Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sorunlu bir dönemdesiniz. Günün sonuna doğru aranızda yine bir tartışma çıkabilir. Tartışmayı fazla uzatmamak için alttan almaya çalışmalısınız.

İş yerinizde çok huzursuzsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz ücret artışı hala gerçekleşmedi. Sırf bu yüzden kendinizi işinize vermiyorsunuz. Bugünarkadaşlarınızla önümüzdeki günler için bir eğlence planı yapabilirsiniz.

Yakınlarınızdan biri için harcama yapmak ya da ona borç vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu beklenmedik gider, son zamanlarda bir hayli kötü olan maddi durumunuzu daha da kötüleştirecek.

İş yerinizde çok huzursuzsunuz ve bunu belli ediyorsunuz. Biraz daha sabretmeli ve kendinize hakim olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşüncelere girmek, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmelerinden etkilenmek engelleyici olabilir. Girişken olduğunuz kadar çekingensiniz de. Ulaşılmazları elde ederek ve elinizin altındakileri kaçırarak ilginç bir karakter sergiliyorsunuz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 09:55 itibariyle etkili Ay-Yay burcu seyri, dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsanız da,veya özel hayatınızla ilgili yaşanabilecek belirsizliklerin canınızı sıkma ihtimalini gösteriyor. Tedbir anlamında insani ilişkilerde daha dikkatli olmamızda yarar var. Bir de sağlam olmayan, güven vermeyen konularda karar almayalım. Saat 10:06 Merkür-Mars görünümü, Merkür gerilemesi nedeniyle her burcu farklı alan ve konularda tedbirli olmaya çağırıyor. Sizler,kararlarınızı, görev ve sorumluluklarınızı, insanlarla iletişiminizi biraz daha dikkatli şekilde gözden geçirmenizde yarar var. Yanlış hesaplar, kararlar, eksik bırakılan işler mutlaka ele alınmalıdır. Mevcut şartlar sizi pek mutlu etmiyorsa, bundan sonrası için yapılacakları bir mercek altına alınız. İş mi değiştireceksiniz, bir görüşmede mi bulunacaksınız, önemli bir projeniz mi var, bunların hepsini gözden geçirmelisiniz. Şu anda verilen hızlı kararlar sonradan pişmanlık yaratır. Oturalım, piyasanın durumuna, şartlara bakalım. Karşınıza birfırsatı çıkarsa öncelikle her ayrıntıya bakalım. Gözümüzden bir şey kaçmasın. Bugünlerde birileri canınızı sıkabilir, gereksiz laflar edebilir. Aynı şekilde eşiniz veya ilişkinizde sorunlar yine başınızı ağrıtabilir. Böyle durumlarda kesip atmak, tartışmak yerine, ılımlı şekilde konuşmak pekala çözüm olabilir. İş ve evlilik kararlarınızı önümüzdeki aya ertelemek, daha önce verilmiş kararları tekrar ele almak vaktidir. İletişimde bu dönem, herkesin kendi düşüncesini doğru görmesine, en ufak bir şeyi gereksiz yere büyütmesine neden oluyor. Madem bu durumu biliyoruz. O zaman biraz sakin olmakta yarar var. Gün boyu güzellikler yanınızda olsun. Gönülden sevgilerimle,

4 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların artmış olsa da mücadeleyi elden bırakmayacaksın. Yeniden eğitime başlayabilirsin.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyer ve çalışma hayatınızla ilgili gündelik rutinlerinizi halledebileceğiniz veile ilgili bazı sorunları ciddi anlamda çözümleyebileceğiniz gayet yapıcı bir gün. Uzun süredir biriken ve sürekli ertelediğiniz bazıyükünüzü bugün itibariyle bitirebilirsiniz. Sizler de görüyorsunuz ki bir şeye karar vermek onu bitirmekle eşdeğerdir. Yeter ki kendinize inanın ve güvenin.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünakışınız ve projelerinizle ilgili konularda daha çok çabalayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle bilgi paylaşımı içinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Bu noktada ekip çalışmasının gücünü kullanabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı içinize kapanabilirsiniz. Bugün işinizle ilgili daha fazla üretken olabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün tüm enerjinizi işinize yöneltmeniz için teşvik ediyor sizleri. Dikkatinizi kimsenin dağıtmasına izin vermeden işinize odaklanın. Çalışmalarınızın takdir edileceği keyifli bir gündesiniz. Bugün işinizle ilgili tutumunuz kariyeriniz açısından oldukça önem taşımakta. Kimsenin kendinize olan güveninizi bozmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek güzel haberlerle sevinebilirsiniz. Hukuksal konularda da uzun zamandır süren bir davanızla ilgili beklenmedik bir sonuç alabilirsiniz. Bu duruma sessiz kalmadan haklarınıza sahip çıkmalı işinin uzmanı bir avukattan yardım alarak mağduriyetinizi gidermek için elinizi çabuk tutmalısınız.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün otorite konumundaki kişilerle, müdür ve yöneticilerinizle olan iletişime biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Sinirli, agresif tutumlar ya da hızlı yargı veya yaklaşımlar bugün daha çok görülebilir.

4 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda da bazı engeller oluşabilir. Özel ilişkilerinizde ve aile hayatınızda sert söylemler içine girebilirsiniz. İçinizde tuttuğunuz birçok şey bugünlerde dışarı çıkabilir.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yumuşak ve sakin olmakla birlikte anlamsız bir gerilim duyabilirsiniz. Ancak, hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız kolay olacak. Fazla sorumluluk almaktan kaçınmalı, büyük isteklerden uzak durmalısınız.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 57" R
Ay
Terazi
02° 11' 53"
Merkür
Boğa
03° 47' 13"
Venüs
Boğa
23° 33' 42"
Mars
Koç
13° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 05"
Satürn
Balık
17° 59' 35"
Uranüs
Boğa
23° 24' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 20"
Lilith
Başak
25° 22' 12"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>