İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2024

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 1 Eylül’de Uranüs’ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber hem finansal hem de kişisel alanlardaki durumunuzu değerlendirebilirsiniz. Yaşadıklarınızın, yaptığınız işlerin size geri dönüşü konusundaki becerileriniz bu dönem işinize yarayacaktır. Girişim, yeni sektörler ve ortaklar konusunda çekinceleriniz varsa bunların nedenlerini ve çözüm yollarını daha net görebilirsiniz. Yeniliklere açık olmak sizi bazı risklerden, beklenmedik borçlanmalardan koruyabilir. Geçmiş borçlarınız, alacaklarınız gündeme gelebilir. İş ya da yardım amaçlı ödeme yapmanız gerekebilir. İyi niyetinizi kullanmak isteyen kişilere karşı dikkatli olmalı, iyi araştırmalı, her söylenene ve verilen söze hızlıca inanıp aksiyona geçmemelisiniz. Hislerinizi önce siz doğru anlayıp değerlendirdiğinizde bunları başkasına yansıtmanız da kolay olacaktır. Bu yüzden kendinize zaman ayırmaya daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. İbadet, meditasyon, aromaterapi, doğa ve toprakla vakit geçirmek, hobi edinmek, bireysel tatiller yapmak, gündelik yaşantınıza düzenlemeler getirmek iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Bazı işlerinizin geri dönüşleri olabilir ve ödemelerinizi alabilirsiniz. Bu size yenive kariyer planları konusunda da motivasyon verebilir. Ani bir girişim yapmak yerine beklemeyi, araştırmayı ve maddi manevi hazır olmayı tercih etmelisiniz. Çevrenizi yenilemek adına olumlu bir dönem olabilir. Bazı kişilerin olumsuz sürprizleri bu kararlarınızı hızlandırabilir. İç huzurunuza hizmet etmeniz, yatırım yapmanız gereken bir dönemde güvenilir, gerçek ve samimi insanların hayatınızda olmasına özen gösterin.

2 Eylül'de Plüton geri hareket ederek Oğlak burcuna geçiyor ve size yılın başında yaşadıklarınızın bir özetini getiriyor. Özellikle ekonomik konulardaki hamleleriniz ve sorumluluklarınız noktasında daha bilinçli olmalısınız. Bir kere uyandıktan sonra tekrar uyusanız bile, uyanık olmanın tadını alırsınız. O tadı hatırlayın ve sizi bir kıskaçta tutan döngüleri kırın. Kazancınızı yönetme ve değerlendirme konusundaki eksiklerinizi tamamlamak için profesyonel destek alabilirsiniz. Ödeme ve vergilendirme işlemleri, hukuksal süreçler, miras, paylaşım ve ortaklıkların resmi süreçleriyle ilgilenebilirsiniz. Bu konuda zorlandığınız durumlar, sabrınızı ve haklılığınızı hatırlamanız için olabilir. Açık vermemeye çalışın. Beklediğiniz ödemelerin gecikmesi planlarınızı değiştirebilir. Bu yüzden riskli harcamalardan kaçınmanızda fayda var. Duygusal ve fiziksel sağlığınıza daha fazla özen gösterin.

3 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber ev düzeniniz ve yaşam standartlarınız konusunda önemli zamanlar yaşayabilirsiniz. Kendinize bir sistem kurmak, daha güvenli, rahat hissetmek en doğal hakkınızdır. Bu hakkınızı elinizden alan sorumlulukları ve sorunları daha net görüp çözüm üretebileceğiniz bir dönemdesiniz. Duygularınızın ve isteklerinizin farkında olmak bu durumu daha kolay yönetmenize yardımcı olabilir. Aile ilişkileri konusunda da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaları, çözülemeyen sorunları, aranızdaki gerilimi tanımlamak adına gösterdiğiniz çaba karşılıksız kalmayacaktır. Birbirinize yapıcı bir tutum sergilemeli, saygı sınırını korumalısınız. Ev işleriniz, evden yürüteceğiniz işler, taşınma, evlilik, satın alma gibi konularda daha hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Hazırlıklı olmak, niyetinizin farkına varmak bu sonuçlardan daha çok keyif almanıza yardımcı olacaktır. Özel alanınızın ayrı olması sizin avantajınızdır.

