Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. İlişkiniz uzun ömürlü görünüyor. Çok güçlü sevgi bağlarınız var, birbirinizi çok önemsiyorsunuz.. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor.

Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlıklar yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz. Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor.

Çevrenizdeki bazı para korkularının yapay olduğunu düşünürken, bu konuda aşırı iyimserlikten kaçınmalısınız. Hiç huyunuz olmadığı halde parayla ilgili gösterdiğiniz bir gizlilik, size gereksiz sıkıntılar yaşatabilir.

Bugünler içinde alabileceğiniz bir haber, işinizi ve özel yaşamınızı aynı anda ve aynı boyutta etkileyebilir. Sükunetle düşünüpve aşk dengelerini iyi oturtmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yerli yerinde durmayan, değişken duyguların etkisi altında görünüyorsunuz. İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek. Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Fakat onun çok özel sorunları için yapabileceğiniz fazla şey yok. Akşama doğru yapacağınız program, üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması, finansal kazancımız ve diğerleriyle paylaştığımız, bizim ihtiyaçlarımız, başkalarının bizden beklentileri arasındaki dengeyi kurmanın, düzenlemenin ve gözden geçirmenin işaretçisidir. Başkalarına endeksli yaşıyorsak, şimdi kendi ayaklarımızın üzerinde durmamız gerekiyor. Başkalarına yardımcı oluyorsak, şimdi bizim de kendimizi düşünmemiz şart. Sürekli kredi çekerek, borçlanarak hayatımızı sürdürüyorsak, şimdi kazancımıza göre paramızı idare etmeyi öğreneceğiz. Eş veyaortaklığında sorunlarımız varsa, bir taraf sürekli özgürce karar veriyor, bizi hiçe sayıyorsa, bu ortaklığın zarar-yarar hesabını yapacağız. Bir ilişkide partnerimiz parasal konularda üstümüzde baskı kuruyorsa, ortaklaşa paylaşımda sorunlar varsa, bunu düzeltmemiz gerektiğini anlayacağız. Miras, hisseli para, hukukla ilgili konularda hakkımızı çiğnetmeyeceğiz. Ancak bizim de bu Tutulmada kendimizi sorgulamamız gerekiyor. Çok mu rahatız, sürekli birilerine ihtiyaç mı duyuyoruz, paramızın hesabını bilmiyor, yan gelip yatıyorsak, şimdi aklımıza başımıza toplayıp kendimize bir çeki düzen vereceğiz. Görünen o ki, hem kendi adımıza hem de başkalarıyla her türlü alışverişimizi düzenlememiz, her iki açıdan rahat ve güvende olmamız için şart gözüküyor. 31 Ocak saat:16:39-18 Şubat saat:07:28 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. Eşimiz,ortağımız, mali durumumuzla yakından ilgilenmemizde yarar var. Psikolojik olarak birilerine ihtiyaç duymak, kredi veya hukukla alakalı meselelerle uğraşmak ve bunlarla ilgili verileri gözden geçirmek zorundayız. Endişeli olabiliriz. Ancak burada önemli olan çözümcü düşünmektir. Böylece huzursuz olmayız. Tutulmanın hepimizin yaşamında farkındalık yaratması dileğimle,

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinden sıkılıp alışverişe çıkmak isteyebilir, kendinde radikal değişiklikler yapabilirsin.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden birkaç arkadaşınız sizin yürüttüğünüz maddi projede yer almak isteyebilir veya sizi örnek alarak yeni bir gelişim planı oluşturmak isteyebilirler. Bu noktada onlara yardımcı olmak için gününüzün tamamını harcamayın derim. Yapmanız gereken yeni başlangıçların sorumlulukları sizleri bağlar. Elbette dostlarınıza da yardımcı olmanız gerekir fakat önce projenizle ilgili bütün oluşumları tamamlamalı sonra onlara yardımcı olmalısınız.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda olgunlaştırmak istediğiniz işler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Duygusal olarak sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde yetenekli olduğunuz konulara yönelmek sizi rahatlatabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünkü Ay tutulmasından ruhsal ve bedensel olarak etkilenen burçların başındasınız. Değerlerinize, kaynaklarınıza, varlıklarınıza sahip çıkmalı ve bunları geliştirebileceğinizin farkında olmalısınız.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda hızlı ve beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır uğraştığınız bir ev veya miras meselesi sonuca ulaşabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda Ay Tutulması meydana gelecek. Kariyerinizde yükseliş elde edebilir, hak ettiklerinizi elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Çevrenizdekiler sizin ne kadar yetenekli, iyi niyetli ve çalışkan olduğunuzu anlayıp, yaptığınız işleri takdir ederler.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşama sevinciniz ve eğlenme arzunuzda yoğun bir artış olması mümkündür. Neşeli saatler geçirmek için yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yine de bugünün ciddi konuşmalar için uygun olmadığını bilin ve eğlenmekten öte herhangi bir faaliyet veya tartışma içine girmeyin.

31 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 36' 14" R
Ay
Terazi
07° 47' 39"
Merkür
Boğa
04° 26' 07"
Venüs
Boğa
24° 08' 33"
Mars
Koç
14° 07' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 46"
Satürn
Balık
18° 01' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 05"
Neptün
Balık
29° 24' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 44"
Lilith
Başak
25° 25' 21"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>