Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu sevdiğinizi nasıl belli etmeniz gerektiğini bilemiyorsunuz. Yaptığınız şirinliklerle bir şeylerin anlaşılmasını bekliyorsunuz. Siz bunları düşünürken, o bu akşama doğru gelip sizinle konuşmak isteyecek.

Başınızı kaşıyacak vaktiniz yok bugün. Bu yoğunluk içinde bir çıkış arayacaksınız. İşlerinizin bu kadar birikmiş olması geçen günlerdeki gevşek çalışmanızdan kaynaklanıyor.

Para darlığınızı bertaraf edecek birkaç kapınız var. Bu sefer de yine onları çalacaksınız. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var. Her darda kaldığınızda destek bulmanız rahat harcamanıza yol açıyor.

Katılmak istediğiniz sportif faaliyet sizi umduğunuzdan çok yorabilir. Bunun için bir uzmandan onay almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Meslekten bir arkadaşınızın kurduğu işe duyduğunuz ilgi, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor. Bugün gündeminizde hiç hazır olmadığınız, bu nedenle biraz başınızı ağrıtacak bir konu var.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 09:54 Ay-Satürn görünüm etkisinde başlıyor. Ciddi ve bilinçli şekilde hareket etmemizde ve bilinçli düşünmemizde yardımcı olan bu enerji, aşk hayatımız, çocuklar, eğitimden ticari konulara kadar geniş alandaki sorumluluklarımızın da farkında olmamız lazım. Bu görünümün ardından saat 11:34 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, ailevi yaşantımızı, ilişkimizi, kariyer hayatımızı gözden geçirirken, eşit-hakça-adil biçimde hareket etmeye ve edilmesine önem vermeliyiz. Bu konularda aceleyle veya duyarlılıkla kararlar almamalıyız. Çünkü bugünlerde özellikle yakınlarımızla, uzak akrabalarımızla, çevremizle aramızda yaşanması muhtemel hassasiyetler bir hayli önem taşıyor. Durumumuzu bilinçli şekilde gözden geçirmemizde, seçeneklerimizi mutlaka gerçekçi bir şekilde ele almakta yarar var. Saat 11:34  Ay-Koç burcu geçişinde, güven duygumuzu ayakta tutmalıyız. Hayatın bizden alıp götürdüklerini düşünmek yerine, bize kazandıracaklarını düşünmek tabii ki faydalıdır. Sorumluluklarla başa çıkmak için, insanın önce kendisine inanması şarttır. Siz de bu saatlerde kendinize lütfen özen gösteriniz ve yapmayı düşündüklerinizi kafanızın içinde tasarlayınız. Saat 19:06 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, agresif tepkilerde bulunmanız gayet doğaldır. Aslında bu durum, dışa aksettirilmeyen  öfkenin yarattığı gerilimsel bir haldir.  Bu iki yolla kendisini hissettirir. Ya her şeye ani tepki gösterirsiniz veya tepki vermeniz gereken konularda köşeye sıkışmış gibi beklersiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mental, fiziksel veya duygusal anlamda daha farklı boyutlara geçebilir veya bu amaçlı seyahatler yapabilirsiniz. Bu esnada yaşadıklarınız ve gördükleriniz sayesinde hayatınızda bazı değişiklikler yapabilir veya yaşamsal önceliklerinizi değiştirebilirsiniz. Seçimleriniz herkesi memnun etmeyebilir. Ancak, bu durum sizi durdurmayacağa benziyor.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karar vermeniz veya seçim yapmanız gereken konular, planlar veya işler varsa, dikkatli adım atmalı ve endişeli olduğunuz konularda hızlı ilerlememelisiniz. Belki de, bazı konuların yeniden ele alınması veya yanlış yapmamak için üzerinde düşünülmesi gerekiyor ola bilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcundaki Ay, enerjimizi yükseltse de, cesaretle yapmaya kalktığımız işlerde yanılma payımız olabilir. Önümüzdeki birkaç gün kafa karışıklıkları, dalgınlıklar, unutkanlıklar veya yanılgılar gündemde. Yanıltıcı kişilere dikkat etmemiz gerekebilir ya da bazı konularda gerçekleri görmekte zorlanabilir, gerçekleri isteklerimize veya görmek istediğimiz şekilde yorumlayabiliriz. Daha sorgulayıcı ve şüpheci olmalıyız. Hayallerde ve rüyalarda artış görülebilir. Su başlıklı konular da gündemde olacaktır önümüzdeki birkaç gün boyunca. Gece saatlerinde, ufak tefek streslere ve gergin diyaloglara dikkat etmeliyiz veya genel anlamda huzursuz bir uyku söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili konular daha fazla gündeme gelebilir. Bazı işlerinizi yapılandırmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizdeki acele verilmiş kararlara dikkat etmenizde fayda var. Üstlerinize kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Akşam saatleri yeni şeyler öğrenmek için uygun zamanlar olmayabilir.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birbirinden çok farklı kültürden kişilerle görüşebilir ve olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz. Şanslı günlerinin etkisini hayatınızda hissedeceksiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevrenize karşı anlayışlı ve kabullenici yönleriniz ön planda olacak. Seyahat ve eğitim alanlarında şansınız son derece yüksek görünüyor. Başkalarının yardımına koş- mayı çok seviyorsunuz. Bunu yaparken abartıya kaçmaktan kaçınmalısınız.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstlerinizden destekler alabilir, oldukça göz önünde olabilirsiniz. Yalnızve kariyerinizi ilgilendiren konularda yeri geldiğinde sizden bazı fedakarlıklar yapmanız beklenebilir. Kariyerinizle ilgili konularda aşırı hayalperest davranmamalı, ayakları yere sağlam basan hedefler ve istekler içinde olmalısınız.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

31 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 48' 36" R
Ay
Kova
00° 40' 21"
Merkür
Koç
17° 02' 55"
Venüs
Boğa
01° 29' 17"
Mars
Koç
00° 01' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 59"
Satürn
Balık
16° 36' 37"
Uranüs
Boğa
22° 22' 11"
Neptün
Balık
28° 55' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 52"
Lilith
Başak
23° 22' 54"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 30/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>