Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yoğun duygularınız, sevgilinizin özgürlüklerini kısıtlamanızı gerektirmiyor. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız çok anlamlı değil. Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz

Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak hoş olduğu kadar yorucu da. Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir.

Beklentilerinizi akıllıca sınırlamış görünüyorsunuz. Standardınızın üzerine çıkabileceğiniz bazı fırsatları risk sayıp kenara atabiliyorsunuz. Standardınızı koruyabilmek sizin için çok önemli.

Bazı davranışlardaki düzgün ve saygın niyetleri görebilmeniz gerekiyor. Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda, tepki vermek isteyen ortak bir arkadaş ilişkiniz sizi kızdırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ilişkilerde ayaklarınızı yere sağlam basarak aldığınız kararlar, yine de bazı tökezlenmelere engel olamayabilir. Bu ilişkilerde aldanmaya çok açık durduğunuz ikili bir yakınlaşma içinde görünüyorsunuz. Belli konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi yanıltabilir. Bu konuları yararlı paylaşımlarla ele alıp değerlendirmeniz gerekecek.

21 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı gününe, saat 06:02 Ay-Merkür görünümüyle merhaba diyoruz. Bu enerji,  hem zihnimizi rahatlatacak hem sözlerimizin olumlu yönde dışa yansımasını sağlayacak. Saat 13:00 Ay-Güneş görünümünde, etrafımızdaki kişileri iyice gözlem altına alırız. Değerlerimizi savunuruz. Yanlış bir şeyler gördüğümüzde bunları kendi kriterlerimiz doğrultusunda bazen eleştirebiliriz. Bu çok doğaldır. Ailemize düşkün oluruz. Etrafımızdaki insanlarla elden geldiğince anlaşmaya çalışırız. Yakınlarımıza yardımcı olmaya çalışırız. Saat 13:06-16:22  arasında Ay boşluk etkisi altındayız. İletişim, haberleşme ve yolculuk evinizden geçtiği için, biraz titizlenebilir, aksilikler yüzünden sıkılabilirsiniz. Sakin olmakta yarar görüyorum. Bu süre içinde hangi konuda olursa olsun, incelemeden,  detayları gözden geçirmeden,  üzerinde düşünmeden bir adım atmayalım. Saat 14:07  itibariyle etkili olacak Güneş-Satürn görünümünde, bazı meselelere  kafamız takılı olsa da, aşka kapılarımız açık. Huzur, güven, karşılıklı paylaşım, hayata sarılmak ve canlanmak isteğimiz yoğun. Şu aralar hem fiziksel-ruhsal anlamda kendimize özen göstermemiz hem de gereksiz meseleleri gözümüzde büyütüp üzülmememiz gerekiyor. Bu görünüm sizi rahatlatacaktır. Evet işimizde huzur, evimizde güzellik ve paylaşım, ruhsal anlamda sıkılsak da,  bunları aşabilecek güçte olduğumuzu hissedeceğiz.   Saat 16:22  Ay-Terazi burcu geçişi genel olarak ev içinde veya bulunduğumuz ortamda ılımlı bir şekilde hareket etmemizi gerektirir. Farklı düşünceler, farklı kimlikteki insanlarla anlaşmakta bazen zorlanabiliriz. Çabuk karar vermemiz zor olabilir. Bütün olasılıkların gözden geçirilmesinde yarar vardır. Huzur başımızın tacı haline gelir. Günün enerjileri, birbirimizi sevgiyle, kardeşçe kucaklamamıza vesile olsun. Güvenli bir dünyada yaşamamız dileğimle,

21 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki şartlarla duygusal gücünüzü doğru bir şekilde birleştireceksiniz. Kişisel özelliklerinizi ve sevdiğiniz kişinin duygularıyla ortak bir payda oluşturacaksınız. Maddesel gücünüzü güçlü dostlar ve ortaklıklarla sağlayabileceksiniz. Enerjinizin yüksek tutmanız gereken bir gün içindesiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı farklılaştıracağına inandığınız veya sizin için çok önemli plan ya da projeleriniz varsa, bu konuda ilerlemeniz gerekir. Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Satürn'le olumlu açısı ve Güneş Satürn olumlu görünümü bugün ve hafta genelinde, uzun vadeli konularda başarı şansını ve bu yönlü girişimleri arttırabilir. Bu hafta boyunca, uzun vadeli ilişkiler veya uzun vadeli adımlar gündeme gelebilir. Ciddigörüşmeleri yapmak, resmi kurum ve kuruluşlarla, yaşca büyük veya otorite konumundaki kişilerle görüşmek için uygun bir süreçte olacağız. Hedeflerimize odaklanabiliriz. Dolayısıyla, sabah saatlerinde oluşabilecek belli belirsiz kararsızlıkların, isteksizliklerin, endişe veya dalgınlıkların güne olumsuz başlamanıza neden olmasına izin vermeyin. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündesiniz. Hayatınızdaki engelleri aşmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Gün içinde aksaklıklar meydana gelebilir, tepkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde ev hayatınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantığın ve işin ön planda olduğu bir gün. Sağlık sorunlarınız ile uğraşırken bir yandan aklınız işinizde olacak. Mantığınız sayesinde planlarınız suya düşmeyecek ve istedikleriniz gerçekleşecek.

21 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu etkiler alırken, kalabalık ortamlarda, seminer,sunum ve organizasyonlarda yer alabilir, çalışmalarınızı hızla tamamlayabilir ve özel hayatınızda partnerinizle son derece keyifli ve mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk, çocuk ve eğlence hayatını- zın sorumlulukları ön plana çıkacak. Önemli görüşmeler sağlam kararlara bağlanabilir. Yaratıcılık ve sanat işlerinizde güzel gelişmelere açıksınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay başak burcunda seyahat edecek, bununla beraber sizlerin beklediği önemli haberler var ise, pekte istediğiniz gibi gelmeyebilir, özellikle akşam üstüne doğrugörüşmelerinizi, toplantılarınızı ayarlamanızı tavsiye ederim, AY/Pluto kontağı her görüşmeden sizin başarılı çıkmanız konusunda size destek olabilecek.

21 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek.

21 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 47' 55" R
Ay
Aslan
08° 15' 13" R
Merkür
Koç
28° 03' 36"
Venüs
Boğa
18° 00' 32"
Mars
Koç
10° 19' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 10"
Satürn
Balık
17° 40' 59"
Uranüs
Boğa
23° 08' 43"
Neptün
Balık
29° 17' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 33"
Lilith
Başak
24° 52' 11"
True Node
Koç
14° 53' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>