Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki donukluk hiçbir şekilde yok olmayacak gibi görünüyor. Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitme fobiniz var. Bu yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatınızda bazı çalkantılar var. İş hayatının genel sorunlarıyerinizde en uç biçimiyle yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ışık göremiyorsunuz.

Ağır bir ödemenin altından yeni kalktınız. Sizi çok sarstı. Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

İş hayatınızda sizi yeterince tanımayan birtakım insanlar genel memnuniyetsizlikte özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde güzel günler var. Bugünden onların heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olacak. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda sizden daha yakınlık ve ilgi bekleyen yetişkinler var. Uzak kaldığınız ilişkileri hepten unutan kötü bir yanınız var.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:37 itibariyle İkizler burcunda oluşacak sondördün zorlayıcıdır. Bir anda bir sürü işle uğraşmak zorunda kalabilir ve hepsinden de oldukça bunalabilirsiniz.O kadar çok şeyi bir arada düşünmek ve bir de çözüm bulmaya çalışmak sağlığınızı da zorlayabilir. Garip ve tuhaf rahatsızlıklar çekebilirsiniz. Bunların tümünde baskın olan ise sinirli oluşunuzdur. En ufak bir sözü kaldıramaz, oldukça sert yanıtlar verebilirsiniz. Belki her şey yolunda gibi gözüküyordur fakat nedenini bilemediğiniz bir halde, ters gideceğini düşünerek kendi kendinizi rahatsız edebilirsiniz. Saat 13:41 Ay-Neptün görünüm etkisinde, her şeyin yolunda gitmesini isteriz. Bizi rahatlatacak küçücük şeylerden bile mutluluk duyarız. Eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa, bunları görmezden geliriz. Saat 15:59 Merkür-Venüs görünümü, parasal konular üzerinde düşünmemizi ve ailemizi mutlu edici kararlar vermemizi destekleyicidir. Mutlu haftalar dileğimle,

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun konum ve toplumdaki yerin önemli olacak. İnsanların seni tavsiye ettiği birgünü olabilir ya da eğitimde önemli destekler görebilirsin. Sakin ve olgun tavrın hemhem de sosyal hayatında büyük kazanımlar sağlamana neden olacak. Önem verdiğin insanlara karşı yufka yürekli oluşun, bazı gerçekleri görmene engel olabilir. Bugünü evde geçirenleri ise beklenmedik sorumluluklar bekliyor. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, yakın bir arkadaşının aracılığıyla hoşlanacağın biriyle tanışabilirsin. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, onlarla daha fazla vakit geçirerek, onları mutlu edebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Yengeç burcuysan, merak ettiğin bir etkinlik için, şehir dışına çıkabilirsin.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde gereğinden fazla aldığınız sorumluluklar yaşadığınız yorgunluk yüzünden ilişkilerinizde hırçınlık yaratabilir. Herkese sorumluluk duygusunu aşılamak için üzerinize düşen görevi yapmanız gerekir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda destek alacağınız kişilere ulaşmak için karşınıza fırsatların çıkacağı bir gündesiniz. Finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konuda sezgilerinize güvenmeniz sizi yanıltmayacaktır. Yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmekten keyif alırsınız. Gün içinde farklı fikirlerinizi yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler hoşunuza gidiyor. Bugünlerde her alışverişinizi eviniz için yapmaktan memnunsunuz. Bu enerji ruhunuza ferahlık saçıyor. Bu aradahayatınızda olur olmaz her şeyde olumsuzluk arıyorsunuz. Başka insanların huzurunu kaçırabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgilenin çünkü yoğun bir gündeminiz olacak.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

3 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğun birkaç günün ardından dinlenmek, yalnızlığın tadını çıkarmak için güzel bir gün olabilir. Kendi halinizde keyifli uğraşlar edinebilirsiniz. Sessizliğinizi, sakinliği, huzuru tercih edebilirsiniz. Spiritüel, mistik konular ilginizi çekebilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay'ın etkisiyle kendinizi hem ruhen hem bedenen yorgun hissedeceğiniz bir günle haftaya başlıyorsunuz. Herkese yardım etmek, iyilik yapmaktan kendinize vakit ayıramayacaksınız. Yazışmalar, seyahatler, görüşmeler gündeminizde olacaktır. İletişimin merkezi siz olacaksınız.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 00' 18" R
Ay
Terazi
12° 45' 03"
Merkür
Boğa
05° 00' 53"
Venüs
Boğa
24° 39' 18"
Mars
Koç
14° 26' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 04"
Uranüs
Boğa
23° 27' 32"
Neptün
Balık
29° 25' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 59"
Lilith
Başak
25° 28' 07"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>