Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2023

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Merkür'ün Boğa burcundaki seyriyle parasal konular gündeminizde sıkça yer bulabilir. Bankalarla olan durumunuz ya da başka yerden gelecek beklentilerinize göre plan yapmanız süreci daha rahat geçirmenizi sağlayabilir. Ödemelerinizi tamamlamak ve rahat bir nefes almak adına yeniarayışlarınız olabileceği gibi aileniz ya da eşiniz aracılığıyla alacağınız destekler de sözkonusu olabilir. Maddi ve manevi açıdan kendinizi eksik ya da tehlikede hissedeceğiniz durumlardan kaçınabilirsiniz. Düzeninizi ve huzurunuzu bozmamak adına kontrollü olmak isterken bazı fırsatları görmekte zorlanabilirsiniz. Stresinizi doğru yöneterek bu durumu lehinize çevirebilir, hem içsel olarak da parasal konularda daha rahat olacağınız bir dönem geçirebilirsiniz. Merkür'ün Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile de kavuşması ekonomik anlamda bazı yenilikler getirebilir. Ek gelir olarak düşündüğünüz bir konunun hayatınızı idame ettirecek bir fırsat olduğunu fark edebilirsiniz. Bu konuda araştırmalar yapmak, hem keyif alacağınız hem de ekonomik durumunuzu iyileştireceğiniz bir sistem kurmak adına doğru zeminleri bulabilirsiniz. Madalyonun diğer yüzünde her zaman görmeye değer bir şeyler olduğunu anlıyorsunuz.

Nisan ayının sizin için en önemli konularından biri, 6 Nisan'da burcunuzda bir dolunayın gerçekleşmesi ve bu dolunayla beraber kendinizin farkına varmanız olacaktır. İnsan ilişkileri sizin için büyük önem taşısa da bunu göz önünde bulundurarak kendinize haksızlık ettiğinizi fark edebilirsiniz. Yalnız kalmaktan ziyade ilişkiler konusunda doğru seçimler yapmak, sınırları bilmek ve sizin de sınırlarınız olduğunu çevrenize göstermek konusunda gayret göstermelisiniz. Dengeleri kurmanın ve korumanın önemini bilmek kendinizle barışmanıza yardımcı olacaktır. Yeni kararlar, yenive sosyal ilişkiler üzerinde durmak hem ruhunuza hem de bedeninize iyi gelebilir. Fiziksel yenilikler motivasyonunuzu arttırıyor. Güneş ve Chiron'un Koç burcunda bir araya gelmesi, dolunayın etkisini daha da büyütecek ve sizin daha verimli hale getirecektir. Değişmekten korkmayacağınız gibi bazı duyguların, yaklaşımların farklı yönlerini de öğrenebileceksiniz. Sizden giden her şeyin bir geri dönüşünü sağlamak adına insanlara olan bağlılıklarınız ya da onların sizin üzerinizdeki etkisini değiştirecek bir tutum sergilemeye başlayabilirsiniz.

yönetici gezegeniniz Venüs İkizler burcuna geçerek sizi hem mental hem de çevresel seyahatlere taşıyabilir. Gezmek, keşfetmek, tanık olduğunuz durumları farklı bir çerçevede değerlendirmek sizin için önemli ve öğretici olacaktır. Eğitim almak istediğiniz bir alan, gelişiminizi ve işinizi destekleyecek insanlar bu dönemdeki en büyük kazanımlarınızdan biri olabilir. Pasaport, vize işlemleri, okul veplanları, bunları kullanacağınız konular sözkonusu olacağından dikkatinizi vererek hareket etmek sorun yaşama riskinizi en aza indirebilir. Bir prensip ve stil belirlemeniz gerekebilir, becerilerinizle bunu yapabilecekken anlık yön değişimlerine fırsat vermemeye dikkat etmelisiniz.

Güneş ve Jüpiter'in Koç burcundaki kavuşumu, ilişkilerinizin gücünü arkanıza alarak daha iyi ve etkin bir şekilde ilerlemenizi sağlayabilir. İşiniz aracılığıyla tanışacağınız insanlar ya da hayatınızdaki insanlar vesilesiyle kuracağınız işler konusunda şanslısınız. Anlaşmalar, sözleşmeler, özel ilişkileri ileri götürmek adına alacağınız kararlar gündeme gelebilir. Her birinin sizin hayatınıza büyük etkiler getireceğini bilerek hareket ettiğinizde hayatın keyifli yanlarını daha çok görebilirsiniz.

