Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Akıştasınız! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken beklenmedik yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Karmaşık etkiler alıyorsunuz ve bu da beklenmedik adımlar atmanıza neden oluyor. Daha bilinçli olun.

Mesleki konularda kendinizi toparlamaya çalışın. Belirsizliklerin son bulması için harekete geçmeniz gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçsel sorunlarınızı çözüme kavuşturmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Dengeleri lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapın. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmayı başardığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Hata yapmamaya çalışın.

3 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz. Yakın ilişkilerde veya ortaklıklarda bazı gerginlikler olabilir, bu yüzden sabırlı ve anlayışlı olmanız önemlidir. Ayrıca, finansal konularda da dikkatli olmanız gerekebilir. Planlarınızı gözden geçirerek, daha uzun vadeli hedeflere odaklanabilirsiniz. Kendinizi gereksiz stres ve endişelerden uzak tutarak, enerjinizi olumlu yönde kullanmayı deneyin. Unutmayın, her zorluk bir fırsatla birlikte gelir. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi koruyun ve kendinize güven duyun.

3 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızda her şeyi kontrol altında tutmak artık sizi yormaya başlamış olabilir. Hayatı kontrol altına almak yerine akışına bırakmak isteyeceksiniz. Evli bir Akrep burcuysanız, partnerinizin sizin için sürekli planlar yapmasından mutlu oluyorsunuz. Beraber aktiviteler yapmak ve yeni yerler keşfetmek istiyorsunuz. Evinizdeki teknolojik aletlerle ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Teknik servisle uzun telefon görüşmeleri yapacaksınız.

3 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Önceki ortaklık deneyimlerinize göre hareket ettiğinizde, size uygun olanı ve sizin uyum sağlayabileceğiniz ortamları bulmanız kolaylaşacaktır. Keşif ve dikkat her zaman kazandırır.

3 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz konularda ve özellikle evi ilgilendiren işlerde ani parlamalar söz konusu olabilir bugün duygusal enerjinizi daha iyi kullanmaya çalışmalısınız.

3 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizin isteklerine uyum sağlayabileceğinize inandığınız bir gündesiniz. Kendinizle alakalı memnun olduğunuz yönleri ortaya koyabilirsiniz.

3 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla daha fazla zaman geçirmek senin için önemli olabilir bugün. Uzun zamandır görüşmediğin dostlarınla birlikte zaman geçirmek için bu hafta sonunu kullanmak, kendini daha iyi hissetmene sebep olacak. Sevdiklerine zaman ayırmalısın bugün.

3 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öğretme, öğrenme ve bağlantı kurma ile ilgili pratik çözümler bulabilirsiniz. Aldığınız bazı bilgiler veya düşünmeye ayırdığınız vakit büyük bir karar vermenize yardımcı olur ve bir sorunu çözmede faydalıdır. Hedefler detaylara verilen önemden ve organize bir yaklaşımdan yararlanır. Bu sizin için mutlaka en sosyal günler olmayabilir ancak benzersiz, kaliteli bir bağlantı kurabileceğiniz bir zamandır. Disiplin gerektiren yenilikçi projeler şu anda gerçekten fayda sağlayabilir. İnsanlar fikrinize her zamankinden daha fazla değer veriyor. Ayrıca, değerli ve uygulanabilir olanı da iyi bir şekilde görebilirsiniz ancak gün ilerledikçe duygular pratik düşünceleri gölgede bırakma eğilimindedir.

3 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetilmekten nefret ettiğiniz için, işinizi kusursuz yapmaya gayret ediyor ve başarılı oluyorsunuz. Her türlü yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşılaşacağınız kişilerin, şahsi özellikleri sizin için önemli.

3 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

3 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ancak iletişim, seyahat alanlarında sorunlara sebep olabilir. Sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz güzel geçsin.

3 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda meydana gelen değişim, özel hayatınızı etkiliyor. Alacağınız kararları gözünüzde büyütmeyin. İyimser duygular içinde olursanız, partnerinizde bunu size geri yansıtacak. İşinizle ilgili elinize geçen fırsatları iyi kullanmaya çalışmalısınız. Bazı kişiler duygularınızı tetikleyip yanlış anlaşılmalara fırsat verebilirler. Yaptığınız masrafların sonradan ne kadar gereksiz olduğunu anlayıp üzülüyorsunuz! Havaların soğumasıyla grip vakaları da arttı. Dikkatli olun.

3 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 12' 19" R
Ay
Boğa
04° 43' 53" R
Merkür
Başak
19° 33' 26" R
Venüs
Terazi
27° 03' 29" R
Mars
Yengeç
09° 15' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 05"
Satürn
Balık
15° 04' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 21"
Neptün
Balık
28° 31' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 55"
Chiron
Koç
22° 16' 21"
Lilith
Terazi
09° 13' 36"
True Node
Koç
06° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>