Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti de göstermiyorsunuz.

İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar amirleriniz tarafından takdir kazanıyor. Bunun sizi tetikleyip performansınızı arttıran bir etki yarattığını düşünüyorsunuz. Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kazancınızı biriktirmek gibi bir düşünceden uzaksınız. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek.

Bugünlerde geçmişteki bir kefalet olayınızı anımsamanızda yarar olacak. Bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve yine sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek tanışık olmadığınız biriyle, bugün ortak sevinçler içinde olabilirsiniz. Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize uzun zamandır ilk kez sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz. Bugün çok önemli haberler alacaksınız.

5 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:30 Güneş-Uranüs görünümüyle Cuma günümüz başlayacak. Bu enerji, çalışma hayatınızdan kişisel uğraşılarınıza kadar her konuyu düşünmenin işaretçisi. İnsan bir yandan özgür olmak, farklı bir şeyler yaşamak, sorumluluklardan, kurallardan, baskılardan uzak durmak istiyor. Onu derle, bunu toparla, şu kişiye anlayış göster, buna sus derken ömür gelip geçiyor. Bu görünüm aslında sizin kendinizi, dünyayı, değerlerinizi yeniden ele almanızı sağlıyor. Kafanızın içinde bir şeyleri çözüme ulaştırmak istiyorsunuz. Bunun nedeni, artık yuvanızda, iç dünyanızda huzur bulmak. İşte bütün isteğiniz bu. 5 Aralık saat:01:56 - 12 Ocak 2015 saat:12:20 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Eş veyaortağınızın parasal konularda özgür hareket ve karar almak ister. Kendi bildiği şekilde ve kurallara uymayan tarzdaki davranışları sizi rahatsız edebilir. Bu dönemde finansal konularda siz de rahat davranabilirsiniz. Kredi çekimlerinde ve kredi kartı harcamalarında ölçüyü kaçırmamak lazım. Ortaklaşa bir proje için finansör arayışına geçebilirsiniz. Mali paylaşımların, ortaklarla ilgili para alışverişlerinin, maddi anlamdaki her türlü bölüşümün, borçların bizi aktif olarak düşünmeye sevk ettiği bir zaman dilimidir. Yer yer gerginlikler yaratabilir. İş ortağıyla ilgili olan hesaplarımızın gözden geçirilmesi lazımdır. Evlilikte eşle ilgili mali paylaşımların tekrar ele alınması gerekebilir. Bütçenin gereklerine göre hareket edilmesinde fayda vardır. Eşin mali konularda uygulayacağı baskı da bizi rahatsız edebilir. Saat 08:45 - 12:28 arasında Ay boşlukta ilerleyecek. Bu zaman dilimi içinde yönsüzlük ve kimi zaman kafa karışıklığı gibi durumların oluşması mümkündür. Kişi baskı altında gereksiz kararlar verebilir ki bu kararlar daha sonra pişmanlık uyandırıcı olabilir. O nedenle olabildiği kadar sakin olmakta yarar var. Saat 11:31 Güneş-Chiron arasındaki mücadeleci görünüm, her olumsuzluğu, verimsiz çalışmanıza neden olan durumları, hayatınızdaki pürüzleri kendi bildiğiniz doğrultuda ele aldığınızı gösteriyor. Herkes yerini bilmeli diye düşünmektesiniz. Saat 12:28 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, zorlandığınız bir türlü halledemediğiniz problemleri akıllıca ele alınız. Dağılmayınız. Her şeyi bir kez daha kontrolden geçiriniz. Saat 21:20 Ay-Neptün görünümü bir meseleyi işinize geldiği şekilde anlamak istediğinizi gösteriyor. Bunun nedeni, yaşanılanların pek de hoşunuza gitmemesi yüzünden. Ancak gerçekçi olmak zorundayız. Yüreğinizin güzelliği keşfedebilecek, sizi gerçekten sevebilecek, doğru insanlarla karşılaşmanız dileğimle,  

5 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Yapacağınız çalışmaları bu yönde geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendinizi hazır hissediyor, yaşam kalitenizi yüksek tutmak istiyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Enerjinizi dengeli kullanıyorsunuz..

5 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

12 Ocak'a kadar Kova burcundaki Mars nedeniyle, ortak kaynak(kredi, borç, alacak, sigorta, komisyon, sponsorluk, burs, prim, miras, nafaka v.b) kullanımı gerektiren konularda yorulabilirsiniz, bu alanlara daha fazla kafa yormanız gerekebilir. Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Mars bugün Kova burcuna geçiyor, Mars Kova burcunda bizi biraz bencilleştirebilir. Özgün ve orijinal olma isteği bizi diğerlerine karşı sertleştirebilir. Özgürlük arayışı bazılarımız için isyankar ve asi tutumları da gündeme taşıyabilir. Toplumsal olaylarda yer alma, hümanist faaliyetler, sivil toplum örgütleri için yapılacak çalışmalar 12 Ocak' a kadar gündemimizde yer alabilir. Teknolojik, mekanik araçlarda sorunlar, elektrikle bağlantılı başlıklar, havayla bağlantılı aygıt ve araçlarda problemler, icatlar, keşifler, teknolojik ve bilimsel çalışmalar, vergiler, zamlar, krediler, kredi kartları, yatırım araçları v.b finansal konular ve parasal veya güvenlik başlıklı haberler gündeme taşınabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

5 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızın derinleştiği bir dönem. Farklı çevreler ve marjinal kişilerden etkilenebilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentileriniz artabilir.

5 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>