4 Eylül'de Mars'ın Yengeç burcuna geçişiyle beraber ekonomik konularda yeni hamleler yapmak isteyebilirsiniz. Güvendiğiniz, sevdiğiniz kişilerle ortaklıklar kurabilir, ailenizden ya da hayatınızdaki önemli kadın figürlerden destekler alabilirsiniz. Burada insanların size ne niyetle fikir verdiğini, size ne yaptırmak istediğini doğru anlamanız önemlidir. Manipülasyona, suistimale uğramaya açık bir dönemde olduğunuz için bu dönemdeki görüşmelerinizde ve ortaklıklarınızda daha dikkatli olmanızda fayda var. Bireysel düşünceleriniz, istekleriniz, kaynaklarınız ve maddi ihtiyaçlarınıza odaklanın. kendi çabanızı ortaya koymak önemli olacaktır. Kazancınızı yönetmek, biriktirmek, geleceğe dönük planlar yapmak ya da ailenize destek olmak mümkün olabilir. İş görüşmeleri, mevcut işle ilgili yeni kararlar, para alışverişleri, ödemeler gündeme gelebilir. Mantığınızı kullanın, geçmiş tecrübelerin ya da farklı duygusal etkiler altındayken doğru kararlar vermeniz zorlaşabilir.

9 Eylül'de yönetici gezegeniniz Merkür'ün Başak burcuna geçişiyle beraber ailenizle olan ilişkinize dair yeni fikirleriniz olabilir. Bu anlamda daha bilinçli, daha sakin ilerlemeniz için şartların daha olgun olduğunu görebilirsiniz. Ağustos ayının ilk haftalarında aldığınız kararları uygulamamak, planlarınızın bozulması sizi yormuş ve yıpratmış olabilir. Şimdi dinlenme zamanı ancak dinleneceğiniz alanı daha iyi hazırlayabileceksiniz. Evinizi düzenlemek, ihtiyaçlarınızı sırasıyla tamamlamak, birbirinize fırsat ve zaman vermek adına iyi bir dönemdesiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara verdiğiniz tepkilerin değişmesi, kontrol edebileceğiniz konuları ve kontrol mekanizmanızı da değiştirecektir. Vereceğiniz kararlar bu sayede daha sağlıklı ve gerçekçi olabilir. İmzalı işler, taşınma, yer değişikliği, evden çalışma modelleri, satın alma süreçleri hızlanabilir. Artık önünüzü görmek kendi hayatınızla ilgili kararları da etkileyecektir. Evlilik süreçlerine adım atmak, işlemleri hızlandırmak, ihtiyaçları belirlemek adına uygun bir dönemdesiniz. Gerek sizin gerek birinci dereceden aile üyelerinizin özel süreçleri çok fazla efor harcamanızı gerektirir. Neticede herkesin mutlu ve rahat hissettiğini görmek, buna değdiğini gösterecektir.

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulmasıyla beraberve kariyer yaşamınızda önemli bir dönüm noktasına ilerleyebilirsiniz. Hemen gününde bir gelişme olmasa da, siz ruh haliniz ve davranışlarınızla bunun yolunu açabilirsiniz. Profesyonel yaşamınızda beklenmedik gelişmeler ve fırsatlar ortaya çıkabilir. Liderlik yeteneklerinizi,bitirici yönünüzü, kapsayıcı çalışmalarınızı ön plana çıkarın. Başkalarını desteklemek, görünür hale getirmek için verdiğiniz çabayı kendiniz için de verme zamanındasınız. Önünüzde çok vaktiniz olduğunu düşünüyorsanız, o vakit an itibariyle başladı. Sizin de başlamanız gerekiyor. İş değişimi, çevre değişimi, yeni sorumluluk ve kazanç modelleri gündeme gelebilir. Size "olmaz" gibi gelen her şey için bir olur bulabilirsiniz. Bu konuda yetenekli ve imkan sahibi olduğunuzu, adım attığınızda ve kendiniz için inisiyatif aldığınızda fark edebilirsiniz. Önceki fedakarlıklarınız, emekleriniz size dönecektir. Heyecana kapılmadan, önünüzdekini görmeye çalışarak, fazlalıklarınızdan kurtularak karar vermeye çalışın.

