Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissetmenize rağmen küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz insanla aranızda sizi rahatsız edecek konular gündeme gelebilir ve gerginlikler yaşamanıza yol açabilir. Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. Alacağınız kararlarda soğukkanlı olamaya çalışmalısınız. Bazı beklentilerinizde gecikmeler olabilir.

İş yaşamınızda genel olarak yoğunluk yaşayacağınız ve bu yoğunluğun size strese sokacağı bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda bazı gerilimler ortaya çıkabilir ve bunlara karşı sert tepkiler göstereceksiniz. İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Bugün yeni bir konuda girişimde bulunmayın.

Maddi konularda daha çok hesaplı davranmanıza rağmen beklemediğiniz bazı masraflarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle ihtiyaçlarınız ön plana çıkacak ve masraflara girmenize yol açacaktır.

Beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjiksiniz ancak enerjinizi doğru kullanamıyorsunuz. Çevrenizde olumsuz bir ortam var ve sizden bundan etkileniyorsunuz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. Ani oluşacak bir konu heyecanlanmanıza sebep olabilir. Çevrenizde geçecek bir konuşma sizi üzebilir ve incinebilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz,sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz bir gündesiniz.

8 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 01:07 Ay-Merkür görünümüyle Pazar gününe merhaba diyeceğiz. Evimiz, ailemizle ilgili ve de mali konular üzerinde dikkatlice düşünmekte yarar var. Birbirinize karşı anlayışlı olmanız gerekiyor. Saat 04:44 Ay-Satürn görünümü, huzuru en çok hissetmek istediğimiz alan evimizdir. Ailemizle olan paylaşım, sevgi bir çok sıkıntının üstesinden gelinmesinde yardımcıdır. Saat 07:53 Venüs-Pluto görünümü,  aşkı zihnimizin derinliklerinde  yaşamamız ve hissetmemiz adına bizi destekliyor. Güven duygumuz yükseliyor ve sevginin hayatımızda ne kadar önemli bir güç  olduğunu tekrar hissetmemizi sağlıyor. Bu anlamda gayet olumlu. Ancak bir ilişkiye başlamak, yeni bir karar vermek tüm şartları bir daha gözden geçirmemizde de yarar vardır. Saat 22:50 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, üzerinde hassasiyetle durduğumuz huzur, güvence, aile, gelecek gibi konular üzerinde durmamız sağlıyor. Ortaklaşa bir yaşam, hayatı birlikte kotarmak, çocuklarımız, değer verdiğimiz her ne varsa bizim için önemli. Tek başına değil, yan yana durarak, iyi ve kötü günde el ele vereceğimiz birine hasretiz. Pazar gününüzün huzurlu, mutlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

8 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı ve kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız.

8 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çoğu kişi karşı tarafın ne dediğini anlamak ve yapılması gerekenleri uygulamak konusunda isteksiz olabilir. Dolayısıyla, bazı konuların önemini anlatırken şansa ihtiyacınız olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe'ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

8 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

8 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üretkenliğinizin ve yaratıcılığınızın arttığı bugün, hayallerinize yer verin ve hayal gücünüzü kullanarak yeni hedefler belirleyin. Bugün kendinize çok faydalı olacak eşyalar satın alabilir, maddi konularda çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşadığınız her olayda kendinize güvenin ve bugüne kadar yaptıklarınızı, sabrınızı, emeklerinizi göz önüne alarak, kararlı tavrınızdan vazgeçmeyin.

8 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreye karşı olan duyarlılığınızın artacağı bir gün içinde olduğunuzdan, girdiğiniz ortamları dikkatle seçmeli, negatif titreşimlerden uzak durmalısınız. Dış dünyadaki olumsuz hava tamamen içinize yansıyarak iç dünyanızda da huzursuzluğa neden olabilir.

7 Şubat 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 52' 01" R
Ay
Terazi
23° 29' 23" R
Merkür
Boğa
06° 17' 02"
Venüs
Boğa
25° 45' 23"
Mars
Koç
15° 07' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 20"
Satürn
Balık
18° 06' 30"
Uranüs
Boğa
23° 30' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 22"
Plüton
Kova
02° 01' 55"
Chiron
Koç
21° 43' 37"
Lilith
Başak
25° 34' 05"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 20/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>