Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatmamalısınız.

Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bugün yapacağınız beklemediğiniz bir harcama sizi zor durumda bırakabilir. Dostlarınız ya da aileniz size yardımda bulunabilir.

Bugün, tahammülsüz yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyimser başlamak için nedenleriniz var. Yapıcı ve iyimser havanız akşam saatlerinde bozulabilir, ama ev ortamında huzur bulmakta gecikmeyeceksiniz. Üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da sorumlu gördüğünüz bir konu olması sizi etkileyebilir.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:47 itibariyle Ay-Balık burcunda ılımlı, şefkatli, yardımsever özelliklerimizi öne çıkarıyor. Yeni haftanın başlangıcında bu enerji bize huzur veriyor. Sevdiklerimizi kucaklamak, şöyle sıkıntılarımızı arkamızda bırakmak istiyoruz. Saat 05:44 Güneş-Chiron karşıtlığı, eğitimdenhayatına kadar her alanda kadere teslim bir şekilde yaşamanın,  esen rüzgarlara kendimizi  bırakarak  uçuk  hayallerin peşinden koşmanın doğru olmayacağını, bizi  birilerinin kurtarmasını beklemek yerine,  sabırlı ve  azimli davranarak gelişebileceğimizi, büyüyeceğimizi işaret etmektedir. Katı, inatçı veya tam tersine aşırı uyumlu davranmak  nasıl yanlışsa, endişeli, memnuniyetsiz bir kişi olmanın da sakıncalarını bilmeliyiz. Saat 07:38 Ay-Venüs karşıtlığında, ılımlı ve sevgi dolu bir şekilde duygularımızı iletmemizi sağlarken, etrafımızdaki kişilerleveya özel anlamdaki paylaşımları da önemseyeceğiz. Saat 12:09 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek.  Bu görünümün  güçlü desteği sayesinde güzel duygular kendiliğinden yüreğinize ulaşır. Sevgi-şefkat duyguları yükselen inancınızla birlikte sizi sarıp sarmalar.  Hayata bakış açınızı yenileyen ve sizi başka insanlarla irtibatta bulunmaya ve onları kardeşçe selamlaya çağıran yöneticiniz Ay, çevrenizdeki insanların hayata bakış açıları ne olursa olsun bayram öncesi onları sevgiyle kucaklamanızı sağlar. Saat 20:17 Ay-Pluto görünümü,  ruhsal olarak kendinizi güçlü hissetmemizi ve  maddi konularda olumlu düşünmemizi sağlar. Bir yanım sakla diyor kendini Sırlarını, hüzünlerini Görmesin hiç kimse nasıl acı çektiğini Diğer yanım bir çocuk kadar hevesli Yaşamak istiyor hayatın tüm güzelliklerini...... Hüzünleri yerine,  sevinçlerini yaşayacağımız bir Dünya diliyorum herkese.Kalben Sevgilerimle,  

8 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınıza yoğunluk verdiğiniz zaman, gün içinde motivasyon dengeniz hemen bozuluyor. Bugün, kişiselliğinizi ve sevdiğiniz kişinin davranışlarını sorgulayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere göre daha farklı duygusal bir tablo sergilemeniz, sizi ulaşılmaz bir konuma getiriyor. Bugün çekiciliğinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları eleştirmek yerine, bazı kişilerin, olayları ya da yaptıkları teklif veya önerilerdeki bazı konuları kendiliğinden fark etmesini beklemeniz durumunda, olayların daha rahat farkına varacaklarını gözlemleyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu(ağırlıklı olarak Pazar günü), bazı kişilere söylemek istediğiniz birkaç sözünüz olmasına ya da bazı konularda uyarmak istemenize rağmen, bugün fikir veya yorumlarınızı kendinize saklamanızda fayda var. Zira, fikirleriniz ne kadar ikna edici, mantıklı ve sebepli olsa da, konunun muhatabı kişiler açıklanamayacak veya anlamsız bir şekilde yorumunuza, bakış açınıza ya da önerilerinize kayıtsız kalabilir, sözlerinizden etkilenmeyebilirler. Gün geneli olumlu olmasına rağmen, akşam saatlerinde yeme içme de dahil her tür abartılı tavırdan ve aşırılıklardan kaçmakta fayda var.

7 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal ve düşünsel açıdan değişim isteğiniz öne çıkıyor. Özellikle duygusal yönlerinizi zenginleştirecek konulara olan meraklarınız artabilir. Olaylara daha geniş bir açıdan bakabileceksiniz. Bu sayede araştırmaya dayalı çalışmalarınızda daha başarılı olabilirsiniz. Yurtdışıyla bağlantılı bazı gelişmeler yaşanabilir.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZE sorsalar dünyanın en şanssız insanıyım diyeceksiniz. Aniden mutlu yada mutsuz olduğunuz zamanlar dengenizi bozuyor.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

8 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 49"
Ay
Kova
18° 06' 23"
Merkür
Koç
17° 36' 54"
Venüs
Boğa
03° 02' 11"
Mars
Koç
00° 59' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 36"
Satürn
Balık
16° 43' 11"
Uranüs
Boğa
22° 26' 30"
Neptün
Balık
28° 57' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 06"
Lilith
Başak
23° 31' 16"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>