Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük aşk oyunlarına kapalısınız. Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size ne kadar itici geldiğinin farkına varmasını beklemeyecek gibi görünüyorsunuz.

İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor. Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi görünüyor. Belli ki, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz.

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz. Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz.

Son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir. Cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz. Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız Ay-Başak geçişiyle başlıyor ve saat 13:26 da Ay-Merkür görünümü oluşuyor. Bu enerji, çevremizle ilişkili konular, eğitim hayatımız,hayatımız, iletişimle alakalı her mevzuda detaylı düşünmenin ve uyanık olmanın önemine işaret ediyor. Saat 15:39  Ay-Neptün karşıtlığı,  çevrenizde kişilerle alakalı her türlü ilişkinizi, bağlantınızı önemsemeniz anlamındadır.  Titiz ve detaylı düşünebilirsiniz. Ancak sakin ve kontrollü hareket edebildiğiniz sürece sizi kimsenin yanıltmasına izin vermemiş olursunuz. Saat 16:46  Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bir yanıyla kazanç getiren işlerin göstergesi, diğer yanıyla, mesleki hayatınızdaki yeniliklerin işaretçisidir. Bu değişimlerin ardında yatan en önemli faktör, artık eskisi gibi baskılara gelemeyişinizdir. Benim de arzularım var, benim de isteklerim gerçekleşmeli, sürekli birilerine ayak uydurmak zorunda mıyım diye düşünebilirsiniz. Yetenekli olduğunuzu alanlarda kazanmak istersiniz. Bu görünüm fırsatları işaret etmesine ediyor da, sizin tedbirsiz hatta bazen gereksiz yere yapacağınız alışverişler yine zorlanmanıza sebep olabilir. Ben derim ki, hele bir bakalım gelişmelere, karşınıza çıkan olumlu yöndeki değişimlere, ona göre hareket edersiniz. Ayrıca birikimleriniz varsa, bunları da riskten uzak, piyasanın durumuna göre yatırım şeklinde değerlendirmeniz yerinde olur. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte ertelediğiniz hayallerinizi yeniden ortaya çıkarırken sizi zorlayabilir. Sizin için önemli olan; yüksek bir "Jüpiter" enerjisi ile destek aldığınızı unutmamak olmamalıdır. Finans evinizde müthiş bir yükselişe geçeceksiniz. Para gelmeye ve kazançlar artmaya başlayınca, maddi harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor. Dolayısıyla isteklerinizi ve sorularınızı etkili ve zarif biçimde dile getirmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Haftanın ilk yarısına, kafa karışıklıkları, yanıltıcı kişiler, konsantrasyon problemleri, yanılma ihtimali, unutkanlıklar ya da dalgınlıklar damga vurabilir. Belli imzalar atmadan önce her şeyin net olarak belirtilip belirtilmediğinden emin olmakta, aldatıcı kişilere karşı tedbir almakta fayda vardır. Unutulan eşyalar, karıştırılan yollar, dikkat eksikliğine bağlı hatalar, sanıldığı gibi olmayan kişiler, olaylar ya da kararsızlıklar söz konusu olabilir. Hayallerimize uyum sağlamayan fikirler veya açıklamalar da gündemde bu hafta, ama genelde yenilikler ve olumlu gelişmeler var hayatlarımızda. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim yönünden hareketli bir gündesiniz. Bilginin kaynağına inmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız konularda eğitim almak isteyeceğiniz zamanlar var. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel hassasiyetiniz ön plana çıkabilir. Cesaret göstereceğiniz olaylara girişebilirsiniz. Ticari faaliyetler içinde olabilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanızı karıştıran bir konuda aslında gerçekleri hissediyor yada biliyorsunuz fakat ısrarla sessiz kalmayı seçiyorsunuz. Vakit kaybediyorsunuz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özellikle ikili ilişkilerinizde önemli bir dönüşüm enerjisi ile, kötü olan her şeyi iyiye çevirebilir, ilişkilerinizi iyileştirebilirsiniz. Sosyal ortamlar, kalabalık yerler, toplantı, seminer, konser ve organizasyonlarda yer alabileceğiniz bugün, sevdiklerinizle haberleşebilir, görüşebilir, beklediğiniz haberleri alabilir, geleceğe daha fazla umutla bakabilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda parasal şanslar yakalayabilirsiniz. Değişimler size yeni fırsatlar sunabilir. İletişimsel konularda kendi fikirleriniz doğrultusunda ısrarcı olmamalı ve biraz rahatlamalısınız.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kredi işleriniz, maddi konular, borçlar, ödemeler konusunda güzel destekler ve çözümler bulabileceksiniz,. Ev almayı planlıyor veya yatırım işleriniz varsa bugünleri değerlendirebilirsiniz. Keza fiziksel olarak değişiklikler yapmak içinde gayet uygun bir gündür sizler için. Evinizin içinde de değişiklikler yapabilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

22 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>