Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kolay bitirip kolay unuttuğunuz geçmiş deneyimleriniz, insanların size ilişki konularında çok güvenli bakmamasına neden olmuş gibi. Aşk ilişkilerinizdeki bu imajı aceleyle değiştirmelisiniz.

Bugün sıradan gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir toplantının bugün en kazançlı kişisi olabilirsiniz.

Para idaresi konularında eleştiri almadığınız insanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız. Karlı yatırım diye savunduğunuz her harcamanın altında özel zevkleriniz var.

Kolay alevlenen kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir. Çok soğukkanlı karşılamanız gereken, çok yararlı eleştiriler alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde fazlasıyla hassas ve duygusal davranabilirsiniz. Özellikle fikir ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşırken yanlış algı ve anlaşılmalara dikkat etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde ise hareketli bir gündem sizi bekliyor.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 4 Ocak 2017 (saat 17:17)-8 Ocak 2017 (saat 12:43) tarihleri arasında Yay burcuna gerileyecek Merkür: Günlük işlerimiz, çalışma ortamımız, sağlığımız, sorumluluğumuz, rutinleşen her şey zihnimizde yorgunluk, yanlış anlaşılma, huzursuzluk veya endişe yaratabilir veya biz böyle hissedebiliriz. İş ortamında en ufak bir sorunu,yerinde bir anlaşmazlığı sanki birileri arkamızdan oyun oynuyormuş, işler çeviriyormuş gibi düşünerek geri çekilmemize sebep olabilir. Bütün bunların ne kadarı doğru veya yanlıştır çok iyi araştırmak gerekir. İşlerimizi düzgün, planlı, sistemli yapmak kolay olmayabilir. Hamile Yengeçler bu dönemde kontrollerini ihmal etmemeliler. Evcil hayvanlarımızın bakımı, tedavileri, aşıları ihmal edilmemelidir. Bazen gizli sıkıntılarımız, kimseye açamadığımız problemler, ilişki veya maddi sorunlar ister istemez strese neden olur. Kendi kendimizi aldatıyor olabiliriz. Zihninizi dinlendirmek, yoğun çalışmalarda molalar vermek, kendi kendimizi tüketmemek lazım. Sağlık kontrollerimizi yaptıralım. Yarım kalan işlerimizi bitirelim. Eksiklerimiz var mı diye bakalım. Bilgisayar, belge, evrak, şifrelerimizi kontrol edelim. Merkür geri hareketinin geçmiş konuların gözden geçirilmesinde faydalı olması dileğimle,

4 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı sorunlar nedeniyle çalışma hayatınla, sağlığınla ve günlük hayatınla ilgili düzenlemelere gidebilirsin.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni işbirliklerine kendinizi açın. Bu sizi hedeflerinize daha da yakınlaştıracaktır. Belli kişileri de yanınıza alabilirsiniz. Aklınızdakileri paylaşmaktan çekinmeyin. Kişisel gelişim, romantizm ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir.Günün Atmosferi:MERKÜR YAY BURCUNA GERİ DÖNÜYOR

4 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek ve ufkunuzu genişletmek için uğraş içinde olabilirsiniz. Yolculuklar önem kazanabilir. Kendinizi geliştirmek için fırsatları değerlendirebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi değiştirebilir. Akşama doğru sorumluluklarınız artabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerle görüşme sağlayabilirsiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni fikirlere açık olmanız size başarı getiriyor. Ödemeler konusunda bir hayli ilerleme kaydedeceksiniz. Ayakta kalma mücadeleniz sürüyor. Merak etmeyin şans sizden yana.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 hafta boyunca medya, eğitim, hukuk, seyahat, ticaret alanlarınızda ilişkileriniz çok iyi olacak. Tanımadığınız insanlara vakit ayırmaktan keyif alacaksınız. Bir eğitim fırsatı ön plana çıkabilir.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sezgileriniz kuvvetli olabilecektir. Huzur ihtiyacınız artabilir. Felsefi konularda ilerleyebileceğiniz, destek ve eğitim alabileceğiniz çok özel etkilere sahipsiniz.Yurt dışı bağlantılı işler ve bilhassa deniz yolculuklarıyla ilgili bilgi toplama, seyahat planı tasarlama gibi keyifli ve ruhunuzu gevşetecek faaliyetlere yönelebilirsiniz. Müzik ve sanat tarihi ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Hayatınızın krizli alanlarını aşmak adına mücadele gücüne sahip bulunuyorsunuz ve mesleki vizyonunuz da bunu destekliyor.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

4 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 05" R
Ay
Balık
08° 25' 48"
Merkür
Koç
18° 23' 37"
Venüs
Boğa
04° 47' 56"
Mars
Koç
02° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 41"
Satürn
Balık
16° 50' 32"
Uranüs
Boğa
22° 31' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 54"
Lilith
Başak
23° 40' 47"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>