Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Moral durumunuz bu duyguyu yaşamaya hiç elverişli görünmüyor. Aşk hayatınızdaki hareketsizlik sürüyor. Ama aşkın size bir hazırlığı var, bunun için fazla beklemeyeceksiniz.

Yaptığınız hazırlıklarda sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven önümüzdeki günlerde iyice pekişecek.

Sizde bulunan emanet bir paradan bir an önce kurtulmak istiyorsunuz. Harcamalarınızı daha ne kadar kısacağınızı şaşırmış durumdasınız. Para idaresini biliyorsunuz.

Sorunlarınızın çözümünde kalıcı kararlar almaktan uzaksınız. Biraz daha uzun vadeli düşünmeli ve kalıcı kararlar almaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin, sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı çok fazla. Aile ilişkilerinizde biraz daha hoşgörülü olmalısınız Fazla hoşlanmadığınız birisiyle çatışma halindesiniz. Bu ilişkiyi biraz da sizin duygusallığınızın böyle sorun yumağı haline getirdiğine de inanmanız gerekiyor.

22 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde Salı günümüz başlıyor. İlişkilerimizde ciddiyet ve sorumluluk olgularını önemsememiz gereken bir gündeyiz. Saat 05:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Saat 07:57 Ay-Jüpiter görünümü, partnerinizin iyi niyetini, cömertliğini hissetmek istediğinizi gösteriyor. Sözlerine, tavırlarına bir hayli dikkat ediyorsunuz. Çünkü yanılmak, üzülmek istemiyorsunuz. Bu görünüm, bu anlamda sizi rahatlatıcı gelişmeleri işaret ediyor.Saat 15:04 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında sağlığımıza özen göstermeliyiz. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bu tavırlar sizin hassas dünyanızda bir hayli üzücüdür. Onu anlamaya çalışmak bazen ne kadar yoruyor beni diye düşünürsünüz.Saat 19:29 Ay-Merkür görünümü, ilişki meselelerinde biraz zorlayıcıdır. Karşı tarafın baskın tavırları, kendi isteklerini dayatması, zaman zaman mesafeli halleri, konuşmaları canımızı sıkabilir. Oysaki bizim arzumuz huzur, anlaşmak ve uzlaşıya açıklıktır. Bekar Yengeçler için bu durum, yalnızlığın bizi bir hayli düşündürdüğünü gösterir. Geçmiş bazı meseleler gündeme gelebilir. Bunlar Merkür geri hareket döneminin etkisidir. Sakin olmakta yarar var.Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

22 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı işlerinizi,birliklerinizi, projelerinizi, programlarınızı veya ilişkilerinizi devam ettirmenin imkansız olduğunu düşünmeye başlayabileceğiniz zamanlardasınız. Bu anlamda değişiklikler yapmanız gerekiyor olabilir. Ancak, önce bir plana ihtiyacınız var.

22 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir işin, planın,birliğinin, ilişkinin veya anlaşmanın sınırlarını ve son noktasını netleştirmek zorunda kalabilirsiniz. Yanıltıcı durumlar olayların gerçekçi şekilde ele almanızı veya gerçekleri görmenizi etkileyebilir. Dikkat! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gündem yavaş yavaş farklılaşmaya başlıyor veya farklı olaylar meydana geliyor. Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir. Bilmek istemeyeceğimiz şeyleri öğrenebilir veya duyabiliriz. Bu hafta, öğrendiğimiz şeylere vereceğimiz tepkiler ve bu bilgilerle nasıl ilerleyeceğimiz önem taşıyor. Bilgilerin doğruluğundan emin olmamız ve gerçekçi planlar yapmamız gerek. Günün genel hatlarıyla, gergin veya tartışmaları, kavgaları, ani hareketlere bağlı ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları desteleyen atmosferine rağmen, sevgi temalı ilişkilerimiz veya aşk hayatımız açısından olumlu gelişmelere açık günlerdeyiz. Yeni aşklar, bayram dolayısıyla artan sevgi paylaşımları veya ilişkilerde sürprizler ön plana çıkmaya başlıyor. Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Eylül 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu durum gün içinde yorucu bir hal alabilir. Duygusal olarak derinleşebilirsiniz. Bazı konularda değişim yaşayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

22 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık.. Düşüncelerinis size en özel yere getirmeye başladı. Kalbiniz kırılmayacak ve herkesin sevgisiyle popüler hale geleceksiniz. Mutluluğun çok olduğu pozitif günlerdesiniz.

22 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş konularınızı rahat hallederek, öğleden sonra ilginizi ortaklı işlerinize kaydırarak hareket edeceksiniz. Farklı düşüncelere önem vereceksiniz. Duygusal paylaşımlarınıza odaklanın.

22 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyeriniz ve mesleğinizi maddi donanımınızı nasıl çoğaltabileceğinizle ilgili kullanabilmek üzerine kafa 2patlatabilirsiniz. Doğru bakış açıları ve etkin yöntemlerle sonuca ulaşabileceksiniz. Özel hayatınızda duygularınızı gereksiz yere fazla bastırmayın ve partnerinize soğuk davranmayın.

22 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

22 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 50" R
Ay
Terazi
07° 42' 42"
Merkür
Boğa
04° 25' 32"
Venüs
Boğa
24° 08' 02"
Mars
Koç
14° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 40"
Satürn
Balık
18° 01' 25"
Uranüs
Boğa
23° 26' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 43"
Lilith
Başak
25° 25' 18"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>