22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçişi, romantik ilişkiler, yaratıcı projeler ve kişisel hobilerinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Bu dönem, aşk hayatınızda ve yaratıcı çalışmalarınızda önemli gündemler doğabilir. Kendinizi ifade etmek için seçtiğiniz yöntemlerin işe yararlığını test edebilirsiniz. Sizi fark eden, size değer veren insanlar olduğunu gördükçe doğru yolda olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ayrıca, çocuklarınızla olan ilişkinizde veya çocuklarla ilgili projelerde de denge sağlamak isteyebilirsiniz. Zorlandığınız, ihtiyaç duyduğunuz durumlarda bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Özellikle çocuk sahibi olmak, var olan çocuğunuzun sağlık sorunları konusunda tedavi süreçlerinde olumlu süreçler olabilir. Enerjinizi yükseltecek gelişmeler yaşayabilirsiniz ama bunun için sizin de istekli, özverili olmanız gerektiğini unutmayın.

23 Eylül'de Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle beraber sorumluluklarınız ön plana çıkabilir, işinize daha tutkuyla sarılabilir ya da tutkuyla sarılacak yeni işler bulabilirsiniz. Bu konuda arayışlarınız olacağı kadar daha önceki görüşmelerinizin, işlerinizin olumlu etkilerini görebilirsiniz. Bu anlamda yüzünüzü güldürecek haberler alabilirsiniz. Yaptıklarınızla ve duruşunuzla dikkat çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla rekabetin, manipülasyonun ve iddialaşmanın da bol olacağı bir dönem yaşayabilirsiniz. Arkanızdan dönen bir plan varsa erkenden öğrenebilir, işinize gölge düşürüldüğünü hissedebilirsiniz. Bu gibi durumlarda mantığınızı korumanız, sakin kalmanız, intikam ya da hırsın peşine düşmemeniz önemli olacaktır. Stresin çalışma düzeniniz ve isteklerinizle beraber sağlığınıza da zarar vereceğini unutmayın. Özellikle dolaşım ve boşaltım sistemiyle ilgili rahatsızlıklar, bedensel ihtiyaçlar ve tedavilere odaklanmanız gerekebilir. Bu konularda şikayetleriniz varsa doktorunuzla görüşmeli, tahlil ve kontrollerinizi yaptırarak ilerlemelisiniz. Kendinize ayıracağınız zamanlarda derinlemesine içsel bir dönüşüm süreci yaşayabilirsiniz. Bunun için geçmişe ya da mevcut olana bitene takılmayın, kendinizi nasıl iyileştirip geliştirebileceğinize odaklanın.

26 Eylül'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişiyle, duygusal konular sizin için daha öncelikli hale gelebilir. Saklandığınız yerden ve sorumluluklarınızdan çıkarak yeni ortamlara dahil olabilir, kalabalıklara karışabilir, sosyal mecralarda vakit geçirebilirsiniz. enerjinizin yükselmesi kelimelerinize de yansıyacaktır. İkna etmek, etkilemek, iz bırakmak istediğinizde başarılı olabilirsiniz. Bu hem sosyal hayatta hem de ticari konularda işinize yarayabilir. İlgi alanlarınızı, yetenekli olduğunuz konuları dönüştürmek ve daha çok kullanmak isteyebilirsiniz. Bu sizin bireysel çalışmalarınızdan ziyade sizinle aynı fikirde olan ya da sizden yardım isteyen kişilerle de mümkün olabilir. Yaratıcı ve lider yönünüzü ortaya çıkarın. İmkanları kullanın. Hayatın size bir getirisinin olması için ona bir sebep ya da sebepler verin.

Motivasyon Sözü: "Doğru hedef, sadece aklın değil, kalbin de onayladığı yoldur."

Eylül 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>