Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Nisan - 15 Nisan

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar sizin için çok önemli bir tutulma özellikle 3 Nisan ve 13 Nisan arasında doğum tarihiniz varsa bu yılı unutamayacaksınız. Planladığınız çok uzun zamandır üzerinde düşündüğünüz önemli işlerinizi başlatma, inisiyatif alma ve rekabetçi koşullarla hareket etme enerjisi ile dolu olacaksınız ama bazı niyetlerinizin sorgulanması ya da bu niyetlerinizde ne kadar gerçekçi olup olmadığınızı da bu tutulma zamanı göreceksiniz. Niyetleriniz test edilebilir beklenmedik bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Uzak yerlerden beklediğiniz haberler varsa bu haberler gecikebilir, engellenebilir. Eliniz kolunuz bağlı gibi hissedebilirsiniz. Ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz bilinçaltınızı lütfen olumlu yöne döndürmeye çalışın. Geçtiğimiz seneden bu yana manevi tarafınızı da kaybettiğinizi hissediyorsunuz o yüzden yönünüzü bulmak size zor geliyor olabilir. Mars Koç burcuna geçer geçmez hayatınızda çok önemli aydınlanmalar yaşayacaksınız. Şu an sadece bazı konuların üzerinden geçmeli ve bir şeyler olmuyorsa oldurmaya çalışmamalı, sabırsız olmamalısınız. Bu etkiyle hareket ederseniz hayatınızda büyük açılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Sağlığınıza ekstra özen gösterin hayatınızla ilgili değişmesi gereken konu ve olayları yeniden ele alın ve burada şifalanmanız gereken konuları iyi fark edin.

Bu bayram ağırlıklı olarak para ile ilgili konular gündeminizde olacak. Bir yerlere giderken ekonominizi düşünerek hareket etmek isteyeceksiniz ya da bayram öncesi alacağınız haberler para ile ilgili konularda önünüze yeni kapılar aralandığının müjdesini size verecek. Bu bayram yakın çevrenizle sevdiklerinizle de güzel etkileşimler sizi bekliyor. Hayatınızla ilgili değiştirmek istediğiniz, yeniden ele almak istediğiniz konular varsa Cuma günü bu anlamda size göz kırpabilir. Hafta sonu ailevi konulara daha fazla odaklı olacaksınız belki de hafta sonuna kalmadan bayram tatilinizi bitirerek vaktinizi evinizde geçireceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Nisan - 15 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 52' 12" R
Ay
Oğlak
17° 31' 30"
Merkür
Koç
16° 41' 26"
Venüs
Boğa
00° 17' 43"
Mars
Balık
29° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 26"
Satürn
Balık
16° 31' 30"
Uranüs
Boğa
22° 18' 52"
Neptün
Balık
28° 53' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 36"
Lilith
Başak
23° 16' 27"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:16

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>