Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz. Ama sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor. Neyse ki, bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz.

İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir. Üretken birisiniz, ama bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz.

Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz. Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız.

İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızı bir yönüyle yenileme düşünceleriniz, ihtiyaçtan değil de, özgürlük duygunuzun kışkırtmalarından kaynaklanıyor gibi görünüyor. Bugünlerde uzakça bir yere kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Görmediğiniz, bilmediğiniz yerler sizi heyecanlandıracak. Eş, dost konularında oturmuş ilişkiler, bugünlerde biraz hassasiyet gerektiriyor.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi gününe  saat 01:11 Ay-Merkür görünüm etkisi altında merhaba diyoruz. Siz anlayış göstermeye çalışırken,  birileri sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi haklı olduğunu iddia ederse, sinirlenirsiniz. Size göre olması gerekenler var. Adil olmaya çalışıyorsunuz ama karşılığında size de  böyle davranılmasını bekliyorsunuz. Saat 01:27 Ay-Pluto görünümü,  iç güvenliğiniz, ilişkiniz ve mesleki konular sizin için son derece önemli. Kendinizi kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. Oysaki yapılması gereken, durumunuzu ve problemlerinizi gerçekçi bir şekilde ele almalısınız. Saat 03:34-31 Ocak saat 05:50arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzurlu olabilmek adına politik davranmakta yarar var. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. İnatlaşmalardan kaçınmakta yarar var. Akıllı bir iletişim, size karşı olanları dize getirmeniz anlamında yararlıdır. Saat 07:59 Merkür-Pluto kavuşumu,veya özel ilişkiniz,  paylaşımlarınız, partnerinizle olan alışverişiniz konularında geçerlidir. İhtiyaçlarınız ve beklentilerinize göre tercihlerde bulunmanız anlamında güçlendiricidir. Düzgün bir seçimin veya anlaşmanın yolu, öncelikle kendinizi iyi tanımanız ve tartmanızdan geçtiğini unutmayalım. Bunlara dikkat etmeniz halinde bugünkü kavuşum uygulanabilir düşüncelerinizi, yargılarınızı, yanlışlarınızı veya eksiklerinizi birbirinizle dürüst manada paylaşmanızı ve hayale kapılmadan ilerisi adına düşünmenizi sağlar. Saat 18:44 Venüs-Neptün görünüm etkisinde, aşk hayatımız, çocuk meseleleri, yenilik anlamındaki girişimler, ilişkilerdeki paylaşımlar yumuşacık, sıcacık, romantizm yüklü olur. İdeallerimize, hayallerimize uygun şekilde sevgimizi ifade edebiliriz. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Saldırganlığınızın altında yatan temel neden bugüne kadar çok şeyi içinde biriktirmenizle alakalı olduğundan artık küçük bir kıvılcım sizi patlatabilir. Aşırı hassas, duygusal ve alıngan davranışlarınız artacak ve kabuğunuza çekilerek kimseyi görmek istemeyeceksiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayın son günlerinde, bazı kişiler sizin değerinizi anlamıyor olabilirler. Kendinizi hafife almamalı ve kim olduğunuzu hissettirmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda evinize, sevdiklerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Evde uğraşabilecek çok şey bulabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hayal... Maddi açıdan rahatlama içerisindesiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetli ve bu gerek size gerekse çevrenizdeki sizden yardım bekleyen insanlara yardımcı oluyor.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Obsesif davranışlardan, şüpheli düşüncelerden kafanızı uzaklaştırın. Sevdiğiniz insanla planladığınız bir tatil ya da bir seyahat, bu obsesif düşüncelerden kolayca kurtulmanıza sebep olabilir.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın son derece yüksek ve kendinize güveninizin tam olduğu bir gün. Sevdiğinizin size olan ilgisinden son derece memnun olacaksınız. Fakat, çeşitli endişeler duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi onunla paylaşmanız, ilişkinizi daha da güçlendirecek. Yeni aşk maceralarına atılabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiklerinizle olmak ve kendileriyle eğlence faaliyetlerinde bulunmak isteğiniz son derece yoğun olacaktır. Yine de bunu yapmadan önce tüm işlerinizi halletmeniz gerektiğinin bilincindesiniz, bu sayede de bugün yapılması gerekenleri erteleme eğiliminden kaçınabileceksiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 42' 02" R
Ay
Başak
02° 07' 58"
Merkür
Boğa
00° 27' 20"
Venüs
Boğa
20° 26' 08"
Mars
Koç
11° 49' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 06"
Satürn
Balık
17° 49' 19"
Uranüs
Boğa
23° 15' 36"
Neptün
Balık
29° 20' 21"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 38"
Lilith
Başak
25° 05' 18"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>