmazlıklardan uzak durmak arzumuzu işaret ediyor. Kimi emekli olmak, bazıları kendi işini kurmak, ev içinde faal olmak ister. Burada önemli olan, ciddiyetle sağlığımızla ilgilenmek, canlanmak ve üstümüzdeki ağırlıktan, baskıdan kurtulmak amaçlı düşünmektir. Saat 07:37  Ay-Pluto görünümü, ilişkiniz  ve aile hayatınızla alakalı konularda farklı görüşte olan kişilere tahammül etmeniz gerekebilir. Hayat şartları sizi güçlü olmaya zorluyor. Siz de her tarafı idare edeyim derken bir hayli yorulabilirsiniz. Saat 18:22-19 Mayıs saat 09:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunu başarılı bir şekilde sürdürmeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Günümüz hayırlı gelişmeleri işaret eden güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz birimkanı sizi bekliyor. Çevrenizle güçlü bir duygu alış verişi içindesiniz. Arkadaşlarınızın arasında aranılan ve beklenen bir kişi olmaktan mutluluk duyacaksınız. Kendinizi somut bir şekilde ortaya koymanın tam zamanı. Yeni işler için arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınıza teslim olmamalı, duygusal kararlar almamaya önem vermelisiniz. Hayatınızı güzelleştirmenize faydası olacak kişilerle bir araya gelebilir veya bu kişilerle iletişim kurmaya çalışabilirsiniz. Daha girişimci olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde ve öğle sonrası süreçte stresli durumlar veya ilişkiler gündemde olabilir bazılarımız için. Kontrollü olmaya dikkat edelim. Beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. İlişkilerimizde vebirliklerimizde anlayışlı olmaya ve tartışmalı ortamlardan uzak durmaya gayret gösterelim. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Toprak emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar açılabilir. Karşıt fikirlerden dolayı tartışmalar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. İşleriniz için mücadele edebilirsiniz. Sizi daha fazla sorumluluk almaya iten koşullar oluşabilir.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde engellerle karşılaştığınızı hissedebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise durumunuz değişecek ve dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizle yaptığınız planlar ve aile hayatınızda yapmanız gerekenler gün içinde üzerinizde stres yaratabilir. Her 2 tarafı da memnun etmek zorunda değilsiniz. Seçimlerinizi iyi yapın.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri Ay’ın boşluk etkisinden dolayı bir parça tembellik etmek isteyebilirsiniz.Ancak öğleden sonra cinsel enerjinizin yüksek olacağı bir sürece giriyorsunuz ve tensel zevklere eğilimli olabilirsiniz. Diğer taraftan gizemli dedektiflik filmleri izleyebilir, kitapları okuyabilirsiniz. Çocuklarınızın gizli yönlerini takip edebilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için melankolik bir gün. Siz zaman zaman böyle zamanlar geçiriyorsunuz. Düşünceleriniz karmakarışık. Önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan çok zorlaştırabilir. Üstelik bu kişiler yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 22' 46" R
Ay
Aslan
28° 09' 10"
Merkür
Boğa
00° 02' 20"
Venüs
Boğa
20° 01' 31"
Mars
Koç
11° 34' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 23"
Satürn
Balık
17° 47' 56"
Uranüs
Boğa
23° 14' 26"
Neptün
Balık
29° 19' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 37"
Lilith
Başak
25° 03' 05"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>