Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoş talepkarlığınız, daha henüz işin başındayken biraz baskılama gibi algılanabilir. Birlikte geçen hafta sonundan sonra, bugün de birlikte olma isteğiniz biraz fazla gibi.

Daha sağlıklı ilişkiler kurma eğilimindesiniz. Bu değişim size mesleki kazanımlar da getirecek. Bir süredir gergin ilişkiniz olan biriyle aranızda hafif bir yumuşama yaşanabilir.

En temel ihtiyaçlarınızı birer, birer lüks kapsamına almanız, gelecek adına korkular yaratıyor. Satın alma niyetlerinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Bugünlerde biraz daha gerçekçi yaklaşımlarla daha olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Varsayımlarla hareket ettiğiniz konularda hüsran yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enteresan yaşam değerlendirmeleriniz sizi sadece ilginç yapıyor. Çekici de olabilmeniz için, bu değerlendirmelerinizi enteresanlıktan biraz kurtarmanız gerekebilir. Her konuda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz, bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak.

21 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:05 Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünümle Salı günümüz,  başlayacak ve ardından saat 14:11 olana dek Ay-Boşlukta ilerleyecek. İş hayatınızla ilgili konular üzerinde titizlikle çalışmanın yaratabileceği endişelerin göstergesidir. Bu endişe yakın çevrenizde bulunan kişilerle aranızda da oluşabilir. Siz insana hizmet ve yardımınıza ihtiyacı olan kişiler konusunda hassas düşündüğünüz halde bazı kişilerin gereksiz detaylar üzerinde durmaları nedeniyle üzülebilirsiniz. Ay-boşluk etkisi altında her şey umduğumuz gibi gitsin isteriz. İşler biraz karışsa hemen panik oluruz. Dikkatimizden kaçan, unuttuğumuz veya aklımıza gelmeyen şeyler, bize engel olduğunda sıkılabiliriz. Saat 07:36 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, ailenin bir arada uzlaşı içinde ve anlaşma yollarını açık tutarak iletişimde bulunmasını sağlar. El ele veriştir, gönül birliğinde bulunmaktır. Dinlemektir, anlamaktır. Huzur için bir araya gelmek, varsa sorunlarımız bunları tarafsız bir bakış açısıyla ele almaktır. Bencillikten uzak düşünebilmektir. Sadece siz değil bir arada yaşadığınız kişilerin de buna uygun düşünmesidir. Birbirinizin ihtiyaçlarını anlamaktır. Maddi açıdan hesaplamalarda bulunmak, birbirinize destek olmaktır. Bazen hani yüreğinizi bir şeyler burkar, acıtır, incitir, susarsınız, sineye çekersiniz. İşte bu görünüm, onları dile getirmek, rahatlamaktır. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla ilgili konuların görüşülmesidir. Ev alanı içinde samimiyetin oluşmasıdır. Saat 14:11 itibariyle Terazi burcunda ilerleyecek Ay, kim olursa olsun, sizden farklı düşüncede olabileceğini ve anlayışlı olmamız gerektiğini hatırlatıyor. Tabii ki sizin gibi hassas kişiler için bunu başarmak kolay olacaktır. Güzel gönlünüz, güzelliklerle buluşsun. Huzurlu, mutlu, sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak işler içinde olduğunuz kişilere karşı duygusal tepki gösterebileceğiniz bir gün. Onlardan bazı kişilerin size olan sinsi tavırları canınızı sıkabilir. Tahakküm altına girmek istemiyorsunuz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi sonucunda; kafanız oldukça karışık. Fakat yine de, başarınızın devamı için çevrenizle olan uyumunuzu sert tepkilerle sonlandırmayın.

21 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınızdaki kişilerle fikir çatışması yaşayabileceğiniz ve farklı kutuplara düşebileceğiniz bir gün. Herkesin biraz zamana veya mesafeye ihtiyacı olabilir. Ardından, seçim yapmak ya da seçenekleri değerlendirmek daha kolay olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Bize dikte edilen, artık biraz mesafede yaklaştığımız, inandırılmaya çalışılan olaylara daha mesafeli durmaya başladığımız bir gündeyiz. Biraz geri çekilip, gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışıp, bindirilmek istendiğimiz trende direksiyonda başka birisinin olduğunu fark edebileceğimiz bu süreci, yararımıza olabilecek gerekli değişiklikleri yapmak için kullanmalıyız. İstikrarsızlık veya olumsuzluk içeren olayların yaşanmasının asıl nedeni lüzumlu düzeltmelerin yapılabilmesi olduğunu önemle hatırlamakta fayda var.

21 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğitime ve araştırmaya dayalı çalışmalarınız için günün ilk saatleri oldukça uygun gözüküyor. Ticari alanlardaki işlerinizi halletmek için elinizi biraz çabuk tutmaya bakın. Kardeşlere ait konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Fedakarlık göstermeniz gereken durumlar var. Akşamı evde dinlenerek geçirmek isteyebilirsiniz.

21 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çok zekisiniz. Akılcı yaklaşım tarzınız ve soğukkanlılığınız bir çok işi çözmenize sağlıyor. Maddi kazanç için uygun bir zamandasınız. İş çevrenizde çok fazla iltifat alıp, şımarabilirsiniz.

21 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size bir şey kazandırmaz.

21 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 34"
Ay
Kova
26° 02' 21"
Merkür
Koç
17° 54' 17"
Venüs
Boğa
03° 43' 46"
Mars
Koç
01° 25' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 29"
Satürn
Balık
16° 46' 05"
Uranüs
Boğa
22° 28' 27"
Neptün
Balık
28° 58' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 60"
Lilith
Başak
23° 35' 01"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>