Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde değişik gönül kıpırdanmaları içine girebilirsiniz. Dün yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan duyduğunuz korku, heyecanınızın doruğu olabilir

Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek birteklifi bekliyor.

Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz.

Bir hastalık haberi size uzun sürecek bir yolculuk yaptırabilir. Ama sonunda abartılı bir bilgiyle hareket ettiğinizi öğrenip sevineceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir evlilik haberini, hoş karşılamasanız da gönülsüz olarak kutlamak durumunda kalacaksınız. Sizi korkutan bir sağlık sorununun çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz. Sizi direk olarak ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz bir ilişkinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 02:53 Ay-Pluto görünümü, sizi biraz zorlayabilir. Sakin davranmak kolay olmaz. Özellikle ilişkide, bir taraf baskın davranmaya çalıştığında canımız sıkılır. Sağlığımıza özen göstermemiz gerekir. Saat 04:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü,sorunlarıyla mücadele etme arzumuzu işaret ediyor. Biz kazanmak, başarılı olmak ve dilediğimiz şekilde ilerlemekten yanayız. Kimsenin işimize karışmasına, bizi hafife almasına izin vermeyeceğiz. Para kazanmak ve işimize sahip çıkmak bizim için son derece önemli olacak. Saat 14:13 Ay-Mars ile karşıtlık oluşturacak. Bu görünüm etkisi altında, hiç kimsenin baskısını, dırdırını, nazını çekecek haliniz yoktur. Sebepli veya sebepsiz üzerinize gelinmesi karşısında sabrınız kolayca taşabilir. İş ve ev arasında, hayatın gelip geçtiğini, bir türlü rahat etmediğinizi, en azından Pazar günü kafanızı dinlemenize izin verilmesini istersiniz. Saat 15:16 Ay-Uranüs kavuşumu, baskılar karşısında rahatsız olduğunuzun işaretçisidir. Toplumsal kurallar, dayatmalar, kısıtlamalar, kendinize özgü biçimde hareket edememek isyan etmenize neden olabilir. Bir çıkış yolu bulmaya ve bu baskılardan kurtulmaya çalışabilirsiniz. Saat 19:50 Ay-Satürn görünümü,konularında akılcı düşünmenin, daha önce verilmiş kararları veya şu anki şartları yeniden gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Eğer hedefiniz büyükse o zaman yükselmek için sabırlı ve bilinçli olunuz. Zorluklar tabii ki olur. Ancak kişi kendinden ve yapacaklarından eminse bunlar kolaylıkla aşılabilir. Saat 21:37-23:38 arasında Ay boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde ılımlı bir şekilde çevrenizdeki insanlarla irtibat kurmanız faydalıdır. Birlik ve beraberlik içinde, toplumsal olaylarda kenetlenmek ve güç birliğinde bulunmak yararlıdır. Bu durum hem maddi hem de manevi değerlerimizi korumamızı sağlar. Saat 23:38 Ay-Boğa burcu seyrinde, sakinlik, dinlenme arzusu, keyif veren her şeye yöneleceğiz. Yanlışlardan, karmaşık olandan, huzursuzluk verenden uzak durmak isteriz. Dostlarımızla ilişkimizde, hayata bakış açımızda sağlamlık ve güvenlik arzumuz ön plandadır. Kendimizden başkasına güven duymamız pek kolay olmayabilir. O yüzden temkinli davranabiliriz. Eğer emin olursak, o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiçbir şey için endişe duymak istemiyorsun. Ancak elinde olmadan detaylara boğulabilirsin.

30 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşler arasındaki ilişkilerde iyileştirici etkiler söz konusu olurken onların sorumlulukları sizi düşündürtebilir.

30 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde iletişime daha çok önem verebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken daha ciddi ve sabırlı olabilirsiniz. Üstlerinizle toplantılar yapabilirsiniz. Gün içinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizin teknik kısımlarıyla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi düzenleme fırsatı bulabilirsiniz. Öğrenmeniz gereken konularla ilgilenebilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacak. Bugün kendinizi daha pozitif hissedip projelerinizi gözden geçireceksiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde ön plana geçmek isteyeceksiniz. Özel yaşantınızda sevdiğiniz insanla aynı fikirde olmayabilirsiniz. Bugün, özellikle aile içi dengeleri korumanız şart.

30 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederkenhayatınızda ani, sürprizli kararlar alırsınız. Bağlı olduğunuz yöneticilerin parlak ve yenilikçi fikirleri sizin yoğuntemponuza renk katar. Yorucu bir tempoya girseniz de yaşam enerjiniz kaybolmaz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hızlı ve hareketli bir gün sizi beklerken, özellikleve kariyer yaşamınızda ilişkilere biraz daha temkinli yaklaşmanız gerekebilir. Öğle sonrasında temponuz artarken fazlasıyla aceleci ve sabırsız davranabilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>