Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir takıntınız ilişkideki hoşluğu bir anda alıp götürebilir. Gayet hoş giden ilişkinizde nedense ihtiyaç hissettiğiniz bir egemenlik duygusu var. Partneriniz bunu fark ediyor ve bundan memnun görünmüyor.

Hafta içinde yetkili kişilerle masa başında çözme yoluna gideceğiniz bir probleminiz var. Harcadığınız çaba gördüğünüz aksaklıkları ortadan kaldırmaya yetmiyor. Haklı olarak emeğinize acıyorsunuz.

Hayatı paylaştığınız sizin dışınızdaki bireylerin gereksiz harcamalarını engellemek istiyorsunuz. Radikal kararlar alacaksınız. Paranın idaresindeki uzmanlığınız sorun çıkmamasına yetmiyor.

İnisiyatif koymak için fala beklememelisiniz. Uzaktan izlediğiniz bir tartışma gün geçtikçe bir kavgaya dönüşüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ya da yarın birtakım işlerin tartışılacağı bir ev toplantısının içinde olacaksınız. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu sizi üzüyor. Sizi bıktıran bir ısrarcınız var. Israrcı olan kişi, ısrar ettiği konuda sizin aslında kararsız olduğunuz şeklinde yanlış bir izlenim edinmiş. Kararlılığınızı belli ederken bu bıkkınlıkla ona biraz kırıcı davranacaksınız.

29 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 01:34 Ay-Mars görünüm etkisinde, maddi konular üzerinde düşünmeniz yerinde olur. Durumunuzu düşünmeden kimseye kefil olmamalı, alacaklarınız konusunda hassas davranmalı, sırf birileri zor durumda diye kendinizi risk altına alacak faaliyetlerden uzak durmalısınız. Saat 05:26 Ay-Pluto etkisi altında, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini düşünüyoruz. Güven içinde olabilmemiz için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Gün boyunca gülümseme yüzünüzden eksik olmasın. Her şey içinizden geldiği gibi, gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

29 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinde sınırları zorlayabileceğin bir gün. Aklına hiç olmadık şeyler getirebilir; kaygılanabilirsin.

29 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, sevgi ve flörtlerle ilgili toparlayıcı etkilerle hayatınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Sevindirici uzun vadeli bazı gelişmeler oluşabilir.

29 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha fazla yaratıcı olmanız gerekebilir. Bazı konular duygusal yönden sizi zorlayabilir. Sakin olmalı ve dengede kalmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları güçlendirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde ilerlemek için rahat olmanızda fayda var. Teknik konularda çözümler gelebilir. Eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleğinizle ilgili size kendinizi eksik hissettirecek olan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Ne kadar iyi olduğunuzu fark etmeli ve başkalarının da görmesini sağlamalısınız.

29 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın ilişkileriniz canlılık kazanıyor. Özellikle sevdiğiniz insanla iletişiminiz her zamankinden daha güçlü ve daha etkili olabilir. Aile ortamlarındaysa bazı anlaşmazlıklar yaşama ihtimaliniz yüksek. Kendinizi ifade ederken cümlelerinizi iyice tartın.

29 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat ederken siz ikili ilişkilere yoğunlaşmalısınız. Karşınızdakiler çok talepkar davranabilirler. Kuralcı ve yaptırımcı tavırları sizi yorsa da uzun vadede bu durumdan fayda sağlarsınız. İlgi ve alaka göstermek, koruyup kollamak zaten sizin doğanızda var. Partnerinizin size daha soğuk, katı ve acımasızca davrandığını düşünebilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

29 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>