20 Nisan'da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması hayatınızda önemli bir yol ayrımı getirebilir. Yaptığınız evlilikler, kurduğunuz ortaklıklar hatta problem yaşadığınız insanlar konusunda bile dengelerin değiştiğini, değişmesi gerektiğini görebilirsiniz. Değer vermek isterken kendinizden ödün verdiğiniz gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Esiri olduğunuz duygulardan sıyrılıyorsunuz. Bu da hata payınızı düşürerek sizi "zararın neresinden dönsek kar" noktasına getiriyor. Kendi iradenizi ortaya koymalısınız. Hem duygusal hem de ekonomik olarak hakkınızı teslim almak adına bunu yapmanız hayati önem taşıyor.

Güneş'in Boğa burcuna geçmesiyle beraber, korkmak yerine elde etmek dürtüsü ağır basabilir. Hayat kurmak, bunu yaparken sağlam temeller ve fikirler üzerinden hareket etmek en büyük isteğiniz olabilir. Gereken maddi güç kadar psikolojik hazırlığınızı da yapmalısınız. Üzerinizdeki ağırlığı, gizli konuları ortadan kaldırmalısınız. Sağlığınızı ya da estetik duruşunuzu etkileyecek bazı kararlar alabilir, operasyonları araştırmaya başlayabilirsiniz.

Merkür'ün Boğa burcunda geri hareketi garanti olarak gördüğünüz bazı işlerinizde belirsizlikler yaşamanıza neden olabilir. Planların, ödemelerin sizin düşündüğünüzün dışında gelişmesi ya da sürpriz ödemelerin çıkması karşısında pratik olmalısınız. Hiçbir şey yapmadan her şeyin düzelmesi sözkonusu olmayacağı için hem harcamalarınızı hem de mental sağlığınızı kontrol altında tutmalısınız. Sahip olduğunuz, hak kazandığınız bazı kaynakların güvenliğini doğru sağladığınızdan emin olun. Kayıp, çalıntı ya da geri gelmeyecek borçlar konusunda uyanık olmalısınız.

Güneş ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda bir araya gelerek içinizdeki kaygıları alıp götürebilir ve gerçek nedenler sunabilir. Hayatta hiçbir şeyin boşuna yaşanmadığını bilmelisiniz. Korktuğunuz, çekindiğiniz ya da beklenmedik şekilde yaşadığınız her şeyin arkasında sizi istediğiniz yere ulaştıracak bir neden olduğunu bilmelisiniz. Maddi konularda yatırım yapmak kadar hangi yönde ilerleyeceğinizi de bulmanız gerekebilir. Ek gelir ve aileden gelecek destekler size yeni bir kariyer çizgisi gösterebilir.

Yengeç burcunda kavuşan Ay ve Mars, işinizle ilgili konularda karar alırken hangi kriterleri baz aldığınıza dikkat çekebilir. Duygularınızla hareket ederken sorumluluklarınızı yerine getirmek konusunda doğru dengeyi bulabilmelisiniz. Kadınarkadaşlarınız, ailenizde beraberyaptığınız ya da bir araya geldiğiniz kadınlar, hayatınızdaki diğer önemli kadın figürleriyle sürtüşmeye girmekten kaçınmalısınız. Birbirinizi doğru anlamak ve desteklemek adına çaba gösterdiğinizde baskı, kıskançlık ve huzursuzluk gibi durumları bertaraf etmeniz kolaylaşacaktır.

Motivasyon Sözü: “Hayatta inandığın şeyi yapmaya devam etmelisin. Kendine şunu sormalısın; bunu gerçekten istiyor muyum?

Nisan 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
02° 22' 36" R
Ay
Aslan
13° 37' 24" R
Merkür
Akrep
17° 45' 36" R
Venüs
Yay
09° 03' 22" R
Mars
Yengeç
26° 17' 31" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 35"
Satürn
Balık
13° 04' 60"
Uranüs
Boğa
26° 09' 24"
Neptün
Balık
27° 38' 13"
Plüton
Oğlak
29° 41' 03"
Chiron
Koç
20° 43' 54"
Lilith
Terazi
13° 03' 39"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 25/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>