Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, belki doğru insanda, ama çok yanlış bir yerde aradınız. Şimdi de bulduğunuzun aşk mı olup olmadığını sorguluyorsunuz. Yazık ki artık bu sorgulamanın bir yararı gözükmüyor. Ders çıkarmaya bakmalısınız.

Hayatınızdaolanaklarını neden olarak gösterip büyük bir değişiklik yaptınız. Ama bu değişikliğin içindehayatınızla birlikte birçok şey vardı. İş konusunda daha doyumlu bir hale gelmiş değilsiniz. Diğer kayıplarınızı ise sadece yad edebileceksiniz.

Para durumunuzda gözle görülür bir ferahlama söz konusu. Fakat bunun köklü değişiklikle bir bağlantısı görülmüyor. Bir yakınınız büyük bir sorumluluk duygusuyla sizi destekliyor.

Kafanızda yine toplu bir değişiklik fikri geziniyor. Bu bir geriye dönüşse çok az şeyi yerinde bulabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok ciddi bir olayda haddinden fazla bağımsız davrandınız. Bazı durumlarda insanların özgürlük sınırlarını doğru ölçemiyorsunuz. Sizi sürekli ve çok özleyen birisi var. Ondan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünmemiştiniz. Bu karşılıklı özlem çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamızın önemli etkinliği, saat 09:32 Merkür-Venüs kavuşumudur. Merkür yarın itibariyle gerileyeceği için, kardeşleriniz, eğitim, ailevi konular, duyarlı olduğunuz meseleler, komşuluk ve çevre ilişkileri, yolculuk,girişimleri gibi geniş bir alanda gerçekçi bir analizde bulunmak, artı ve eksileriyle bu mevzuları gözden geçirmekte yarar var. Bugünlerde düşünülen ve üzerinde plan yapılan işler Ekim ayı başlarında yerine oturmuş olur. Bugün konuşulanlar daha sonra tekrar ele alınabilir. Onun için kesinkes konuşmamak, durumlara gerçekçi şekilde bakmak, incelemek gerekiyor. Saat 11:11 itibariyle Aslan burcunda ilerleyen Ay etkisinde, ihtiyaçlarımızı, bütçemiz çerçevesinde ele almamızda yarar var.  Özelikle evimizi ilgilendiren masraflar ve kendimizle alakalı birebir ihtiyaçların sağlanması birkaç gün boyunca epeyce etkili. Ancak bunlar güzellikler, hoşluklar adına olan harcamalardır.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün.. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde oluyor.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren 6 ay içinde, sözel veya yazılı yeteneklerinizi paraya çevirebileceğiniz, halkla ilişkiler, medya veya sosyal medya alanlarında kendinizi gösterebileceğiniz ya da işinizle ilgili değişikliklere gidebileceğiniz günlerde olacaksınız. Mart ayında başladığınız işlerin neticeleri yüzünü gösterebilir veya Mart ayında yapamadığınız seyahat planlarını bu sefer uygulamaya koyabilir, gerçekleştiremediğiniz planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ancak, araç gereçlerle ilgili problemler söz konusu olabilir veya kısa yolculuklar esnasında aksilikler yaşanabilir.Bu hafta meydana gelecek Başak burcundaki Güneş Tutulması'nın etkilerini haftalık yazımda bulabilirsiniz. Sağlık ve sevgi ile kalın...

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün para durumunuzla ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız yardımlarla işlerinizi toparlayabilirsiniz. Planlardaki değişikliklerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KAZANÇLARINIZIN artışı, kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerindeki planlarınız öğleden sonra farklı konulara kayabilir. Yakın çevrenizle aranızdaki sıkıntıları doğru ilişkilerle ve sevginizi ortaya koyarak düzeltebilirsiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel imajınızda, hedeflerinizde ve odak noktası olarak belirlediğiniz konularda atılım yapabilirsiniz. Tüm bu başlangıçların teması aile veya kendi organizasyonunu kurmak üzerine odaklanacaktır. Kendi iç dünyanıza dönüp değerlendirme yapma şansına da sahip bulunuyorsunuz. Ancak gizli düşmanlıkların ortaya çıkabileceği, ikili ilişkilerinizde veya ortaklıklarınızda size duygusal baskı oluşturan durumlarla karşılaşabileceğiniz ihtimaline karşı da hazırlıklı olmalısınız. Bu hafta ruhsal terapiye başlamak için güçlü enerjilere sahipsiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 32' 43" R
Ay
Koç
10° 22' 54"
Merkür
Koç
19° 50' 51"
Venüs
Boğa
07° 30' 06"
Mars
Koç
03° 47' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 01' 31"
Uranüs
Boğa
22° 39' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 10"
Lilith
Başak
23° 55' 23"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>