Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çevrenizdekilerin Takdirini Topluyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal açıdan kendinizi zorluk içerisinde hissedebilirsiniz. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine kadar veremeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Çabalarınızın genel olarak karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

Başkalarıyla paylaştığınız gelir kaynakları açısından beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Koşullara uygun adımlar atmaya özen göstermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal hareket etmek için doğru bir gün olmayabilir. Profesyonel olmanız, bunu bir rutine dönüştürmeniz önemlidir. Sizi bundan uzaklaştıran alışkanlıklarınızı düzenlemek için bugün bir plan yapın ve buna sadık kalın. Çalışma hayatı çoğunlukla profesyonellik ister. Böylece duygusallığın getireceği hata payı da en aza düşer. Daha dikkatli olmalısınız

23 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz, Akrep. İlişkilerinizde gerginlikler veya tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ancak, duygusal olarak denge bulabilmek için içsel yolculuğunuza odaklanmalısınız. Kendinize zam

23 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin tavrınız sayesinde karşınıza çıkan sorunları kolayca çözüyorsunuz. Bu tavrınız çevreniz tarafından takdir ediliyor. Herkesten gizlediğiniz bir ilişkinin içindeyseniz, üstüne bu böyle gitmez dediğiniz bir noktadaysanız, hayatınızı yalansız yaşama arzunuz önemli kararlar almanızla sonuçlanabilir.

23 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arayış içinde olduğunuz konularda kendinizi belirsizlik içinde hissedebilirsiniz. Siz üzerinize düşeni yaptıktan sonra, süreci takip etmelisiniz. Ancak süreci takip etmek demek, sadece buna odaklanmak değil hayatınızın, peşinde olduklarınızın gerekliliklerini sağlamaya devam etmek demektir.

23 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızın eksiklerini tamamlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba sarf edeceksiniz. Düzenlemek istediğiniz konularda hızlı davranmanız gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Sağlığınızla ilgili konularda sıkıntılar olabilir.

23 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda operasyon düşünüyorsanız bugünler sizler için uygun. Ayrıca mesleki ya da kariyer konularında da önünüzün açık olduğunu göreceksiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafana koyduğunu gerçekleştirmeden yerinde duramayacaksın bugün. Aklına koyduğun şey her neyse buna ulaşmak için çabalar gösterebilirsin. Her ne kadar bu konuda istekli olsan da bir şeyler için ekstra çaba göstermen ve bir şeylere rağmen hareket etmen gerekebilir. Buna hazırlıklı olman gerekecek.

23 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, şimdi hayatınızı maddi olarak daha güvenli ve istikrarlı hale getirmeye, kendinizin ve sevdiklerinizin geçimini sağlamaya yatırım yapıyorsunuz. Üretebildiğiniz, inşa edebildiğiniz ve yaratabildiğiniz şeylerle daha fazla gurur duyacaksınız. Sonuç arıyorsunuz ve sadece fikirler veya planlarla değil, pratik uygulamalarla da ilgileniyorsunuz. Şu anda mali işlerinizin sorumluluğunu üstlenmek için ideal bir zaman olabilir. Bu aynı zamanda doğal bir yeteneği keşfetmek veya geliştirmek ya da gelir ihtiyaçlarınızı değerlendirmek için de harika bir dönemdir.

23 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün katıldığınız davetlerde felsefi konuşmalar ilginizi çekecek; farklı kişilerle tanışacaksınız. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, titiz ve tedbirli davranmak istemenize bazıları tepki gösterebilirler.

23 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

23 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvan veya gündelik rutinleriniz ön plana çıkabilir. Kazançlarınızı arttıracak güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

23 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi duygularınızı sevgilinizle paylaşmak, birbirinize duyduğunuz sevgiyi daha da büyütür. Ona ne kadar bağlı olduğunuzu söylemek yeterli olmaz; davranışlarınızla da bunu vurgulayın. Yeni görevinizle birlikte omuzlarınıza yüklenen sorumluluğun altından kalkıp takdir ve güven kazanacaksınız. Hesapta olmayan harcamalar yüzünden düzenli ödemeleriniz aksayabilir. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, bir uzmana görünmelisiniz

23 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 21' 41" R
Ay
Boğa
07° 05' 51" R
Merkür
Başak
19° 51' 14" R
Venüs
Terazi
27° 15' 10" R
Mars
Yengeç
09° 20' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 40"
Satürn
Balık
15° 04' 15"
Uranüs
Boğa
27° 06' 12"
Neptün
Balık
28° 31' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 49"
Chiron
Koç
22° 15' 58"
Lilith
Terazi
09° 14' 40"
True Node
Koç
06° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/09/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>