Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak durumunuzu korumaya çalışacağınız ve duygusal açıdan güvence ihtiyacı içine gireceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyi sahiplenme eğiliminiz artacaktır ve duygusal ihtiyaçlarınız ön plana çıkacaktır. Duygusal açıdan sabit olacaksınız ve yaşamınızda yeni bir değişikliğe yer vermek istemeyeceksiniz. Duygusal olarak sakin ve tutarlı davranacaksınız.

İş yaşamınızda yeni bir girişimde bulunmaktan çok yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacağınız bir gündesiniz. Elinizdeki işleri bitirmek ve günlük rutin işlerinizi sürdürmek sizin için önemli olacaktır. İşinizle ilgili gelişmelere temkinli yaklaşacaksınız ve detayları gözden kaçırmamaya çalışacaksınız. Güvence isteğiniz işinizde de kendisini gösterecektir ve çevrenizdeki insanlara güvenmeniz kolay olmayacaktır.

Maddi konularda genel olarak son derece başarılı olacağınız bir gündesiniz. Finans konusundaki yeteneklerinizde bir artış olacaktır ve ticari konularda aktiviteniz artacaktır. Maddi imkanlarınızı genişletmek için yeni alternatifler bulacaksınız ve bunları çok iyi bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Maddi konularda yeni girişimler yapabilirsiniz ve bu girişimlerinizin sonuçları olumlu olacaktır.

Yeni girişimlerde bulunmadan eski işlerinizi tamamlamaya çalışmak ve günlük rutin uğraşlarınızı sürdürmeniz daha doğru olacaktır. Maddi konularda olumlu bir atılım yapma şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda güvenlik ihtiyacınızda bir artışın olacağı ve çevrenizde gelişen tüm olayları kontrol altına almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabit ve istikrarlı tutumlar içinde olacaksınız. Daha çok durumunuzu korumak eğiliminde olacaksınız ve değişikliklere karşı tutumlar içinde olacaksınız. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. Bugün yeni bir girişimde bulunmaktan kaçınacaksınız.

21 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:28 Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde Salı günümüz başlıyor.  Farklı bir şeyler yapmak, yaratıcı çalışmalarda bulunmak, geri plana çekerek kendinizi gözden geçirmek anlamında bu enerji geçişi oldukça etkilidir. Saat 07:16 Merkür-Jüpiter görünümü, parasal konularda güçlü olmak, isteklerinizi gerçekleştirmek, arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmak amaçlı girişimde bulunma, bağlantıya geçme yönünde size kuvvet sunuyor. Tabii ki toplumsal hayatın içinde yaşayan varlıklarız. Kimileriyle anlaşmakta zorlanıyoruz, bazıları ile fikirlerimiz uyuşuyor. İşte bu görünüm bu konuda da etkilidir. İsteriz ki, gönlümüze, aklımıza hitap eden, bizim görüşümüze uyan kişilerle olalım. Ancak bazen bu mümkün olmadığında abartılı bir şekilde karşı çıkarız. Bugün bunu yapmak yerine, farklı görüşlere de açık olmaya çalışmak erdemli bir davranıştır. Mali konularda ise, fazla açılmamak, gücümüzü aşan harcamalardan kaçınmak yerinde olur. Kimileri, finansal anlamda sıkışık durumda olduğu için, bugün kazanmak adına girişimde bulunmak isteyebilir. Böyle hallerde piyasanın ve bütçemizin durumuna göre hareket etmemiz yararlı olacaktır. Saat 09:00 Ay-Satürn karşıtlığında pek sabırlı değiliz. İnsanlar, gönlümüz, aklımız susmuyor sanki. Bir şeyler yanlış gidiyor. Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ancak çalışma ortamında veya özel hayatımızda bizi anlamadıkları gibi, üzerimizde kurdukları baskı nedeniyle bunalabiliriz. Sağlığımız için, elden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız. Saat 18:11 Ay-Neptün görünümü, her durumu  işinize geldiği şekilde anlamak istediğinizi  gösteriyor. Bunun nedeni, yaşanılanların pek de hoşunuza gitmemesi yüzünden. Ancak gerçekçi olmak zorundayız. Saat 22:53 Ay-Venüs kavuşumu  aile hayatı, iç dünyanız ve hedeflerinizle alakalı konularda son zamanlarda elinizde olmayan durumlarla mücadele etmektesiniz. Bir yandan bütün pürüzleri temizleyerek doğru bir tercihte bulunmaya çalışıyorsunuz diğer yandan gerçekten istediğiniz bir hayatı kurmaktan yanasınız. Sizi düşündüren bazı gizli saklı sıkıntılarınızın çözüme kavuşabilmesi için öncelikle endişeli düşünmekten, korkulardan lütfen uzak durunuz. Böylece mantıklı bir karar verebilirsiniz. İlişkinizle ilgili meselelerde ise, dedikodulara dikkat ediniz. Herkesle sırlarınızı paylaşmayınız. Özellikle mahremiyetinizi güvenmediğiniz insanlara açmayınız.Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarınızla ilgili yollar söz konusu olabilir. Bugün Ay'ın konumu, yakın ilişkilerinize duygusal bir şekilde yaklaşmanızı sağlıyor. Onların problemleri sizi fazlasıyla meşgul edecek. Kardeşlerinizle işbirliği içinde olacağınız bir gün. Kendinizi üzecek konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Güven duygusuna ihtiyacınız var.

21 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, uzun vadeli plan veya projelerinizi destekleyen ve bu anlamda ani yükselişlere işaret eden gelişmeler söz konusu olabilir. Ancak, olası problemlere odaklanıp zaman kaybetmek motivasyonunuzu düşürebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

21 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konularda istediğiniz sonuçları almanız zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmeyin ve yatırımlarınızı gözden geçirin.

21 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, partneriniz, dostlarınız ve ortaklarınızla ilgili konular önplana çıkarken, akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilir, fikir ayrılıklarının getirdiği konuları çözümlemeye çalışabilirsiniz.

21 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, dış etkenlerle ilgili olarak olumlu ve sakin bir gün geçirebilirsiniz. Ancak; içinizdeki, çoğunlukla maddi konular hakkındaki endişeler, kendinizi biraz gergin hissetmenize ve günün sakinliğinin tadını tam çıkaramamanıza yol açabilirler.

21 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 00' 20" R
Ay
Kova
03° 26' 17"
Merkür
Koç
17° 07' 54"
Venüs
Boğa
01° 44' 10"
Mars
Koç
00° 11' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 48"
Satürn
Balık
16° 37' 41"
Uranüs
Boğa
22° 22' 53"
Neptün
Balık
28° 55' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 33"
Lilith
Başak
23° 24' 15"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 01/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>