Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünleri, ilişkide son derece açık olma ve onarma anlamında çözümler üretme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Sabırlı olmaya görünürken, sabırsızlığınızı gizleyemiyorsunuz. Aceleci davrandığınız ilişkilerde belli bir zaman sonra problemler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz. Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, karşı tarafın ısrarcılığına rağmen sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek.

23 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 23 Eylül saat 05:29-23 Ekim saat 14:57 tarihleri arasında, Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Ailevi yaşantımız evimizin içindeki huzur ve uyum arzumuz, dengeleri yerli yerine oturmuş bir ortamda yaşamak isteyeceğiz. Eğer sorunlarımız varsa, ev içinde rahatsızsak bunlara susmak yerine ılımlı bir şekilde konuşmak, sıkıntılarınızı dile getirmek, birbirinizi dinlemek faydalı olacaktır. Bu geçiş,  finansal konularda da etkilidir. Güzel görünmek, modayı takip etmek, kaliteli ürünler satın almak amacıyla kesenin ağzını bir hayli açabilirsiniz. Partnerinize hediyeler sunmak, jestler yapmak, ne kadar kibar ve zarif biri olduğunuzu göstermek istersiniz. Evinizle ilgili alışverişlerde bulunabilirsiniz. Bütçenizin dengelerini bozmamaya gayret ediniz. Güneş-Terazi geçişinde 4, 7, 8 Ekim tarihleri önemlidir. 4 Ekim tarihinde, özellikle ev içinde ve ilişkinizle ilgili konularda partnerinizin baskın tavırlarına karşılık sizin aradığınız huzuru bulamamanız bir hayli rahatsız edici olabilir. Genel olarak anlaşmazlıkları körükleyici olan bu tarihte üzerinizdeki baskılar nedeniyle dayanmakta, dengeli davranmakta, idare etmekte zorlanabilirsiniz. Bir taraf oldukça dediğim dedik, diğer taraf alttan almaktan yorulmuş bir şekilde olacağından, böyle bir günde size tavsiyem durumları iyice çıkmaza sokmamak, gerginlikten kaçınmaktır. Şu aranızdaki problemleri bilinçli bir şekilde ele almanız şart gözüküyor. 7 Ekim  tarihinde hayatınızdan ailevi meselelere  kadar olan konularda  gelişim, değişim ve yenilenme anlamında bir hayli zorlanabiliriz. Bir yandan huzurlu bir yaşam arzulamak diğer taraftan dışarıdaki sorumluluklarla baş etmeye çalışmak kolay olmayabilir. Dikkatli olmakta yarar görüyorum. Saat 15:14-24 Eylül saat 06:59 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Bir yerden diğer bir yere ulaşmakta zorluklar, gecikmeler yaşanabilir. Ay, iletişim, haberleşme ve yolculuk evinizden geçtiği için, biraz titizlenebilir, aksilikler yüzünden sıkılabilirsiniz. Sakin olmakta yarar görüyorum. Bu süre içinde hangi konuda olursa olsun, incelemeden,  detayları gözden geçirmeden,  üzerinde düşünmeden bir adım atmayalım. Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,

23 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde derin kavramlar arıyorsunuz. Gelişigüzel olayların sizi tatmin etmeyeceğini bildiğiniz için, sınırlarınızı dar bir çerçevede tutmak istiyor ve seçicilik konusuna özen gösteriyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda çevrenizi sınama şansına sahip olacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

23 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili başlıklar ön plana çıkmaya başlıyor. Kiralama, taşınma, alım satım veya ev arkadaşı bulma türünde konular gündeme gelebilir. Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Yanılma olasılığı yüksek, bilerek veya bilmeyerek yanıltıcı olabilecek kişi sayısı fazla. Aynı etki ülkemizin yıldız haritası açısından da etkili. Dolayısıyla, bizi bekleyen gizli oyunlara karşı ülke olarak bir bütün olarak açık akılla mücadele etmeliyiz. Görünene değil görünenin arkasındakilere odaklanma ve güvenliği ön planda tutma zamanındayız.

23 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kardeşlerinizle özellikle kız kardeşlerinizle olan iletişim ve paylaşımlarınızın artacağı bir gündesiniz. Eğitim ve araştırmaya dayalı çalışmalarınızı tamamlama açısından olumlu enerjiler var. Özellikle yazılı ve sözlü iletişiminizde yoğunluk gözüküyor. Yakın yerlerdeki tanıdıklarınızı ziyaret etmeniz gerekebilir.

23 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GEÇTİĞİMİZ haftalardaki yükselişiniz yavaş yavaş durağanlığa geçiş yaparken sakın kendinizi koyvermeyin. Yeni girişimlerde ısrarcı olun.

23 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse de yaşamın diğer alanlarında karşınıza güzel fırsatlar çıkacak.

23 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>