Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlar hala devam ediyor. Sevgilinizle ne kadar konuşsanız da bu sorunları ortadan kaldırmayı başaramadınız. İlişkinizde ayrılık gibi bir durum gerçekleşebilir.

İş yaşamınızda sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Tamamlamadığınız yada ihmal ettiğiniz işlerle uğraşabilir ve oldukça yorulabilirsiniz.

Maddi konulardaki endişelerinizde haklısınız. Bugün yatırım konularında birileriyle görüşebilir ve onların fikirlerini alabilirsiniz. Harcamalarınızı kısmanızda fayda var.

Bugün yapacağınız ödemeler yüzünden maddi durumunuzda bir bozulma olabilir. Hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içersinde gelişecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlıklar yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Bununla ilgili belirgin kararsızlığınız, bu yolculuğu engelleyemeyecek. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bu konuda yakında bilgilendirileceksiniz. Aşk yaşamı : Bu sıralar aşk yaşamınızda belli durgunluklar söz konusu. Duygularınızın hareketlenebilmesi, şu günlerde fazlaca önemsediğiniz birtakım konuların yoğunluğundan kurtulmanıza bağlı olacak.

27 Nisan 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat Perşembe gününün astrolojik açıdan etkin enerjisi, saat 02:38 Ay-Neptün görünümüdür. Kişi bu durumda, bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan uzun vadeli olanı arzular. Güvende olmak, sevilmek arzusu yoğundur. Saat 11:51 Ay-Pluto görünümü, kendimize önem vereceğiz. İlişkinin hayatımızdaki anlamını, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissedeceğiz. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

27 Nisan 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde anlayışlı olman gereken bir gün. Sevdiğin kişinin toleransı az olabilir, dikkat etmelisin!

27 Nisan 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimi içerisindesiniz. Üstlerinizle olan üslubunuza dikkat etmelisiniz. İletişimde yanlış anlaşılmak sizi yıpratabilir.

27 Nisan 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. İşlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla bilgi almanız gereken durumlar olabilir. Sizden daha yetkin kişilerle görüşmeleriniz olumlu sonuçlanabilir. Olayları netleştirmeniz gerekebilir.

27 Nisan 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararsızlık ve belirsizlik yüzünden keyifsiz olabilirsiniz. Fakat güne istekli başlayacaksınız. Özellikle yapmanız gereken işlere dikkatinizi odaklayabilirsiniz ve böylece karmaşık duygu ve düşüncelerden uzaklaşabilirsiniz. Üstelik yaşam enerjiniz ve isteğiniz yüksek olduğu için sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Gün içinde karşılaştığınız kişiler ve olaylar sizi heyecanlandıracak.

27 Nisan 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelişmeler sizi memnun edecek. Daha önce farkına varmadığınız bazı durumların ayırdına varabilir, isteklerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Ancak, sakin ve telaşsız bir tavır içinde olayları izleyecek, gelişmeleri bekleyeceksiniz. Fakat, yapılması gerekenleri ihmal etmeyin.

27 Nisan 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten bugüne taşıdıklarınız ilişkilerinizde sizi fazlasıyla etkiliyor. Önemli kararlar aşamasında olacağınız bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişiminizi sağlam tutun.

27 Nisan 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda özgür düşünce ve bireysel hareket etme arzusu önem kazanacaktır. Bugün planlar bozulabilir, sözleşmeler iptal olabilir, fikirler çok sık değişebilir. Asabi bir ruh haline sahip olabilir. Ortaklığınız ve partnerinizle ilgili olumlu ilerlemelere sahipsiniz. İlişkiniz yoksa ruhunuza iyi gelen ve merhamet duygunuzu yükselten birileriyle ilişkiye yönelmeye, yoğun duygular yaşamaya başlayabilirsiniz. Cinsellik tabanlı yakınlığınız sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız.

27 Nisan 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Detay, incelik, hesap gerektiren konularda sıradışı bir yaklaşım izleyerek sonuca gidebileceğiniz, aynı anda hızla pek çok işinizi halledebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Ancak zihinsel olarak fazlaca yorucu bir gün olabilir, sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

27 Nisan 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 09" R
Ay
Boğa
13° 44' 19" R
Merkür
Başak
20° 41' 33" R
Venüs
Terazi
27° 48' 11" R
Mars
Yengeç
09° 35' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 16"
Satürn
Balık
15° 02' 16"
Uranüs
Boğa
27° 05' 47"
Neptün
Balık
28° 30' 25"
Plüton
Oğlak
29° 44' 34"
Chiron
Koç
22° 14' 51"
Lilith
Terazi
09° 17' 40"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>