Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok istikrarlı etkiler altında olacağınız ve sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımlar içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Aşk yaşamınızda bazı karamsarlıklar gündeme gelebilir ve uzun vadede sizi düşündürebilir. Duygusal olarak güvenlik arayışı içine girebilirsiniz ve sahip olduğunuz şeyleri korumak için çalışabilirsiniz. Aşk yaşamınızda yeni bir karar almayın.

İş yaşamınızda verimli etkiler altında olacağınız ve yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve işlerinizi istikrarlı bir şekilde yürütebileceksiniz. Düşünceleriniz açık ve pratik hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak yerine elinizdeki eski işlerinizi tamamlamayı tercih edeceksiniz.

Maddi konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacağınız ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Daha çok uzun süreli düşüneceksiniz ve planlarınızda da temkinli olmayı tercih edeceksiniz. Parasal olarak bazı yeni kararlar alabilirsiniz.

Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bir konuda yaşayacağınız bir sıkışıklık, bazı şeylerin zamana bırakılamayacağı konusunda sizi uyaracak. Yetersiz bulunduğunuz bazı konularda, beklenmeyen çıkışlarla ilginçlikler yaratabilir ve yetersizlik imajınızın bir önyargı olduğunu ortaya koyabilirsiniz. Ama bu, küçük görünen fırsatları da değerlendirebilmenize bağlı.

23 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 09:19 Ay-Pluto görünümü, özel hayatınızda ilişkilerinizi güçlendirici, neyi istediğinizi tam olarak tespitinizde kuvvetlendirici olacağını işaret ediyor. Karar verdiğiniz yoldan geri dönmeyecek, olumlu tecrübeler yaşayarak kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Bütün bunlar hakikaten kıymetlidir. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, sevilmeye, ilgi görmeye, ılımlı davranışlara olan ihtiyacımızın göstergesidir. Ancak çalışma hayatımızda, günlük yaşantımızda bunu bulmakta zorlanabiliriz. Bu bizi yorabilir. 23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamızın bizlere armağan ettiği bu özel gün, sadece bir gün değil, nice 365 günler kutlu olsun.

23 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimle ilgili yaşayacağın sıkıntıları çözmeyi tercih etmezsen, sevdiklerinle tartışmalar yaşayabilirsin.

23 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gereğinden fazla yaptığını fedakarlıklarla yüzleşebilirsiniz. Ani oluşan bazı olaylar sizin kontrolünüz dışında gelişebilir.

23 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi daha iyi organize etmeye gayret etmelisiniz. Fazlasıyla hayalci ve dışsal etkilere açık olabilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirlerinizle çevrenizdeki herkesi büyülüyorsunuz. Özelliklekonusunda bir dahi sayılırsınız. Yeni projelerinizin gündeme geleceğinden emin olmalısınız. Mali konularda destek göreceksiniz. Bu arada yeni masraflara hazırlıklı olun. Merak etmeyin paranızı mutluluk duyacağınız şeylere harcayacaksınız. Yine de bütçenizi zorlamamaya çalışmalısınız.

23 Nisan 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınız aniden kabarabilir. Ancak, düşünceleriniz ve anlayışınız yüksek olduğu için olayları fazla büyütmeyeceksiniz. Zaten olayların da pek büyük olduğu söylenemez. Sevgi ve aşk duygularınızın gücü artıyor.

23 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, dış ortamlar veya eğitim alanlarınıza odaklanabilirsiniz. Sosyal ortamlarda çekiciliğiniz son derece yüksek olacak. Günlük koşuşturmalarınız ve sorumluluklarınız gece saatlerinde sizi zorlayabilir. İşinizdeki problemleri sosyal hayatınıza aktarmamalısınız.

23 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maneviyat, ruh ve zihin ilişkisinin çözümlenmesi, irdelenmesi ve bu konularda ilerleme sağlamanız için çok olumlu açılara ve etkilere sahipsiniz. Bugün hedeflediğiniz bir uzak yolculuğa da çıkabilirsiniz. Yahut kendi içsel yolculuğunuza çıkabilir ve kendinizi keşfedebilirsiniz. Özveri gösterdiğiniz alanlar ve sizin için önem taşıyan manevi konuların seçimlerini yapabilirsiniz. Müzik ve sanat tarihi ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Maneviyatla ilgili inançlarınızı sorgulayabilir, sezgilerinizi irdeleyebilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi oldukça rahatlamış hissedebilirsiniz. Hatta o kadar rahat olabilirsiniz ki, gevşekliğe bile kayabilirsiniz. Odaklanma güçlüğü nedeniyle, yapmanızı bekleyen işlere yoğunlaşmakta zorlanmanız mümkündür.

23 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>