Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkiniz için de huzurlu bir gün. Klasik bir beraberlik içindesiniz ve bu ilişki uzun ömürlü görünüyor. İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız bugün olduğu gibi ilerde de doyum içinde olmanızı sağlayacak. Onun çok küçük yakınmalarını da ihmal etmemelisiniz. Bugün küçük bir siteme tanık olabilirsiniz.

İş yaşamınız çok düzgün, çok istikrarlı. Ama aşırı bir yorgunluk içindesiniz. İşlerinizin bir kısmını üzerinizden atmak istiyorsunuz. Bunun için daha yetkili birisiyle görüşebilirsiniz. Görüşme sonunda içiniz rahatlayabilir.

İyi bir birikimci olduğunuz için giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. Aile bireylerinden birinin savurgan istekleri kesin denetiminiz altında. Kısıntı yapılamaz harcamalarda bile kısılacak bir şeyler bulabiliyorsunuz. Bugün de tasarruf günü olabilir.

İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olacaksınız. Bu ticarette çok dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüveniniz bugünlerde, bazı olayların etkisiyle tırmanışa geçmiş gibi. Bu yüzden ilişkilerinizde şu sıralar sınırsız bir hoşgörü hakim. Bundan, sizin dışınızdaki bazı ilişki pürüzlerini düzeltme anlamında yararlanabilirsiniz. Bugün birtakım duyumlar sizde kısa süreli gerginlikler yaratabilir. Dost çevrenizdeki sağduyu sizi etkileyip şekillendirecek. Kararlı birisiniz. Başarılara açık özellikleriniz var.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 03:51 Güneş-Neptün görünümü, hayallerinizi gerçekleştirmek için yola çıkmanın işaretçidir. Sizi şifalandırıcıdır. Sağlam ve güçlü dostlar aracılığıyla ilerlemenizde destekleyicidir. Kafanızın içindeki soru işaretleri gidermeniz adına size ışık olabilir. En güzelini düşleyen kişiler böyle bir enerji sayesinde nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini keşfedebilirler. Sorunları olanlar bu şifalı enerji ile manevi anlamda güç kazanırlar. Saat 04:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü değişime olan ihtiyacın simgesidir. Öyle bir mucize istersiniz ki, bugüne dek yaşanan her şeyi size unuttursun ve yepyeni bir hayat başlasın. Belli mi olur dostlarım, hayalinizde canlandırdığınız yaşamın gerçekleşmeyeceğini kim söyleyebilir ki? Saat 07:35-12:46 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman süresinde, başlanan işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler arapsaçına dönüyormuş gibidir. Bu yüzden de kendinizi tam anlamıyla huzurlu hissetmeniz zor olabilir. Zamanın geçmesini beklemekte, kendinizi sakinleştirmekte yarar var. Saat 12:12 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde paranın rahat bir yaşam sürmedeki önemini bilerek geleceğe dönük düşünürsünüz. Finansal açıdan güçlü olmak ve bu gücü elde etmek adına hareket edersiniz. Sizin için kazanmak, kazandığınızla güzel bir hayat yaşamak önemlidir. Saat 12:46 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, yakın çevrenizle olan iletişiminizde her bir durumu analiz edeceğiz. Günlük işlerinizde hizmet olgusu ön planda olabilir. Elinizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışırsınız. Sizi gerçekten mutlu edecek gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

4 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünün stresini ailenle vakit geçirerek giderebilirsin. Sosyal medyada gördüklerin seni şaşırtacak.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin sizden beklentilerinin arttığı bir gün. Aşk hayatınızı hareketlendirecek sürpriz gelişmeler oluşabilir.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri parasal konularda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi toparlayabilirsiniz. Günün ikinci yarısı için yardım alabilirsiniz. İletişimin yoğunluğu arasında işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar sizi de etkileyebilir. Yeni haberler alabilirsiniz.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ezici bir güçle ulaşacaksınız. Çalışanlar İkizler için işler çok iyi gidecek. Her şey birbirini tamamlayacak.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

4 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin onayladıklarınızı yakın çevrenizdeki insanların da onaylamasını beklememelisiniz. Ailenizle ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Projelerinizde grup enerjisinden faydalanın.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde eylemleriniz biraz ağır çekimdeymiş gibi yaşanabilir. Enerjinizin öğleden itibaren yükseldiğini fark edeceksiniz. Sosyal faaliyetlerin veçevrenizdeki insanlarla girişilen etkinliklerin yoğun yaşanabileceği bir gün olacaktır. Odaklanacağınız konular ise söz konusu sosyal ilişkilerinizdeki alış veriş dengesini ve niteliğini irdelemek olacaktır. Cömert davranacağınız ve bunun karşılığını alacağınız keyifli ve aydınlık bir gün olabilir. Terapi, koçluk, ruhani çalışmalar ve bu konulardaki majör eğitimler için çok uygun bir gündesiniz.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir eve kapanma eğilimi içerisine girebilecekseniz de, aynı zamanda, bunu yenip dış dünyaya açılmanıza yardım edecek etkiler altında olacaksınız. Sosyal ortamlar ve kalabalık caddeler, tam ihtiyaç duyduğunuz havayı yaratabilirler.

4 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>