Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun davranışlarını, ilişkinizin özelliğini tartışmaktan istediklerinizi yaşayamaz oluyorsunuz. Aranızdaki tartışmalarla ilgili olarak ortak dostlarınız sizi suçluyorlar. O sizden daha olgun davranıyor. Bugün size küçük bir sürpriz yapabilir.

Yorgunluğunuzun nedeni işlerin çokluğu değil, kötü organizasyon. Defalarca yaptığınız uyarılar yeterince dikkate alınmıyor. Bugün bu konuda bir toplantı olabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz.

Paranızın hesabını bildiğinizi sanıyorsunuz ama farkında olmadığınız pek çok küçük harcamanız var. Hepsini üst üste koyduğunuzda bütçenizde büyük delikler açıyor. Günlük bütçe yapmaya ihtiyacınız var.

Çok güvenilir sandığınız yeni tanıştığınız biri sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Onun zaaflarını fark etmek hiç hoşunuza gitmeyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tutucu olduğunuz gerekçesiyle zaman zaman eleştiriliyorsunuz. Bugün bu konuda küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Kendisiyle ilgili yenilik düşünen bir yakınınızı haklı olarak uyarabilirsiniz. Ama bu uyarılarınızı inatçı bir biçimde savunmaktan kaçının. Onun gerçekten de bu yeniliğe ihtiyacı olabilir. Bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir.

26 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 01:18 Ay-Mars görünümü, başkalarıyla ilişkimizde bizi rahatsız eden, baskılayan, zorlayan şartlardan kurtulma arzumuzu vurguluyor. Kimseye değil kendi gücümüze güvenmek, maddi-manevi açıdan güçlü olmak istiyoruz. Saat 03:15 Ay-Pluto görünümü, güven olgusunun ilişkilerde bizzat önemli olacağını, sizin de buna göre kararlarınızı vereceğinizi işaret ediyor. Değerleri koruma altına alacaksınız. Güven ve huzur veren kişilerle olmak, bağlantıda bulunmak isteyeceğiz. Saat 11:46 Ay-Merkür karşıtlığı, bir yandan sakinlik arzumuzun işaretçisidir. Diğer taraftan isteklerimizi elde etmek amaçlı harekete geçmemiz. Özellikle aşk hayatımızla ilgili konularda, çocuklarımız varsa onlarla ilgili meseleler üzerinde bir hayli düşünürüz. Başkalarını dinlemek ve anlamak durumunda kalabiliriz. Saat 17:16 itibariyle etkili olacak Güneş-Venüs kavuşumu, sahip olduğunuz her ne varsa onu büyük bir tutkuyla sarıp sarmaladığınızın göstergesidir. Anne-Baba Yengeçlerin, çocuklarına olan büyük sevgilerinin, onların güçlü bir birey olarak yetiştirme arzularının işaretçisi olan bu kavuşum, çocuk sahibi olmamış kişilerin, bunu yaşamayı bir hayli istediklerinin göstergesidir. Bu enerji, cinselliğin ve erotizmin yüksek olduğu bir aşkın işaretçisidir. Kişi ne olursa olsun, sevdiğinden vazgeçmeyecek kadar aşıktır. Bu kavuşum altında başlayan bir flörtün, bir hayli etkili olacağını söylemeliyim. Hem kişisel hem de ilişki meselelerinde bu görünüm, kaybetmemek için her şeyi göze almamızı sağlar. Ya benimsin ya da benim tarzı cümlelerin söylenmesi içten bile değildir. Partneriniz de aynı şekilde bir hayli kıskanç biri olabilir. Problemli bir aşk yaşıyorsanız, bu enerji sayesinde birbirinizi yeniden istemeniz, arzulamanız mümkündür. Saat 17:49-22:41 arasında uzun sürece Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hangi konuda olursa olsun önümüze ardımıza bakacağız. İstemeden de olsa, bazı kişilerle aranızda anlaşmazlık çıkması mümkündür. Bu nedenle maddi ve manevi anlamda güvenliğimize özen gösterelim. Bilmediğimiz meseleler üzerinde inatlaşmayalım. Normal zamanlarda halledilebilecek bir meselenin, bu zaman dilimi içinde garip bir şekilde çıkmaza girdiği çok görülmüştür. Mevzu ne olursa olsun, sakin ve kontrollü olmak, olgun yaklaşımlarla çözmeye çalışmak faydalıdır. Rutin programınızı uygulamanız, beklemede kalmanız yararlıdır. Saat 22:41 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, problemleri akıllıca ele alınız. Dağılmayınız. Her şeyi bir kez daha kontrolden geçiriniz. İletişimde konusunda başarılı olmak isteyen kişiler Ay-İkizler geçiş günlerinde, dış dünya tarafından alkışlanmak, takdir görmek için, yeni bir şeyler öğrenmeye çalışırlar. Bu yolu deneyebilirsiniz. Ancak canınız bir şeye sıkılıyorsa ve derdinizi kimseye anlatamıyorsanız benim tavsiyem bugün hislerinizi bir günceye veya bir kağıda dökün ve rahatlayın. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle,

