Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ne iyi olabiliyorsunuz ne de kötü. Artık ilişkiniz bir çıkmaza girdi. Bugünlerde onunla konuşmak istiyorsunuz fakat kafanızdan geçenleri söylemek için bir türlü cesaret bulamıyorsunuz.

İş hayatınızda son derece yoğun bir döneme giriyorsunuz. Bugünlerde üzerinizde rehavet var. Bu yoğun günleri başarıyla atlatabilmek için kendinize gelmeniz gerekiyor.

Para konularında çok akılcı kararlar alabiliyorsunuz. Fakat bugünlerde harcamalarınızda çok tutumsuzsunuz. Yaptığınız bazı lüzumsuz harcamalarla bütçenizi zorlayabilirsiniz.

İhmal ettiğiniz bir arkadaşınızdan bugün sitem dolu davranışlar görebilirsiniz. Onun gönlünü almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne dinlenmiş ve enerjik şekilde başlayacaksınız. Sabah saatlerinde ailenizle birlikte vakit geçirebilir , onlarla bir süredir konuşamadığınız şeyleri konuşabilirsiniz. Öğleden sonra bazı planlarınızı gerçekleştirmek için hareket halinde olabilir ve biraz yorulabilirsiniz. Beklediğiniz bir paket bugün de size ulaşmayacak.

29 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:31 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, maddi konularda güçlü olma arzumuzu işaret eden bu görünüm, geleceğimizi düşünmenin de önemini vurguluyor. Başkalarına eğilip bükülmek istemiyoruz. Ne olursa olsun kazanmalıyım, kendime yetmeliyim diyeceğiz. Harcamayı sevebiliriz. Gösteriş yapabiliriz. Bizi güçlü bulmalarından hoşlanırız. Ancak bütün bunların dozunu kaçırmamakta yarar var. Bu görünüm kazancımızı yarınlara dönük değerlendirmenin yararlı olacağını söylüyor. Saat 12:25-30 Temmuz saat 02:28 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman süresince iç huzurunuz son derece önemlidir. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. Fikirlerinizde diretmek yerine, farklı görüşlere de açık olmanız gayet faydalıdır. Mutlu Pazarlar dileğimle,

29 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde yaşadığın bazı durumlar bugün seni daha huzursuz bir yapıya sokabilir. Çevrene karşı daha sert bir tutumda olman onların kırılmasına sebep olabilir. Özel sorunlarını başkalarına yansıtmanın sana bir yararı olmadığını biliyorsun. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yengeç burcuysan, bir süre yalnız kalmak ve duygularını tek başına yaşamak isteyeceksin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin finans konularına müdahale etmesine sen de destek vereceksin. Onun farklı fikirleri hoşuna gidecektir. Fakat onun kadar cesur olamadığını düşünmen motivasyonunu düşürebilir. Mide problemi olan bir Yengeç burcuysan, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

29 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerden yana sizden gizlenen bazı durumları öğrendiğiniz zaman yeni kararlar alabilir ve karşınızdaki kişiden ikna edici konuşmalar yapmasını bekleyebilirsiniz. Aradığınız şeyin sadece huzur olduğunu sizler de çok iyi biliyorsunuz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihnen meşgul olabileceğiniz ve kendinizi endişeli hissedebileceğiniz koşullar var. Bu nedenle, kendinizi yıpratmamalı, esnek olmaya çalışmalısınız.

29 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Psikolojik olarak duygu yüklü ve yoğun bir gün olabilir, güçlü sezgi ve hislerinizin baskısını, stresini hissedebilirsiniz. Bunların size zarar vermesine izin vermeden üzerinizdeki duygusal yükü dağıtabileceğiniz uğraşlar edinebilirsiniz. Psikolojik, psişik, metafizik konular, araştırma ve konsantrasyon gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağınız bazı haberler yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Duygusal tepkiler göstermeden önce haberin doğruluğunu araştırın.Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranmalısınız. Yapacağınız organizasyonlarnda bazı terslikler çıkabilir. Heyecanlı ve sabırsız davranabilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ailenizin harcamaları ve parasal konularına yardım etmek kendinizi iyi hissettirebilir. Yine de kafanızdaki hesabı tutturmak kolay olmayacak. Para işlerinizde bol keseden harcamalarda bulunmayın, hesabınızı bilin.

29 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ummadığınız bir yerden kazanç elde etmek sizi mutlu eder. Topluluklar içinde konuşuluyorsunuz.Yaptığınız işteki başarınız kulaktan kulağa yayılır. Bu dönemden faydalanın. Ayrıca dostlarınızla çıkacağınız tatil size keyif verir. Yaptığınız iyiliklerin geri döneceği bir gün.

29 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

29 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>