Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İletişim Odaklısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

İlişkisi olan Akrepler, bugün partnerinizle derin bir bağ kurabilir ve tutkulu anlar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı yoğun bir şekilde ifade etmek, samimiyetinizi artırmak ve birbirinize daha yakın hissetmek için uygun bir zaman. Güven ve sadakat, bugün ilişkinizin temel taşları olacak.

Bekar Akrepler, bugün yeni ve gizemli bir kişiyle tanışabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin ve sezgilerinize güvenin. Tutkulu ve derin bir ilişkiye adım atmak için hazır olun.

İş hayatınızda bugün, kararlılığınız ve azminiz sayesinde başarıya ulaşabilirsiniz. Hedeflerinize odaklanın, stratejik planlar yapın ve cesaretle ilerleyin. Zorluklar karşısında pes etmeden mücadeleci ruhunuzla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadıklarınız, hayatınızdaki bazı gerçeklerle yüzleşmenize olanak tanıyabilir. Bugün edindiğiniz deneyimler, başkalarına da yol gösterebilir. Ailenizin veya eşinizin yaşadığı zorluklara karşı duyarlı olmak, daha büyük sorunların önüne geçebilir.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Ay, zihinsel aktivitelerinizi ve iletişimi vurgulayacak. Kendinizi ifade etmek, anlaşılmak ve karşınızdakilerle iletişim kurmak daha kolay olabilir. Fakat dikkat dağınıklığına ve iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi net ifade ederek, anlaşmazlıkların önüne geçebilirsiniz. Ay'ın Satürn'e olumsuz açısı ise, sorumluluklarınızı hatırlatırken, disiplinli olmanız gerekebilir. Bugün, gerçekçi ve sabırlı olmak sizi ileri taşıyacaktır. Keyifli ve verimli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

19 Ekim 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde, karmaşık konulara getirdiğin çözümler birçok kişinin dikkatini çekecek. İşinden yeni ayrılan bir Akrep burcuysan dönemsel dahi olsa birteklifi alabilirsin. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, çalışanlarınla sağlıklı bir iletişim kurman, fikirlerini alman bazı eksiklikleri fark etmeni sağlayabilir.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihinsel yapınızda ve iletişim tarzınızda önemli değişimler yaşamanız muhtemeldir. Kardeşler ve yakın çevrenizle olan dinamikler güç mücadelesi içerebilir; stratejik iletişimle daha derin bağlar kurma fırsatı bulabilirsiniz. Eğitim veya yazılı projelerde atılım yapabilir, taşınma ve yer değişiklikleriyle ilgili konularda esneklik kazanmanız gerektiğini farkedebilirsiniz.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi gösterme noktasında oldukça şanslısınız. Yaratıcı bir alanda başkalarından destek görmeniz kolay olacak.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnzivaya çekilmeli, ne istediğinize odaklanmalısınız. Planlarınızı yerine getirmediğiniz taktirde kendi kendinizi olanla alakalı suçlama potansiyeliniz var.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşacak olursanız kendinize güvenmeli ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

19 Ekim 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün, bir durumu farklı bir açıdan görme veya perspektif kazanma konusunda oldukça iyi bir durumdasın. Hayatını dengelemek için yollar arayabilir ve bazı kişisel planları şimdilik askıya almak iyi bir seçenek gibi görünebilir. Sabırlısın. Başkaları seni biraz zorlayabilir ama aynı zamanda seni daha güçlü yaparlar. Bugün fikirlerine oldukça tutkulu hissedebilirsin ve ne istediğinin peşinden gitmek veya kendini ifade etmek konusunda kendini rahat hissediyorsun. Ancak, gün ilerledikçe, birisi yaptığı bir hareketle seni dengesiz hissettirebilir, geçmişi hatırlatabilir veya güvensiz hissetmene neden olabilir. Bu geçici bir sorun, bu yüzden olayları çok kişisel alma. Çünkü sonunda daha güçlü bir öz güven geliştirmene yardımcı olabilir.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir dönemin ya da durumun sonu geliyor. Sen ruhsal bir dönüşüm yaşıyor ve hayatına öyle devam ediyorsun. Artık lütfen kendine bir alan yarat ve hayatına kaldığın yerden devam et. Harekete geçmeden önce ne istediğini çok dikkatli değerlendirmen gerekiyor. Sonra sezgilerini dinlemeli ve sabırlı olmalısın. Bu sayede işler yoluna giriyor.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ikili ilişkilerinizde ani sürprizlerle ve önemli kararlar alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin!

19 Ekim 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki bulutlar bugün dağılmaya başlıyor. Anlaşmalar, hayırlı gelişmeler için çok müsait bir gün. İnsanlardan hep ilgi, yakınlık ve yardım göreceksiniz. Kararlılığınızı bazen inatçılığa döndürüyorsunuz. Bu dayaşamınızda gereksiz sürtüşmelerin nedeni olabiliyor. Yeteneğiniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştırıyor. Uzun süredir almak istediğiniz bir eşya size umduğunuzdan pahalıya gelebilir. Televizyon karşısında bir şeyler atıştırarak zaman geçirmek yerine egzersiz yapın.

19 Ekim 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 53' 11" R
Ay
Yengeç
11° 38' 12" R
Merkür
Akrep
14° 00' 51" R
Venüs
Yay
06° 02' 28" R
Mars
Yengeç
25° 15' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 56" R
Satürn
Balık
13° 10' 40"
Uranüs
Boğa
26° 14' 52"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Terazi
12° 47' 02"
True Node
Koç
06° 24' 22"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>