Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltıyor olabilir. İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız.

Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı göstergesi olabilir.

Gittikçe eli sıkı bir insan gibi görünmeniz ve bunu bazı olayların insanı değiştirmesi olarak yorumlayan arkadaşlarınız, sizi biraz üzüyor. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz olabilir.

Onun sizinle daha yakın arkadaş olma niyeti, size duygusal bir ısrar gibi gelmemeli. Kötü bir niyet görünmüyor, daha nezaketli tavırlarla da uzaklaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski dostlarınızı aklınızdan çıkartamıyor oluşunuzun gönlünüzde yarattığı boşluğa, bugünlerde yeni konuklar olabilir. Bu anlamda birtakım ziyaretler için kapınız açık olmalı. Aile ilişkilerinizde bir konudaki yetersizlik, size bazı ek sorumluluklar yükleyebilir. Sınır tanımayan, özensiz davranışlara karşı, önümüzdeki günlerde dikkatli olmalısınız.

18 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 14:04 olana dek boşlukta ilerleyecek Ay, sağlık,  iş yaşamı ve sizi birebir ilgilendiren konular üzerinde bir hayli düşünceli olduğunuzu gösterir. Hatta sorun çıkmasın diye kendinizden taviz verebilirsiniz. Saat 14:04 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerliyor. İlişkinin içinde kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Eğer yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Eğer yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Saat 22:26 Ay-Mars olumlu görünümü, ılımlı bir havanın ilişkilerde etkili olmasını sağlıyor. Biz partnerimizin nasıl düşüneceğini, davranacağını veya bizim bu davranışa karşı ne yapmamız gerektiğini bilerek hareket edeceğiz. Sorun çıksın istemiyoruz. Saat 23:52 Ay-Neptün arasındaki dikkat çekici görünüm, borçlarımız, vergi, yabancı ülkelerle alakalı mali işler, vasiyet kısaca parasal konular üzerinde bilinçli hareket edilmesinin önemli olduğunu gösteriyor. Kime güvenmemiz gerektiğini iyi bilmemiz gerektiğinin altını çiziyor. Biz tedbirli olursak zararlı durumlardan da korunabiliriz. Mutluluk dolu, gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerinizi gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarmadan önce, kendinizi yeniden sınamak isteyeceksiniz. . Çevrenizde yaratıcılığınız konusunda ikna edilmesi gereken bir çok kişi var ve siz bu konuda önemli gelişmeler elde edeceksiniz. Sağlığınızı hafife almamalısınız.

18 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları dile getirirken farkında olmadan sert bir dil kullanıyor olabilirsiniz. Kendi isteklerinizi diğerlerininkinin önünde tutmanız normal, ama daha yumuşak bir ifadeyi tercih etmek doğrusu olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün konu ne olursa olsun herkesi dinleyin. Öfkeyle kestirip atmayın. Dişlerinizle ilgili geciktirdiğiniz tedavi birkaç güne kadar sorun çıkarabilir.

18 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde estetik, bakım ve ev düzenlemeleri ile ilgili işlerinizde yüzde yüz tatmin sağlayamayabilir, sonradan yeniden düzenlemeye gidebilirsiniz. Ruhsal olarak elinizde olan, size verilen değerlere odaklanıp değerini daha net görmeniz gereken bugünün akşamında mutluluğunuz artarken, hoşgörü ve sevgi ile kaliteli paylaşımlar geliştirebilirsiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızda bazı gizli işler döndüğünü hissedebilirsiniz. Yaşananların tüm boyutları net biçimde ortada olmasa da, tanıdıklarınıza parasal yardımlarda bulunmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Aile içinde biraraya geleceğiniz kişiler sizi mutlu edecek.

18 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>