Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun bir dediğini iki etmiyorsunuz. Ona ayak uydurmak için yapmak istediğiniz bir dolu şeyden taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Onun cazibesi, yaşamınızdaki bir sürü şeyin cazibesini gölgeliyor.

Teknik bir konuda gösterdiğiniz ısrarı kemse anlayabilmiş değil. Siz bu konuya çok hayati bir meseleymiş gibi önem veriyorsunuz. Bu duygudan kurtularak tartışabilirseniz sizi daha kolay anlayacaklardır.

Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde hesap ödeme işi sizin görevinizmiş gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden, bir gün çok harcayıp bir gün hiç harcamamak zorunda kalıyorsunuz.

Keyfiniz yerinde olmakla birlikte bazı huzursuzluklar özellikleyaşamında belirebilir. Daha sebatkâr olmalı ama aşırı inattan da kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gereksiz durumlarda iki ayağınızı bir pabuca sokuyor, atik davranmanız gereken durumlarda da ağırdan alıyorsunuz. Biraz daha planlı, programlı yaşamaya ihtiyacınız var. Akşam, davet edileceğiniz küçük bir kalabalığın içinde hiç hoşlanmadığınız biriyle karşılaşabilirsiniz. Gecenizin berbat olmasını istemiyorsanız onu önemsememelisiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, düşüncelerimiz ve hayata bakış açımız bizi gerçeklerden uzaklaştırabilir. Sıkıntılar, yanlış anlaşılmalar, bazen gereksiz ayrıntılar, endişe yaratabilir. Dolunayın yöneticisi Merkür gerilediği için, fikirlerimizi açıklamak yerine bazen bastırabilir kimi zaman da tam tersine abartabiliriz. Bir şeyin iç yüzünü öğrenmek, önyargısız yaklaşmak varken her şeyi biliyormuşçasına konuşabiliriz. Fakat ne kadar doğrudur, ne kadar araştırılmıştır ve konuya ne kadar hakimizdir bunu bilmekte yarar var. Çünkü bu kendinizle çelişmeseniz de, günlük hayatta, çalışma ortamında sorun çıkartabilir. Bu Dolunayda birileri sizi yanıltmaya, söylediklerinin doğruluğuna yemin etmeye hazırdırlar. Söz verirler, inanırsınız. Lütfen tanımadığınız insanlara dikkat ediniz. Yarım kalan işlerinizi bitiriniz. Daha önce başlanmışsa, tekrar kontrol ediniz. Sırlarınızı kimseye vermeyiniz. Bilgisayar gibi teknolojiyle birebir alakalı araç ve gereçlerinizi koruyunuz, şifrelerinizi iyi saklayınız. Sağlıklı yaşamla ilgili diyet, spor v.b aktivitelerinizi ihmal etmeyiniz. Ne fazla fedakarlıkta bulununuz ne de aşırı endişeli davranmayınız. Olmamış şeyleri, sanki olacakmış gibi değerlendirip, kendinizi hasta etmeyiniz. Meseleleri bilinçli ele alınız. Olasılıkları hesaba katınız. Fakat tümüyle pes edip, sonra da mazeretler bulmayınız. Bedeninizi koruyunuz. Kısır bir döngü içinde kendini kendinizi engellemeyiniz. Ruh, beden, zihin üçlüsünü dengede tutmanın yolu, iç barışıklığından geçer. Zihninizi dinlendirici, meditasyon, müzik, kitap okumak son derece yararlıdır. Bir şeyler olmadığında bunu şanssızlık değil, bilakis hayırlısı olsun diyerek yaklaşmak yararlıdır. Aynı durum, geri hareket sonrası bir bakmışsınız gerçekleşmiş. Onun için kendinizi üzmeyiniz. Gönülden sevgilerimle,

23 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde değişken bir burçta Dolunay gerçekleşecek. Bugün üçüncü kişilerin yorumları, çevrendeki bazı insanlarla ilgili şüpheye düştüğün konulara parmak basabilir. Bu yüzden sevdiğin insanın sosyal medya hesaplarını ve telefonlarını karıştırmaya kadar işi götürebilirsin. Eğer heyecan duymakta zorlandığın bir ilişkin varsa bugün yapıcı olmak koşulu ile konuşmayı deneye bilirsin. Çalışma hayatının vermiş olduğu yükümlülüklerin altından kalkabilme gücünü kendinde bulurken, aynı zamanda kendini büyük bir yenilenmenin içinde bulacaksın. Ortaklıklı birya da yeni bir projeye dâhil olabilirsin. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşınla bazı konularda fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Bu aşamada egon devreye girebilir. Konuşmaların dikte edici hale gelebilir, özenli olman yararına olacaktır.

23 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinizde bugün hissettiğiniz konularda yanılıyor olmayabilirsiniz. Güç çatışmaları sizi biraz yoruyor olabilir. Özel hayatınızda risk almaya eğilimli bir durum içinde olabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Umut ettiğiniz şeylerden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkat etmenizde fayda var. Bazı olayları kabullenme içine girebilirsiniz. Tartışmalara karşı duyarlı olun. Sorumlu olduğunuz işlerinizde gelecek yönünde beklentilere girebilirsiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Günaha Çağrı... Uzun süren bir zıtlaşmanın sonucunda cevapları öğrenme zamanınız geldi. Artık sizi hiç kimse durduramaz. Bir çok konuda kendinizi göstereceksiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunayve sağlık konularında hayatınızı düzenlemek için imkanlar geitiriyor. Yeni ay boyunca sağlık sorunları olduysa bugüne dikkat edin. Dinlenmek önemli. Yanlış anlaşıldığınız konularda durum tespiti yapmak ve doğrusunu anlatmak için imkanlarınız olacaktır.

23 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler de meydana gelen Dolunay psişik bilginizi açığa çıkarıp, kolektif bilinçle buluşmanızı sağlayacak. Hakkınızda konuşulan pozitif söylemler kulağınıza gelir. Spiritüel açılımlar yaşayabilirsiniz. Zira Yay burcunda geri giden Merkür zihninizdeki bilgileri sanki bir film şeridine taşır.

23 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

23 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>