Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi çok yüksekte görmenize rağmen, için için bir güvensizliğiniz var. Farkında bilr olmadığınız bu özelliğinizi ilişkinize yansıtıyor, olumsuz tepkiler alıyorsunuz.

Ticaret konularında Boğaları oldukça parlak bir gün bekliyor. Analiz etme gücünüzün yerinde olması sayesinde doğru kararlar vereceksiniz. Şansınız da size yardım edecek.

Yapmış olduğunuz yatırımlarda mucize beklemeyin. Yatırımın olgunlaşmak için zamana ihtiyacı olacak. Bu arada gündelik para sıkıntıları çekmeyeceksiniz.

İhmal ettiğiniz resmi işler ayağınıza dolanabilir. Hafta son ermeden resmi bir daireyi ziyaret etmeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elde ettiğiniz başarıların beklediğiniz ölçülerde paylaşılmamasının arkasında, bazı hastalıklı yaklaşımlar var. Bu konuda alacağınız eleştirel değerlendirmelere kulak tıkamakla bir şey kaybetmeyeceksiniz. Yaşamınızda gittikçe özelleşen birini daha yakından tanıma isteği içindesiniz. Bugünlerde bununla ilgili fırsatlarınız olacak.

3 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Kova burcunda ilerliyor. Finansal durumunuzla ilgili vakit harcayabilirsiniz. Erken saatlerdeki Ay-Venüs kontağı maddi olarak rahatlayacağınız bir günde olabileceğinizi gösteriyor. Eşinizden veya sevdiğinizden maddi destek de görebilirsiniz. Miras konunuz varsa bugün biraz daha üstüne düşmeniz gerekebilir. Gece saatlerinde Ay-Mars arasındaki gergin etkiyle sağlığınızı riske atacak işlerden sakının. Sevgiler, Astromeri

3 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Sürpriz Karşılaşmalar Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Ve bugünden itibaren ailenin her türlü sorunu senin için önemli bir konu haline geliyor. Bugün onlarla daha esnek ve yapıcı konuşmalar yapman söz konusu olabilir. Bir süredir onları tanıştırmak istediğin biri var. Ama nasıl tepki alacağından emin değilsin. İşte bugün güzel bir kahvaltı sofrasından sonra onlara açılabilirsin. Akşamüstü birkaç yeni arkadaşını ve dostlarını evinde ağırlıyorsun. Birbirleri ile kaynaşmasını arzu ettiğin bu iki grup arasında ufakta olsa ego savaşları mümkün olabilir. Arkadaşlarınla gerçekleştireceğin buluşmada sürpriz bir isimle karşılaşabilirsin. Hatırlatırım, Merkür gerilemesinde giden Merkür gerilemesinde geri döner. Ve yarın gerileme başlıyor.

3 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız kısa seyahat planları size kendinizi oldukça iyi hissettirecek. Yakın çevrenizden hiç ummadığınız destekleri görebilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Saka burcuna ilerleyen Ay, duygusal alanda biraz daha hassas olabileceğinizi anlatıyor. Kapalı ya da gizli kalan konulara da yönelebilirsiniz. Pozitif kalmaya bakmalısınız.

3 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yengeç burcu her zaman doğru bildiklerimiz doğru değildir. Bir süre öyle bir pencereden bakmaya alışmışızdır ki; diğer pencerenin manzarası bize doğru gelmez. Halbuki o da gerçek ve doğrudur. Biraz pencerelerinizi değiştirme zamanınız geldi. Uzun süredir hayata hep aynı yerden bakıyorsunuz. Yapmayın. Her zaman haklı ve kalbi kırılan siz olamazsınız.

3 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

3 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaşanan gelişmeler yıpratıcı olabilir. Bireysel hedeflere yoğunlaşmak ve ilşkide odağınızı korumak önem kazanıyor. Anlaşılma arzusu nedeniyle taviz vermekten kaçının.

3 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Kova burcundaki seyahati sizi ruhsal açıdan etkiler. Spiritüel, mistik konular, metafizik temalar ilginizi çeker. Gelir gider dengenizi gözden geçirmeniz için önemli bir gün. Aşırı lüks harcamalardan kaçının. Çocuklarınızın ihtiyaçları için kesenin ağzını açabilirsiniz. Sportif faaliyetler, yaratıcı faaliyetler için canlı bir gündesiniz. Partnerinizin orijinal fikirlerinden ilham alabilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili bazı gelişmeler, bugün kendinizi biraz güvensiz hissetmenize neden olabilir. Ortak kullanılan parasal kaynaklar üzerinde gereğinden fazla düşünürseniz, karamsarlığa kapılıp herşeyi olduğundan çok daha kötü algılamaya başlayabilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 03' 28" R
Ay
Aslan
24° 09' 14" R
Merkür
Koç
29° 37' 37"
Venüs
Boğa
19° 36' 55"
Mars
Koç
11° 19' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 40"
Satürn
Balık
17° 46' 32"
Uranüs
Boğa
23° 13' 17"
Neptün
Balık
29° 19' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
21° 28' 35"
Lilith
Başak
25° 00' 52"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>