Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eşin, dostun arasındaki gerginliğini anlamaya çalışmalısınız. Sevgilinizin baş başayken ve insan arasında iki farklı davranış göstermesinin arkasında gizli rahatsızlıklar olabilir.

Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, olumsuz bir sonucun ortaklığına katılmak istemiyorsunuz. Birkaç arkadaşla yapmaya çalıştığınız bu işbirliği, sizi daha fazla söz sahibi yapmaya isteksiz gibi.

Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamak istemiyorsunuz. Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın kolay talepçiliği sizi üzüyor.

Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği başka nedenlerde aramamalısınız. Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size negatif enerji veriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığısorunlarına üzülüyorsunuz. Bu nedenle onun için, arkadaşlar arasında bir destek arayışına girebilirsiniz. Bir konuda yararlı olmak için yaklaşacağınız bir tanıdığınızı size karşı biraz tepkili bulabilirsiniz. Nedenini kavrayamadığınız şaşkınlıklarınızı derin üzüntülerle yaşıyor, bu kırılmışlıkla da işin üzerine gitmiyorsunuz. Bu çözümsüzlüğü kolaylaştırıyor.

7 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 06:55 Ay-Uranüs olumlu görünümü, etrafın düşüncelerini öğrenme, insanlarla temasa geçme arzunuzun işaretidir. Geçmiş konular üzerinde mantıklı bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Bazen iki yönlü düşünmek sizi yorabilir. Böyle anlarda asıl olana odaklanırsanız dağılmaktan kurtulmuş olursunuz. Saat 13:45 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, her şeyi etraflıca düşünerek, dürüstçe ele almak isteğinizi yükselticidir. Sevdiklerinize karşı bir hayli ilgili davranırsınız. Duyarlı yüreğiniz, etrafınızda olan her şeyi hissetmenizi sağlar. Huzur, güvence, aile, sevilmek gibi olgular bugün önemli olacaktır. 07 Kasım saat 14:38-01 Aralık saat 12:14 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, aile, çocuklar, aşk hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Sevdiklerinize aşırı düşkünlük ön plandadır. Hatta çok daha fazla tutkulu davranırsınız. Bu çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda da böyledir. Derinlikli düşünürsünüz, geleceklerini sağlam temelli kurmak istersiniz. Geçmişte yaşananları göz önüne alarak daha dikkatli bir incelemede bulunursunuz. Eğer çocuk sahibi olmayı düşünüyorsunuz. O zaman hem mali, hem sağlık hem de geleceğiniz açısından düşünmeyi unutmayınız. Saat 23:48 Ay-Jüpiter görünümü, dışa karşı hassasiyetimizi yükseltir. Sevdiklerimiz, ailemiz, yuvamız kutsaldır. Samimiyet, huzur bizim için çok değerlidir. Moral ve motivasyonumuzun yüksek olması, biraz da bunlara bağlıdır. Hem kendi arzularımızı önemseriz hem de evimizde dengeli, nazik paylaşımlara önem veririz. Bu anlamda bir problem olursa hemen içimize çekilir, belli bir mesafe koyabiliriz. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

7 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Risk içeren, seni huzursuz eden işlerde destek arıyorsun. Eski bir arkadaşına yardımda bulunabilirsin.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sadece bildiğiniz insanlara güvenin böylece yalanlara, hile, dolandırıcılık veya dedikodulara kurban gitmeyin.

7 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizde aksamalar olabilir. Evraklarınızı toparlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik kısıtlamalar olabilir. Üstlerinizle iletişimize dikkat etmelisiniz. Günün ikinci yarısında kendinize yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir.

7 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Venüs burç değiştirirken aşk hayatınızzdan keyifli bir dönemin başlangıcı olabilir. Aşık değilseniz karşınıza aşık olabileceğiniz kişi çıkabilir. Keyif duyduğunuz aktivite ve uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs burç değiştirirken aşk hayatınızzdan keyifli bir dönemin başlangıcı olabilir. Aşık değilseniz karşınıza aşık olabileceğiniz kişi çıkabilir. Keyif duyduğunuz aktivite ve uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkla, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. İlişkilerinizde yönlendirici ve kıskanç davranışlardan kaçınmalısınız.

7 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay İkizler burcunda seyahat ederken, hafta sonu yaşadığınız Dolunay enerjisi ile sağlam zemine oturttuğunuz gelecekle ilgili fikirlerinizin öncelik sıralamasını belirlemek istersiniz. Kafanızdaki gelgitleri ve şüpheleri en kısa zamanda bir kenara bırakın.

7 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa ulaşacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. İş hayatınızda onun yardımını görebilir ve sivrilebilirsiniz. Grup çalışmasına hazırlanın. Bu sayede yeni teklifler gelebilir.

7 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 35' 32" R
Ay
Koç
11° 05' 46"
Merkür
Koç
19° 52' 59"
Venüs
Boğa
07° 33' 42"
Mars
Koç
03° 49' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 15"
Satürn
Balık
17° 01' 45"
Uranüs
Boğa
22° 39' 11"
Neptün
Balık
29° 03' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 20"
Lilith
Başak
23° 55' 43"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>