Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Keskin Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Kendinizi zorlamaktan kaçınmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık gelirse gelsin, ilişkinize değer verdiğinizi hissettirdiğiniz sürece ortak nokta üzerinde buluşabilirsiniz. Çabalamanız gereken bir gün.

Gelişmeler üzerinde yoğunlaşmakta zorlanmayacak ve istediğiniz adımları atabileceksiniz. Anlamlandıramadığınız her ne varsa ondan uzak durmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara ayak uydurmak isterken herhangi bir hata yapmamaya da çalışmalısınız. Dengeli olduğunuz sürece sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaderi değiştirmek mümkün olmasa da bunu yaşama ve anlama biçiminizi değiştirebilirsiniz. Zihninizde her şey yerli yerinde ve tamam olsa da somut, elle tutulur ve mantığa uygun açıklamalar gerekebilir. Kendinizi gerçeklikten koparmamayı öğrenmelisiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda dikkat çekici bir performans sergileyebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için içgüdülerinize güvenmelisiniz. Ayrıca bugün sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilir, ilişkilerinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlamak da bugün önemli olabilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma temposundan dolayı uzun zamandır tatile çıkamayan Akrep burcuysan, arkadaşlarınla küçük bir kaçmak yapmak isteyebilirsin. Kafanı dinleyeceksin bir lokasyona gitmek isteyeceksin. Ev arkadaşınla yaşadığın sorunlar son zamanlarda artış gösterebilir. Ev arkadaşının sorumluluklarını yerine getirmemesi keskin kararları beraberinde getirecek.

28 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin yaşadıklarınızın karşılığında başkalarının farklı konumlarda olmasını kaldıramıyor olabilirsiniz. Herkesi kendi hikayesiyle baş başa bırakın. Siz kendi hikayenizi neyden ve kimden korumanız gerektiğini bu sayede öğrenebileceksiniz; herkese kapılarınızı açmayın.

28 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi daha iyi planlayabilir ve somut hale getirebilirsiniz. Ancak daha iyimser olmaya da ihtiyacınız var.

28 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru bir bakış açısı ile olayların nasıl da lehinize döndüğünü görerek kendiniz bile şaşırabilirsiniz. İş konusunda göreceğiniz destek motivasyonunuzu artıracak.

28 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni fikirlere odaklanmak ve parasal olarak sana güzel getirisi olabilecek konulara vakit ayırmak bugün ihtiyacın olan şey olabilir. Karşına yeni bir proje veyaçıkabilir bugün. Bunu nasıl değerlendireceğin ise gününün enerjisini etkileyecek.

28 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugünün erken saatlerindeki enerjiler, sorumluluklarınızın her zamankinden daha fazla farkına varmanızı sağlıyor. Nitekim gün ilerledikçe gevşersiniz ancak yenilik yapmak veya yeniden başlamak yerine kendinize biraz vakit ayırmayı hedeflersiniz. Günlük işlerinizde her şeyi uyumlu ve huzurlu tutmakla özellikle ilgileniyorsunuz ancak kişisel yaşamınız bu günlerde genellikle farklı bir hikâye var. Aslında, eğer bu, özgün bir şekilde yaşamak ve daha derin sorunlarla uğraşmak veya olayları açığa çıkarmak anlamına geliyorsa, arkadaşlarınızla bazı yüzleşmeler yaşamaktan korkmazsınız. Bugün bu farklı ihtiyaçların ve yaklaşımların işe yaramasını sağlıyorsunuz. Özellikle gün ilerledikçe basit ve samimi jestler beğeni kazanıyor.

28 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tavırlarınızda belirli bir inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. Emlak işleri ile ilgili değişimler de gündeminizde olabilir. Bugün, öz güveniniz yüksek.

28 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizle çelişiyorsunuz. Bu, derin memnuniyetsizliğinizden ve sinirinizi birilerinden çıkarmak isteyen ruh halinizden de anlaşılıyor. Bazen yenilgileri de kabullenmeniz gerekir. Bu tecrübeyi gelecek için yararlı olarak görün ve bundan olumlu bir sonuç çıkarmaya çalışın. Sizi mutlu edecek uğraşlarla meşgul olun, aksi takdirde öfkenizden kurtulamaz ve başkalarını üzersiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para, kazançlar, kardeşler, eğitim konuları ön plana çıkabilir. Aşk, tatil konularında şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız ilişkinin etkisinden kurtulamadığınız için, çok güzel olduğu halde yaşadığınız beraberliğin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Kendinize ve ona bir şans verin. Mesleki konulara ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gün. İşinizde azimlisiniz fakat emeğinizin karşılığını alamamakla karşı karşıyasınız. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan uzak durun. İşinizin yoğunluğu sağlığınızı da etkileyebilir. Ruhen ve bedenen rahatlamak için kendinize fırsat yaratın.

28 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 18" R
Ay
Koç
19° 39' 15" R
Merkür
Başak
17° 41' 22" R
Venüs
Terazi
25° 49' 49" R
Mars
Yengeç
08° 41' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 21"
Satürn
Balık
15° 09' 24"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 48"
Lilith
Terazi
09° 06' 55"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>