Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak durumunuzu korumaya çalışacağınız ve duygusal açıdan güvence ihtiyacı içine gireceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyi sahiplenme eğiliminiz artacaktır ve duygusal ihtiyaçlarınız ön plana çıkacaktır. Duygusal açıdan sabit olacaksınız ve yaşamınızda yeni bir değişikliğe yer vermek istemeyeceksiniz. Duygusal olarak sakin ve tutarlı davranacaksınız.

İş yaşamınızda yeni bir girişimde bulunmaktan çok yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacağınız bir gündesiniz. Elinizdeki işleri bitirmek ve günlük rutin işlerinizi sürdürmek sizin için önemli olacaktır. İşinizle ilgili gelişmelere temkinli yaklaşacaksınız ve detayları gözden kaçırmamaya çalışacaksınız. Güvence isteğiniz işinizde de kendisini gösterecektir ve çevrenizdeki insanlara güvenmeniz kolay olmayacaktır.

Maddi konularda genel olarak son derece başarılı olacağınız bir gündesiniz. Finans konusundaki yeteneklerinizde bir artış olacaktır ve ticari konularda aktiviteniz artacaktır. Maddi imkanlarınızı genişletmek için yeni alternatifler bulacaksınız ve bunları çok iyi bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Maddi konularda yeni girişimler yapabilirsiniz ve bu girişimlerinizin sonuçları olumlu olacaktır.

Yeni girişimlerde bulunmadan eski işlerinizi tamamlamaya çalışmak ve günlük rutin uğraşlarınızı sürdürmeniz daha doğru olacaktır. Maddi konularda olumlu bir atılım yapma şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek sevimli bulmadığınız birtakım insanlarla beklenmedik rastlantılarınız olabilir. Gününüzün iyi geçmesi, bu rastlantılarda nostaljik konuşmaları yorumsuz değerlendirebilmenize bağlı olacak. Akşam saatlerinde dostlarla birlikte güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizi ilginç ve sevimli bulan bazı yeni insanların sizinle birlikte olma istekleri var.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:42 Ay-Merkür zorlu görünümü, duygularınızı ve sahip olduğunuz değerlerinizi koruma içgüdünüzü yükselticidir. Sizin için güven olgusu ve huzur her şeyden daha önemli. Bir Yengeç ne kadar hassas yapıda olsa da, öncülük yeteneğiyle donatılmıştır. Bu yüzden de gerektiği zaman atak davranmasını bilir. Yöneticiniz Ayın sizi aydınlattığı ve güçlendirdiği bugün size dışarıdan gelebilecek tepkilere kolaylıkla karşı durabilirsiniz. Saat 08:50 Ay-Satürn karşıtlığı insanlarla aramıza koyduğumuz mesafenin göstergesidir. Bunu isteyerek yapmayız aslında. Sadece sevgiye, güvene, ilgiye ihtiyacımız vardır. Fakat bunu dile getirmeyiz. Birilerinden bekleriz. Huzursuzluk sabah saatlerinde yoğun olabilir. İhmal edildiğimizi düşünebiliriz. Aynı şekilde başkaları da bunu böyle düşünebilir. Oysaki bütün bunlar, bu görünümün etkisiyledir. Kendinizi sevin, sizi sevenlerin, size ihtiyaç duyanların farkında olun. Saat 19:45 Ay-Neptün görünümü, kendinizi güçlü hissetmeniz yönünde manevi anlamda kuvvetlendiricidir. Güzellikler gün boyu size eşlik etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal hayatında arkadaşlarının arasında tartışmalara ve kopmalara şahit olabilirsin.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni hedefler koymanız ve bu hedefler için hareket etmeniz gereken bir gün geneli olabilir. Eğer yeni bir girişimde bulunmak istiyorsan çabucak ayağa kalk. Ne yapmak istediğini belirle. Bütün planlamanı yaptıktan sonra harekete geç. Bu noktada bazı sıkıntılar elbette yaşayabilirsin. En ufak bir rüzgârda devrilirsen hiçbir zaman fırtınada güçlü olmayı öğrenemeyeceksin.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İs teklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde, kendi isteklerinizi devreye sokacaksınız. Hızlı akan bir sosyal çevre ağınız var. Bugün duyacaklarınız sizi çok mutlu edebilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay hafta sonu sizi ev kuşu haline getirebilir. Bahar temizliği ve dekorasyonda yenilikler için hemen harekete geçmelisiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, dış etkenlerle ilgili olarak olumlu ve sakin bir gün geçirebilirsiniz. Ancak; içinizdeki, çoğunlukla maddi konular hakkındaki endişeler, kendinizi biraz gergin hissetmenize ve günün sakinliğinin tadını tam çıkaramamanıza yol açabilirler.

21 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 15" R
Ay
Oğlak
00° 12' 27"
Merkür
Koç
16° 19' 14"
Venüs
Koç
28° 41' 23"
Mars
Balık
28° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 14"
Satürn
Balık
16° 24' 30"
Uranüs
Boğa
22° 14' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 09"
Lilith
Başak
23° 07' 47"
True Node
Koç
15° 25' 42"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>