Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aydınlanmasını istediğiniz bir konu bir süre daha açığa çıkmayacak. Bu konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil. Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak.

Son derece yaratıcı bir devreden geçiyorsunuz. Yaratıcılığınızı yeterince geliştirebileceğiniz ilişiklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yeni arayışların size kazandıracağını hissediyorsunuz. Bu hissiniz sizi yanıltmayacak.

Evinizle ilgili yapmak istediğiniz bir değişiklik size umduğunuzdan pahalıya gelebilir. Önceden ayrıntılı bir hesap çıkarmanız gerekebilir. Belki de bazı ihtiyaçlarınızı ertelemelisiniz.

Etrafınızda olup bitenler sizin için çok önemli ama bunlara önem verdiğinizi göstermediğiniz taktirde kim bilebilir. Daha açık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruh haliniz çok iyi, son derece neşelisiniz. çevrenizde bu neşenizi paylaştığınız pek çok yakınınız var. Ama çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bu özelliğiniz, sizin dostluğunuzdan yararlanılmasına da neden oluyor. Bugün ya da yarın kalabalık bir grup içinde olabilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:15 Ay-Neptün görünümü, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Saat 06:46 Mars-Jüpiter görünümü, finansal gelir, yatırım, bankacılık işlerimiz ve bu yöndeki ilişkilerimizi uyumlu şekilde sürdürmemizi sağlıyor. Kazanmak, kazandığımızı sevdiklerimiz ve kendi geleceğimiz için kullanmaktan yanayız. Belki bu yüzden her şeyi hesap ediyor, adım attığımızda bize ne getirir, ne kaybettirir diye düşünüyoruz. Birikim yapmayı, ev sahibi olmayı, bir yuva kurmayı, yuvamızda değişiklikler yapmayı istiyoruz. Bu görünüm, eşimizle, sevgilimizle güzel bir gün geçirmenin veya bunu planlamanın işaretçisidir. Eğer bir yatırımımız varsa bugünlerde çoğalması, uygun şekilde değerlendirilmesi mümkündür. Ev, emlak alımı, dekorasyon, ofis çalışmaları, evde vakit geçirmek bu görünümün etkisinde bize zevk verir. Sevdiklerimizi ve kendimizi mutlu edebiliriz. Saat 19:27 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında sağlığımıza özen göstermeliyiz. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bizim istediğimiz, gizli saklı hareket etmemesi ve dürüst davranması. Kaba hareketlerden hoşlanmayacağız. Saat 21:39 Ay-Jüpiter görünümü, evdeki huzurun ve olumlu yöndeki paylaşımın sizin için gayet kıymetli olduğunu, partnerinizle ortaklaşa bu huzurun sağlanması halinde kendinizi iyi hissedeceğinizi görüyoruz. Fakat eğer eşiniz mesafeli veya biraz baskın kimlikte ise, bu saatlerde biraz keyifsizlik hissedersiniz. Göz ardı etmeye çalışırsınız. Fakat el ve gönül birliği sizin için çok önemlidir.

2 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay ve Venüs karşıt burcunuzda ilerliyor ve organizasyon işlerden duygusal bir keyif alıyorsunuz. Bugün yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Aşkta şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Seviliyorsunuz ve ilgi görüyorsunuz.

2 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, sizin tarzınızdan tamamen farklı kişilere ilgi duyabilirsiniz. Evinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Önümüzdeki hafta içinde, bazı konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Belli başlı konular eski yöntemlerle ilerliyor olsa da siz keskin zekânızla daha iyisini ortaya koyabilirsiniz.Günün Atmosferi:Aktif ve pratik yaklaşımlar, ancak akşam saatlerinde tedbirli olmalıyız Hedeflerimize ulaşabilmek için daha disiplinli ve motive olmalıyız. Önümüzdeki günlerde yurt dışı görüşmelerimiz, ziyaretlerimiz ve eğitimlerimiz artabilir. Yeni girişimler ve projeler için aksiyon almaya başlayabiliriz. Fakat bir yandan da gergin ve riskli ortamlardan uzak duralım ve mümkün olduğunca sakinliğimizi koruyalım. Bizi yoran ve yıpratan konularla meşgul olabiliriz.

2 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu durum gün içinde yorucu bir hal alabilir. Duygusal olarak derinleşebilirsiniz. Bazı konularda değişim yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yanlış anlaşılmadan kaynaklanan problemler çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda artık ciddi tavır takınmalısınız. Sevdiğiniz kişi ciddiyet görmediği zaman bir anda birçok düşünceden vazgeçebilir. Ona yeşil ışık yakmalısınız.

2 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

2 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem özel hayatınızdaki hem dekonularındaki sorumluluklarınızın giderek artacağı bir süreç başlıyor. İşinizle ve sağlığınızla ilgili konulara odaklı bir ay geçireceksiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal olarak çok yoğun olmasanız da doğru eğilimler ve içgüdülerle ikili ilişkilerde ilerleme sağlayabilme fırsatı yakalayabilirsiniz. İlişkinizde ciddiyet gerektiren bir konu gündeme gelebilir.Fazla akılcı ve resmi olmak nedeniyle aranızda duygusal soğukluk meydana gelebilir. Aynı şekilde ortaklığınızla ilgili mali ve yönetimsel konularda fikir ayrılıkları ve tarafların birbirine baskı uygulama durumu meydana gelebilir. İlişkilere ve ortaklıklara başlangıç yapmak için fırsatlara sahipsiniz. Hizmet alanınızdaki işlere yüklenebilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

2 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 33" R
Ay
Koç
05° 47' 39"
Merkür
Koç
19° 37' 19"
Venüs
Boğa
07° 07' 01"
Mars
Koç
03° 32' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 09"
Satürn
Balık
16° 59' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 08"
Lilith
Başak
23° 53' 18"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>