Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2024

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber kendinize ve hayatınıza dair yeni öğretiler geliştirebilirsiniz. Standartlar daha iyi yaşamanız için bir olanaktır ancak hırs bunu fark etmenize engeldir. Bu yüzden hırs yerine heyecana ihtiyacınız olacaktır. Bağımlılıklarınız, arkadaşlık ilişkileriniz konusunda bir elemeye gidebilirsiniz. Çevrenizden duyduklarınızı, olumsuzluklardan kurtulmak için kullandığınızda fevri çıkışların da önüne geçebilirsiniz. Kapılarınızı tamamen kapatmak yerine içeriye neyi dahil edeceğinizi seçeceksiniz. Taviz, korku, önyargı gibi duygular kendi önünüze set çekmenize neden olabilir. Sakin ve etki altında olmadan hareket etmenin, bağımsızlığın, kendi kendine yetebilmenin ve öncülük etmenin zamanının geldiğini kabul etmelisiniz. Sosyal hayat, duygusal dengeler ve gündelik yaşam arasında sıkışıp kalmak yerine bunlara dair yeni planlar, düzenlemeler gündeme getirebilirsiniz. Yolunuzdan sapmayacağınız, hedeflerinize sağlam bir şekilde gideceğiniz, ruhsal ve fiziksel sağlığınızı koruyacağınız bir düzenin içinde olmaya gayret gösterin. Bu size uzun vadeli bir ihtişam ve neşe getirecektir.

5 Ağustos'ta Venüs'ün burcunuza geçişiyle beraber ekonomik, sosyal ve fiziksel açıdan yenileneceğiniz bir sürece giriyorsunuz. kendinizle ilgilenmek, hayatınızın eksik parçalarını tamamlamak, düzenlemek istediğiniz alanlarla ilgilenmek adına etkili bir dönemdesiniz. Bu dönemde yapacağınız girişimler, alacağınız kararlar daha uzun vadeli ve sistematik olabilir. Ruh halinize ve çevresel durumlara göre tavırlarınız, düşünceleriniz değişse de kendiniz için en iyisini istemekle meşgul olacaksınız. Sosyal konularda daha girişken ve dikkat çekici olabilirsiniz. Eleştirel ve önyargılı yönünüzü törpülediğinizde iyi ilişkiler kurabilir, bundan mutluluk duyabilirsiniz. İlgi alanlarınıza, yaşam koşullarınıza, dolabınıza, alışkanlıklarınıza, kullandığınız eşyalara daha özenli yaklaşabilir, bazı değişimlere gidebilirsiniz. Arınmanın, sadeleşmenin sadece fazla eşyalardan değil fazla düşüncelerden de kurtulmak olduğunu göreceksiniz. Bu anlamda kendinize maddi ve manevi yatırım yapabilirsiniz. İş görüşmeleri, mali planlar, yeni sorumluluklar, taşınma ya dadeğişikliğiyle ilgili planlar gündeminizde yer bulabilir.

5 Ağustos'ta yönetici gezegeniniz Merkür'ün burcunuzda geri hareketine başlamasıyla "yapılacaklar listenizi" daha dikkatli bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Ağustos 2022'de yaşadıklarınız, yaptıklarınız, aldıklarınız, verdiğiniz kararlar yeniden gündem olabilir. Artık bazı davranışların, eşyaların, kararların miadının dolduğunu görebilirsiniz. Bazen yapmaya bazen bozmaya zorlamanız gerekecektir. Bu gerekliliklerle daha çok yüzleşebilir, çevrenizden bu yönde geri dönüşler alabilirsiniz. Kendiniz için yeni ve güçlü seçimler yapmadan önce yapamadığınız, zorlandığınız, tamamlayamadığınız konularla ilgilenmenizde fayda var. Çünkü yeni dediğiniz şey, eskiden haz etmez. Kendinizi bazı borçlardan, yüklerden, alışkanlıklardan ve insanlardan kurtarmalısınız. Açık, anlaşılır ve net ifadeler her zamankinden daha önemli olabilir. İletişim ve ulaşım araçlarınızın, bu önemli süreçlere daha iyi hizmet etmesi için bakım, yedekleme, onarım gibi konulara zaman ve bütçe ayırmanızda fayda var. Birçok faktörün sizi daha hızlı strese sokabileceğini unutmayın. Bu yüzden geçmişte yaptığınız gibi kendinize zaman ayırmadan, kalbinizi ve aklınızı dinlemeden, sabrınızı ve imkanlarınızı korumadan hareket etmemelisiniz. Fiziksel görüntünüz, kullandığınız ürünler, gıda takviyeleri, tüketim tarihi ve onaylı satıcı gibi detaylara bilhassa özen göstermelisiniz. Hayatınızı yoklayın ve sizi gerçekten mutlu, zinde, sağlıklı hissettiren süreçlerde neler yaptığınızı hatırlamaya çalışın.

