Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor. Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir.

Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunabiliyor. Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz.

Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu. Bu konudaki inişleriniz, çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde.

Davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede hiç de kötü bir niyet taşımıyor olabilir. Dış görünüşü, insanları yorumlamak için yeterli bir done olarak görmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat karşısında sıkı duruyor, etrafınızda insanları olumsuz etkileyen sorunların, abartı bir duygusallıkla ele alındığını düşünüyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde sizi harekete geçirecek heyecan verici bilgiler edinebilirsiniz. Aile içindeki esenliği problemleriyle azaltan bir yakınınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:43 Ay- Chiron ılımlı görünümü, hem kendinize hem de başka insanlarla huzur dolu etkileşimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Hayata dair olumlu dileklerde bulunabilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeye özen göstereceğiniz bugün, sizin arzunuz herkesin yararına olacak şekilde düşünmesi ve hareket edilmesidir. Saat 11:30 itibariyle, Ay İkizler burcunda seyrine başladığında, bazı konularda düşünmek, mantıklı kararlar verebilmek ve olayların iç yüzünü anlamak istersiniz. Yalnız tepkisel düşünmenize neden olabilir. Çelişkili ifadelerde bulunabilirsiniz. Evet belki söyledikleriniz doğrudur. Ancak uslubunuz başkaları tarafından yadırganabilir. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, seni maddi kaygılarınla baş başa bırakabilir. Gereksiz masraflardan uzak duruyorsun.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza önem vermeli ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz. Stresli olaylardan uzak durmayı seçin. Bir arkadaşınıza ya da çok sevdiğiniz bir dostunuza yardım ederken yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. İyi niyetinizi suistimal ettirmeyin.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha olumlu kalmaya, aşırı alıngan olmamaya dikkat etmelisiniz. Kimi zaman hayal kırıklığı yaratabilecek durumlar gündeme gelebilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gayrimenkul yatırımları sizler için oldukça kazançlı olacaktır. İşinizle ilgili kendi doğrularınızın peşinden gittiğiniz sürece istikrar kazanacak ve başarılı olmaya devam edeceksiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle uyumu yakalayacak ve sorunlarınızı bir daha tekrarı olmaksızın aşacaksınız. Bekar Yengeç'ler bugün duygularınızı coşturacak çok özel bir insanla karşılaşabilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yoğun geçen günlerin ardından yeni yılı sessiz, sakin ve huzurla karşılamak niyetinde olabilirsiniz. Sanatla, müzikle ilgilenebilirsiniz. Mistik ve spiritüel konular ilginizi çekerken hayatı akışına bırakmak isteyebilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla paylaşacakçok şeyiniz var. İşlerle ilgilenmek yerine keyifli vakit geçirmek isteyeceksiniz. Dışarıdan alacağınız haberlerde yanılma payına karşı dikkatli olun.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mutlaka hatırladığınız rüyaları not alın. Bilinçaltınızdaki konuları gün ışığına taşıyan İkizler burcundaki Ay, gündelik hayatı daha enerjik yönetmenize yardımcı olacak. Düşüncelerle, sezgiler birbirine karışabilir. Ayrıca annenizin ruhsal sağlığı ile meşgul olabilirsiniz. Duygusal krizleri sakinlikle yönetmeniz akıllıca olacaktır. Nefes terapisi için harika bir gün. Altınızda çalışanların öfkeli hali gelip geçici.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>