Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dış Görünüşünü Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün sizi yeniden canlanmış ve enerjik hissettirebilir. Kendinizle ne yapacağını bilemeyebilirsiniz ama bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Bugünün enerjisi, iç gözlem ve ilham gücünüzü arttırıyor. Hayatınızdaki bir şey hakkında kişisel bir öngörünüz olabilir ve bu sizi neşelendirebilir. Sizin için ortaya çıkan bu bilgeliği, not ederek ya da sevdiğiniz birine söyleyerek yakalamaya çalışın.

Bugün uzlaşma ve müzakereler üzerinde çalışmanız gerekebilir. Aile üyeleri bir şey hakkında tartışmaya katılabilir ve etrafta çok fazla farklı fikir olabilir, bu da biraz gergin bir havaya sebep olabilir. Herkes için bir çözüm bulmaya çalışarak, barışcı bir rol üstlenebilirsiniz. Sakin ve pozitif kalırsanız, insanlar sizi dinler.

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Bazen masallardan çıkma bir romantizm beklentisine giriyorsun! Partnerinin kusursuz olmasını ve hep mutlu olmayı bekliyorsun. Sevgilinin zorlu zamanlardan geçtiğini fark edeceksin. Gülümsemek ve senin özgüvenini yükseltecek bir modu olmayabilir. Bu kez güçlü durması gereken taraf sen olmalısın. O halde sevgi dolu ve ilgili ol. Duruma pratik bir yaklaşım getirmeye çalış.Bugün oturup dinlenin, bulunduğunuzun yerin ve etrafınızdaki insanların keyfini çıkarın. Tutmanız gereken bir sözünüz var ve bu aralar bunu nasıl onurlandırabileceğinizi düşünmelisiniz. Her zaman kendinize, kendi hedef ve hırslarınıza odaklanmak yerine başkaları için bir şeyler yapın. İnsanlara ne kadar yatırım yaparsanız gelecekte bunun o kadar yararını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok sabırsız olmamaya çalışsan iyi olur. Şu an bir düzine işi aynı anda yapmaya çalışarak biraz aceleci davranabilirsin. Her bir şeyi çözmeye çalışmanın imkansız olduğunu görebilirsin. Bu yüzden sadece tek bir şeye odaklanmaya bak. Çevrendekilerden seni biraz yalnız bırakmalarını iste. Araya giren olmasın, gelen o telefonlara da bakma. Sessiz sakin şekilde odaklanırsan, daha verimli olacaksın.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda hareketlilik artıyor. Harcamalar, satın alımlar vehayatından gelen kazançlar gündeminizde olabilir. İstediklerinizi elde etme adına destekleyici bir gün. Şans ve başarı adına daha kolay enerjiler hakim. Kararlılıkla ilerlemeli.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşün için yaptığın harcamaları artırıyorsun. Saç stilinde değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Bugünlerde eğlenceye daha az zaman ayırıyorsun. İşlerinin yoğunluk kazanması önemli ölçüde seni etkiliyor. Yakın bir akraban maddi olarak yardımına ihtiyaç duyabilir. İnsanlara karşı cömert duygular besliyorsun.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş finansal konularınızda geri dönüş alabilirsiniz. Ödemesini beklediğiniz bir alacağınız var ise ödeme gerçekleşebilir. Duygularınız umut dolu oldukça her konuda olumlu sonuca ulaşabilirsiniz. Öfkeli ve kaba davranışlar sizleri daha da mutsuz edecektir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızın yönetilmesi için bu konuda otorite olarak gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. Uğraştığınız işleri kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha keyifli hale getireceğiniz zamanlar var. Alım satım işleriniz gündeminizi oluşturabilir. Öğleden sonra daha akıcı koşullar söz konusu. Önemli işlerinizi ilerleyen zamanlara bırakabilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinizi düzenlemek, kendinizi özel hissettiğiniz kişilerle vakit geçirmek size iyi gelecek ve Dünya deneyiminizi daha keyifli hale getirecek...

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya başlarkenve para konularında hareketli bir gün sizi bekliyor. Sahip olduklarınızı, imkanlarınızı, kaynaklarınızı değerlendirmek için çaba gösterebilirsiniz. Bütçenize ve harcamalarınıza özen göstermeyi unutmayın.

16 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anki durumlardan dolayı hala tuhaf hissediyorsunuz ancak kendinize bir gün tüm bunları sadece geçmişinizden bir hikaye olarak göreceğinizi hatırlatın. Hatta gülerek hatırlayacağınız bir hikaye!

16 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Gelir – gider hesabı yapabilir, bütçenizi planlayabilirsiniz. Venüs ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim kendinizi huzursuz hissetmenize ve kafanızın karışmasına sebep olabilir. Geçmişte kalmış kişilerden haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin gizli düşmanlıklarına karşı dikkatli olun.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinizi anlamak için yeterince çaba sarf etmiyorsunuz. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda bir arkadaşınızdan destek isteyin. Bugün bedeninizi ve zihninizi dinlendirmek isteyeceksiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz insanın bugün işiyle ilgili bir sorunla karşı karşıya gelmesi söz konusu. Sadece risk olarak kalacak bu hadise, biraz gerilmenize ve endişelenmenize yol alabilir. Bugünlerde işinizle ilgili seri davranmanız gerekiyor. Karar verirken zorlanmıyorsunuz ama kararlarınızı hayata geçirirken biraz ağır kalıyorsunuz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin. Öfkenizi kontrol edebildiğiniz sürece herhangi bir problem yaşamayacaksınız

16 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 34" R
Ay
Akrep
10° 03' 20" R
Merkür
Aslan
28° 21' 20" R
Venüs
Terazi
11° 38' 32" R
Mars
Yengeç
01° 56' 57" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 52"
Lilith
Terazi
07° 49' 43"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>