26 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Güvensiz ve seni suçlu hissettiren ikili ilişkilerden uzak durmak için önünde iyi fırsatlar olacak. Kolay disipline olabileceğin bir gündesin. Arkadaşların ile sorunlarını masaya yatır ve kendini onları alttan almak zorunda hissetme. Vizyonunu geniş tutmaya devam et ve herkesten bir şeyler öğrenebileceğini unutma. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin keskin çıkışlarına anlam veremeyeceksin. İlişkinizi yeniden sorgulamadan önce, bir derdi olup olmadığını öğrenmende fayda var. Şimdi olduğu gibi kazanan yine sen olacaksın. Bugün aynı zamanda uzaklarda yaşayan bir akraban ile ilgili haber alacaksın.

26 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün önemli bir organizasyon ya da seminer gibi çalışmalara katılmak sizlere iyi gelebilir. Kariyeriniz adına güzel fırsatlar söz konusu iken sizler de bunu değerlendirmelisiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek yönünde yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili eğitim organizasyonlarında bulunabilirsiniz. Gün içinde daha çok sosyalleşmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlarla işlerinizdeki eksiklikleri tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak fırsatlarda patlama olduğunu göreceksiniz. Para getirecek işler yapacaksınız

26 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayata umutla bakabileceğiniz veya bakmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Yenilikçi ve sıradışı fikirlerinizi etkileyici şekilde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olmak, onların fikir ve görüşlerini almak isteyebilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Motivasyon kaynağı ailesi olan Yengeçler için sevdikleriyle sohbet keyif verecektir. Gün boyu inatlaşmaktan, kırılıp çekingen davranmaktan kaçınmak önemli. Hafta sonu için evde davet planları yapmak size haftanın yorgunluğunu unutturacaktır.

26 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü yönetici gezegeniniz Ay Boğa burcunda seyahat edecek.Bugün şefkat yerine güvenle ilgili temalar ön planda olacak. Duygularınızı arka plana atıp rasyonel düşüncelerle hareket etmelisiniz. Ortak paylaşım alanınızda ruhsal bir gerginlik olabilir. Bir aile meselesinin ortasında çözüm arayan kişi olarak kendinizi bulabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmayın. Yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin. Bazı yatırımlardan karlı çıkabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 38' 34" R
Ay
Aslan
18° 57' 21" R
Merkür
Koç
29° 06' 07"
Venüs
Boğa
19° 05' 08"
Mars
Koç
10° 59' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 34"
Satürn
Balık
17° 44' 43"
Uranüs
Boğa
23° 11' 47"
Neptün
Balık
29° 18' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 16"
Lilith
Başak
24° 58' 00"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>