Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin bu hale gelmesinde en büyük pay sahibi olarak partnerinizin bir arkadaşını görüyorsunuz. Ama bu, ilişkinizin yoluna girmesi için iyi bir çıkış değil. Bunu da biliyorsunuz.

Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfeden biri sizi desteklemek istiyor. Önümüzdeki günler içinde onunla, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olacak. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız akılları pek değerli bulmuyorsunuz. Paranızın daha hareketli alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olacak, ilgileneceksiniz.

Sağlığınızı iyi koruyorsunuz, ama bazı endişelendirici belirtileri o kadar ciddiye almıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir dostunuzla çok yıpratıcı bir ilişki içindesiniz. İlişkinize hiç yakışmayacak biçimde bir çıkar çatışmasına düşmüş görünüyorsunuz. Aranızdaki bağlılık, sonsuz güven geçmişin bir anısı olarak kalacağa benziyor. Aile bağlarınızdaki zayıflığı yeni, yeni keşfediyorsunuz. Çok yakın bir arkadaşınızın ailesine düşkünlüğü, bugünlerde vicdanınızı acıtıyor.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 01:40 Ay-Merkür görünümü, ilişkide  biraz zorlayıcıdır. Karşı tarafın baskın tavırları, kendi isteklerini dayatması, zaman zaman mesafeli halleri, konuşmaları canımızı sıkabilir. Oysaki bizim arzumuz huzur, anlaşmak ve uzlaşıya açıklıktır. Bekar Yengeçler için bu durum, yalnızlığın bizi bir hayli düşündürdüğünü gösterir. Saat 11:55 Ay-Jüpiter görünümü, evdeki huzurun ve olumlu yöndeki paylaşımın sizin için gayet kıymetli olduğunu, partnerinizle ortaklaşa bu huzurun sağlanması halinde kendinizi iyi hissedeceğinizi görüyoruz. Fakat eğer eşiniz mesafeli veya biraz baskın kimlikte ise, bu saatlerde biraz keyifsizlik hissedersiniz. Göz ardı etmeye çalışırsınız. Fakat el ve gönül birliği sizin için çok önemlidir. Saat 14:17 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, İlişkinizin niteliğine göre partneriniz üzerinizde hakimiyet kurabilir.  Eğer bir ilişkiniz yoksa  bu kişilikte olan birisini kendinize çekersiniz.  Bu enerji altında,  birlikte olduğunuz kişi veya olacağınız kişinin, seçkin ve statü meraklısı olduğunu söyleyebiliriz. Doğal olarak sizin üzerinizde liderlik kurmaya çalışması, verdiği kararlardan dönmemesi mümkündür. Saat 18:45 Ay-Neptün görünümü, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Keyif dolu geçecek bir Cumartesi dileğimle,  

8 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Bilinç altınızda yerleşen sabit düşünceler canınızı sıkabilir. Yardım sever duygularınız atağa kalkacak ve yapmayı düşündüğünüz şeyleri sessizce yaşama geçireceksiniz. Çevrenizi korumak adına verdiğiniz çaba olumlu sonuçlanacak.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı daha basit tutmalı ve altından kalkabileceğiniz şeylere odaklanmalısınız. Maddi anlamda zararlı veya altından kalkamayacağınız sözler vermeniz evde sorunlara veya karşıt görüşlere neden olabilir. Kişisel gelişiminize ve önemsediğiniz kişilerle ilişkilerinize önem vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlerde Ay yine boşlukta olduğu için kafamızı toplamakta zorlanabilir, halsizlik, endişeler veya kararsızlık türünde ruh halleri ya da belirsizlik içeren durumlar nedeniyle biraz da yavaşlayabiliriz. Ancak, sabah saatlerinde zihnimiz açık, hızlı düşünebilir veya istediğimiz konularda harekete geçebiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

7 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde karşınızdakileri ve başta eşinizi daha dikkatli dinlemelisiniz. Başkalarından öğrenilebilecek önemli dersler var.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbiniz farklı, mantığınız farklı konularda geziyor. Ne birinden ne diğerinden vazgeçemiyorsunuz. Bir an önce karar verin ve yolunuza devam edin. Böyle daha iyi olacaktır.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç hafta boyunca aile hayatınızda konuşmalarınız hızlanabilir. Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirmek için olumlu bir dönem. Emlak işlerinizi bu döneme denk getirmek işinize yarayabilir.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizde ciddiyet gerektiren bir konu gündeme gelebilir. Fazla akılcı ve resmi olmak nedeniyle aranızda duygusal baskı ve yönlendirmeye sebep olacak davranış ve tutum meydana gelebilir.Aynı şekilde ortaklığınızla ilgili mali ve yönetimsel konularda fikir ayrılıkları ve tarafların birbirine baskı uygulama durumu meydana gelebilir. İlişkilere ve ortaklıklara başlangıç yapmak için fırsatlara sahipsiniz. Duygusal olarak çok yoğun olmasanız da doğru eğilimler ve içgüdülerle ikili ilişkilerde ilerleme sağlayabilme fırsatı yakalayabilirsiniz.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

8 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>