Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yönden rahatsınız,eğlenceli bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bazı haberler heyecanlanmanıza neden olacak. Büyük istekler içerisinde olacaksınız. Sevgilinizden farklı beklentiler içerisindesiniz.

İş hayatındaki yoğunluk size göre deği. Siz daha rahat birözlemi içerisindesiniz. Ancak bu isteklerinizi gerçekleştirmek için başka işlere yönelmeniz gerekiyor ki. Bu işte de aslında çok rahatsınız.

Para konularına kafa yormaktan kaçınacağınız bir gün. Para çok az ilgilendiğiniz bir konu ve kazancınızdan şikayetçi değilsiniz.

Çevrenizdeki insanlara rahatlıkla uyum sağlayabiliyorsunuz ama bazen davranışlarınız yanlış değerlendiriliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kolay kabullenen biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz, bugünlerde biraz daha ilgi ve özen gerektirebilir. Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama sabrederseniz bu, uzun vadede sizin kazancınıza olacak.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay hareketini Boğa burcunda sürdürmeye devam ediyor. Günün ilk yarısında hala şansınızın yüksek olduğu bir zaman diliminde olacaksınız. Bulunduğunuz çevrede kendinizi kanıtladığınız, takdir gördüğünüz bir sabah geçirebilirsiniz. Saat 11:28'i gösterdiğinde Ay uzun süreli olarak boşluğa girecek. Günün kalanında dostlarınızla vakit geçirmek, zihninizi dağıtmak iyi gelecektir. Sosyal yardım kuruluşları için görev alabilirsiniz.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanlış anlaşılmaları düzeltiyorsun!Saat 11:27'den gece yarısına kadar Ay boşlukta hareket edecek. Bugün bir arada olduğun insanların yanlış anlamalarını düzeltmekle uğraşabilirsin. Özelliklearkadaşlarının arasında yaşanacak tartışmada, politik konuşmalarla arayı bulabilirsin. Yeni projelerde yer almak ve finansal konulara ağırlık vermek istiyorsan; olayları tüm açıklığı ile görmende ve akılcı yaklaşmanda fayda var. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin. Konu sevdiklerine geldiğinde korumacı bir tutum sergiliyorsun. Hatta bunu bir baskı gibi yansıttığın durumlar da yaşayabilirsin. Yakın dostlarınla birlikte zaman geçirmek, konuşmak sana iyi gelebilir.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları gereğinden fazla düşünmeniz onlarla ilgili sorun yaşamanıza neden oluyor olabilir. Bırakın her şey olduğu gibi ilerlesin. Yaşam yolunda fazla müdahaleci olmamalısınız.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili hayalleriniz için para harcamak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda ilerlemek için güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Önünüze gelen engelleri rahatça aşabileceğiniz zamanlar var. Kişisel yeteneklerinizi kullanmaktan çekinmeyin.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok fazla çalışmayı göze alan bünyeniz, zamanınızı aktif geçirme niyetiniz ve pozitif tutumunuz ile başarı bugün sizinle beraber olacak.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; planlı davranarak çoğalanyükünün üstesinden gelebilir, beraber çalıştığın kişilerden alacağın destekler seni daha da kararlı kılacaktır. Duygusal öfkeni karşındaki kişilere yansıtmaktan çekinmeyebilirsin. Risk almadan sahip olduklarını muhafaza etmek isteyebilirsin, koşulları kontrol altında tutmaktan yanasın.

8 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son 2 yıldır çok yoruldunuz. İşler, özellikle sağlık ve günlük rutinler anlamında çok yoruldunuz. Şimdi kalan tortuları temizleme ve yeniden disiplin kazanıp, sıfırdan düzen kurma zamanı. Bu yılın yarısından itibaren ciddi düzen değiştireceksiniz. Öncesinde kendinizi psikolojik olarak hazırlamanızda fayda olacaktır.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay?ın etkisiyle kendinizi hem ruhen hem bedenen yorgun hissedeceğiniz bir günle haftaya merhaba diyorsunuz. Herkese yardım etmek, iyilik yapmaktan kendinize vakit ayıramayacaksınız. Yazışmalar, seyahatler, görüşmeler gündeminizde olacaktır. İletişimin merkezi siz olacaksınız.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

8 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 37" R
Ay
Balık
02° 09' 48"
Merkür
Koç
18° 08' 27"
Venüs
Boğa
04° 15' 36"
Mars
Koç
01° 45' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 32"
Satürn
Balık
16° 48' 18"
Uranüs
Boğa
22° 29' 56"
Neptün
Balık
28° 59' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 26"
Lilith
Başak
23° 37' 53"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>