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün gerileyerek 15 Ağustos'ta Aslan burcuna geçişiyle maddi ve manevi sorumluluklarınıza, ihtiyaçlarınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Ummadığınız taşın nelere sebebiyet vereceğini görebilirsiniz. Bu da size kimden ne ummanız ve ummamanız gerektiği konusunda önemli dersler verecektir. Kendi gücünüze, imkanlarınıza ve düşünceleriniz güvenmeniz gerektiğini unutmayın. Yüzleşmeler, sırlar, gerçeği yansıtmayan haberler gündeminize gelebilir. Geçici bir hevesin ya da etkinin gölgesinde kalmamaya dikkat etmelisiniz. Teyit ve araştırmanın önemli olduğu kadar bunun kaynaklarının da önemli olduğunu bilmelisiniz. Var olanı koruyun, iyileştirin. Olmayanı da zorlamak yerine daha bilinçli bir şekilde çalışmaya odaklanın. Gözünüzde çok büyüttüğünüz ya da tam tersi önemsizleştirdiğiniz konuların aslında öyle olmadığını anlamak için bu bilince ve sakinliğe ihtiyacınız olacaktır. Kendinize zaman ayırın, sağlığınızı ve rutinlerinizi gözden geçirin. Ekonomik ve duygusal açıdan daha dengeli, tutarlı ve hesaplı olmaya gayret göstermelisiniz. İş planlarınız, kararlarınız konusunda ağzınızı sıkı tutmanız gereken bir dönem olabilir. Duygusal ilişkiler konusunda bazı anılar gözünüzde canlanabilir, sorgulamaya gidebilir ya da bazı haberler alabilirsiniz. Hislerinizin bir sınava dönüşmemesi için geçmiş ilişkilerinizin geldiği noktayı ve nedenlerini hatırlamanızda fayda var. Yasak, gizli ilişkilerden, konuşmalardan ve görüşmelerden kaçınmalısınız. "Yeter" dediğiniz hiçbir şeyin sizi ileriye götürmek için yeterli olmadığını anladığınızda çok geç olabilir; mantığınızı da dinlemeyi ihmal etmeyin.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber sizi zorladığını düşündüğünüz konuların aslında sizin tutumlarınızdan doğduğunu fark edebilirsiniz. Bir suçlu aramak, görmezden gelmek yerine kendinize, alışkanlıklarınıza ve günlük yaşama biçiminize odaklandığınızda çözümü bulacaksınız. Her şeyin farkına varmak, sorunları aşmanızı sağlamaz. Sorumluluk duygunuzun gelişmiş olması bu noktada size avantaj verebilir. Yeteneklerinizi, donanımınızı, sahip olduğunuz imkanları faydalı işlere harcama zamanının geldiğini görebilirsiniz. İş değişikliği, koşullarınızla ilgili yenilikler gündeminizde yer bulabilir. Her ne yapacak olursanız olun, sizi eskiden yaşadığınız zorluklara, zaman yönetimi sorunlarınıza ve psikolojik yüklere iten koşulları ve davranışları geride bırakmalısınız. Yeni bir sayfa açıp, yeni sorumluluklar edinip, sahip olduklarınızın değerini bilerek ilerlemelisiniz. Uzaktan çalışma, internet tabanlımodelleri, serbest meslek, girişimcilik gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinize, sağlığınıza daha özenli yaklaşacağınız bir hayatınız olmalıdır. Ani hareketlere çıkışlara mahal vermemelisiniz. Bunlar psikolojik olacağı gibi fiziksel sorunlar da doğurabilir. Kramplar, kas problemleri, strese bağlı uyku ya da yeme bozuklukları yaşayabilirsiniz. Kendinizi korumalısınız.

22 Ağustos'ta Güneş'in burcunuza geçişiyle beraber kendinizi arındırdığınız konulardan sonra yenilendiğinizi hissedebilirsiniz. Canlanıyor ve üzerinizdeki baskıyı, zorlayıcı ve depresif enerjiyi atıyorsunuz. Hayata bir kere geldiğinizi, bunu en güzel şekilde yaşarken anı da kaçırmamak gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu düşünce fiziksel ve mental olarak kendinizi gereksiz bir şekilde yormanızı engelleyecektir. Yeni niyetler, istekler, beklentiler ve sorumluluklar gündeminizde yer bulabilir. Tutumlarınızın bu yöndeki değişimi çevrenizin de ilgisini çekecektir. Duygusal ve sosyal açıdan hareketli günler yaşayabilirsiniz. Netleştirdiğiniz her şey hayatınızda yer alacaktır. Hareketli bir yaşam, dengeli beslenme, fiziksel değişimler isteyebilirsiniz. Buna ihtiyacınız olduğu kadar enerjinizin yenilenmesiyle hayatınızı da yeni bir kimlikle yaşamanın farklı olacağını düşünebilirsiniz. İş görüşmeleri ve kariyer noktasında da şanslı etkiler altındasınız. Fark ediliyorsunuz ve emeğinizi doğru yerlere harcamaya başlıyorsunuz.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine geçişi size bir mola imkanı sunabilir. Mücadele ettiğiniz, ortaya çıkarmaya ve sonuçlandırmaya çalıştığınız konulardan sonra nihayet kendinize zaman ayırabildiğinizi görebilirsiniz. Erteleme, gereksiz görme, inatlaşma gibi duyguların sizi taşıdığı noktanın farkında olmak ilişkilerinizde ve içsel yaşantınızda daha sağlam adımlar atmanızı kolaylaştırabilir. Güvenli işler ve ilişkiler önceliğiniz oluyor. Özgüveniniz yüzünden eleştirilmediğiniz, sizin de başkalarına bunu yansıtabildiğiniz ortamlar ilginizi çekebilir. Bazı işlerinizin ekonomik dönüşlerini alabilir, günlük yaşantınıza yeni düzenlemeler getirebilirsiniz. Test aşamasında olan alışkanlıklarınızı rutinleştirebilirsiniz.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ekonomik konularda yüzünüzü güldürebilir. Ayırt etmenin ve ayrışmanın, etik ve adil olmanın farkını her anlamda yaşayabilirsiniz. Bireysel portföyünüz, ortaklı işleriniz, mevcut çalışmalarınızın karşılığı, zam ve terfi gibi konularda yüzünüzü güldüren gelişmelere tanık olabilirsiniz. Daha sakin ve akıcı bir süreç yaşayabilir, becerilerinizi geliştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Daha etkili olma yolunda ilerlemelisiniz. Kaynaklarınızı değerlendirmek, birikim planları oluşturmak açısından şanslı bir dönem olabilir. Başlatacağınız işlemler ya da mevcut işlemleriniz değer kazanabilir. Bu anlamda destek istemekten çekinmemek güvenilir kişilere ulaşmanızı kolaylaştırabilir. Sevdiklerinizi mutlu etmeye, ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya daha çok zaman ve imkan ayırabilirsiniz. Kişisel bakımınıza özen gösterirken beslenme düzeninizde rafine şekere, bağımlılıklara, karaciğer sorunları oluşturacak gıdalara karşı daha seçici ve tedbirli olmanızda fayda var.

Motivasyon Sözü: “Arkamda bıraktığım köprüleri yıkarım ki, ilerlemekten başka çarem kalmasın.”

Ağustos 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>